Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Αλλεργίες και Αντιμετώπιση με Ganoderma Lucidum

Για τη θεραπεία των αλλεργιών υπάρχουν πολλές θεραπείες, (με φυσικά ιάματα, όσο και με χημικά σκευάσματα), αλλά σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε για το Reishi και τα πολλά πλεονεκτήματά του για την υγεία. Γνωρίζετε ότι το Reishi ή γανόδερμα είναι ένα μανιτάρι και εκτός από τη θεραπεία των αλλεργιών έχουμε πολλαπλά οφέλη για την υγεία;
Reishi (Ganoderma lucidum) είναι ένας μύκητας, χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική εδώ και αιώνες ως μια φυσική θεραπεία για πολλές ασθένειες, και έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. Πολλές είναι οι μελέτες για αυτή την φυσική υπερτροφή.
Η Ιαπωνία υπήρξε αναμφισβήτητα μία από τις χώρες που έχει εξετάσει την αποτελεσματικότητα του μύκητα για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών, όπως Αλλεργίες, χρόνιας βρογχίτιδας , βρογχίτιδα αλλεργικού τύπου, άσθμα, δερματίτιδα κτλ. Οι αλλεργίες ενεργοποιούνται στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν το σώμα μας έρχεται σε επαφή με ένα αλλεργιογόνο παράγοντα (ουσίες που είναι υπεύθυνες για τις αλλεργίες όπως: γύρη, τρίχωμα κάποιων ζώων, σκόνη, υγρασία, κλπ.) ο οργανισμός απελευθερώνει ισταμίνη. Το στρες, το άγχος ή χαμηλές οργανικές άμυνες συνεργάζονται, φανταστείτε όπως μια σκανδάλη όπλου με αποτέλεσμα να επιδεινώνονται οι αλλεργίες.

Πόσο σημαντικό είναι το γανόδερμα για τη θεραπεία των αλλεργιών;
Το Reishi είναι πλούσιο σε μια σειρά από σημαντικές ενώσεις για την αντιμετώπιση των αλλεργιών όπως: 

  • Τριτερπενοειδή: Έχουν λειτουργία "φυσικού αντιφλεγμονώδους". Το αναπνευστικό μας θα ηρεμήσει σταδιακά και θα εξομαλυνθούν οι αναπνευστικές παθήσεις. Πάντα με το κατάλληλο δοσολογικό* σχήμα με φαρμακευτικό γανόδερμα. 
  • Γανοδερικά οξέα: Μειώνουν την υπερβολική απελευθέρωση ισταμίνης. Μειώνουν επίσης τη τάση ή τυχόν προδιάθεση σε αλλεργίες. 
  • Το Γανόδερμα Αναζωογονεί τα Επινεφρίδια, βελτιώνοντας έτσι την αντίδρασή μας σε αλλεργίες. Τα συμπτώματα θα είναι μικρότερα σε διάρκεια και ένταση. 
  • Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση:  το γανόδερμα ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενεργεί άμεσα με ένα πολύ αποτελεσματικό τρόπο για την αντιμετώπιση των αλλεργιών, μειώνοντας σημαντικά τα συμπτώματα τους ή τυχών δυσφορία (αίσθηση δυσκολίας στην αναπνοή, φαγούρα, φτέρνισμα, κόπωση, ρινική συμφόρηση, κλπ.) ενεργοποιώντας με αυτό το τρόπο τη φυσική θεραπεία του οργανισμού. 

Επιστημονικά Αποτελέσματα για την Αποτελεσματικότητα του Γανοδέρματος:

Η αποτελεσματικότητα του γανοδέρματος ή reishi για τη θεραπεία αλλεργιών έχει αναφερθεί σε πολλαπλές μελέτες. Παραθέτουμε Μερικές:
  • Καθηγητής Kazuo Yamazaki του Τμήματος Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο της Χιροσίμα.
  • Dr Michinori Kubo Ιατρικό Κέντρο Κίνκι. 
  • Oι γιατροί Shigeru Hayashi Arichi Teruaki ή Δρ Andrew Weil 
  • Tο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ είναι ένα από τα πανεπιστήμια, όπου ειδικοί έχουν μελετήσει την αποτελεσματικότητα του Reishi για τη θεραπεία αλλεργιών και σχετικών ασθενειών. 

Συμπέρασμα σχετικά με το γανόδερμα για τη θεραπεία αλλεργιών.
Παρά το γεγονός ότι η παραδοσιακή κινεζική ιατρική για αιώνες, έχει αποδείξει ότι το Reishi ή γανόδερμα είναι καλό για την αντιμετώπιση των αλλεργιών, είναι ευχάριστο ότι η επιστήμη κοινότητα και η σύγχρονη ιατρική έρχεται σήμερα να επιβεβαιώσει αυτό ακριβώς. Η συστηματική γανοθεραπεία με φαρμακευτικό πιστοποιημένο γανόδερμα είναι ένας τρόπος για περισσότερους ιατρούς και τους ασθενείς, να σκεφτούμε φυσικές θεραπείες για τη θεραπεία παθήσεων τους χωρίς παρενέργειες.

⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα – Εδώ

Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ “Γανόδερμα και Θεραπεία”
»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμακαλέστε στο: 6946702139 
Χανιωτάκης Αντώνης (εναλλακτικός θεραπευτής - γανοθεραπεία )

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα