Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Γανόδερμα και η Ισχυρή Αντικαρκινική του Δράση μέρος Β'

Οι περισσότεροι άνθρωποι με το γανόδερμα, παρατηρούν μια γρήγορη βελτίωση των ενεργειακών τους επιπέδων, των πνευματικών ικανοτήτων και των συναισθημάτων τους, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν μείωση του πόνου, των αλλεργιών, των πεπτικών προβλημάτων και των λοιμώξεων. Καταναλώνοντας καθημερινά υψηλής καθαρότητας βιολογικό γανόδερμα.  

Το μυστικό για την ισχυρή δράση του γανοδέρματος, είναι τα δραστικά συστατικά του μανιταριού reishi, τα οποία περιλαμβάνουν:
Σύνθετα σάκχαρα γνωστά ως βήτα-γλυκάνες 
Φυτικές στερόλες
Πολυσακχαρίτες που καταπολεμούν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων και όξινες ουσίες που ονομάζονται τριτερπένια για τις αλλεργίες.

Πρόσφατα ευρήματα υποδηλώνουν ότι το γανόδερμα μειώνει τη φλεγμονή, αυξάνοντας συγχρόνως την απελευθέρωση φυσικών "κυττάρων δολοφόνων" (ή κυτταροτοξικότητα) σημαίνει ο βαθμός στον οποίο ένας παράγοντας εμφανίζει καταστροφική δράση σε συγκεκριμένα κύτταρα (the degree to which an agent has specific destructive action on certain cells book). 
Εξουδετέρωση ενδοκυττάριων παθογόνων 
Εξουδετέρωση καρκινικών κυττάρων.

Οι δράσεις του γανοδέρματος συμβάλουν στην απομάκρυνση διαφόρων τύπων μεταλλαγμένων κυττάρων από το σώμα. Αυτό καθιστά το μανιτάρι reishi ιδανικό στην αντιμετώπιση του καρκίνου και για την πρόληψη καρδιακών παθήσεων.

Μερικοί από τους Αντικαρκινικούς Παράγοντες του γανοδέρματος:

  • Ενεργοποιούν κυτταροτοξικούς υποδοχείς (NKG2D / NCR)
  • Αναστέλλοντας τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων
  • Καταστολή του αγγειακούενδοθηλιακού αυξητικού παράγοντα
  • Αυξάνουν την αντιοξειδωτική ικανότητα του πλάσματος
  • Ενισχύουν την ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού
  • Μετατρέποντας την περίσσεια τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη. Η Διυδροτεστοστερόνη (DHT) είναι ισχυρό ανδρογόνο που παράγεται κυρίως από την περιφερική μετατροπή της τεστοστερόνης.
 Αποδεδειγμένα Πλεονεκτήματα Μανιταριών Reishi ή ganoderma

Βοηθούν στην άμυνα κατά της ανάπτυξης του όγκου και του καρκίνου.
Τα μανιτάρια γανόδερμα περιέχουν διάφορους τύπους σημαντικών αντικαρκινικών θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των: 

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ένα από τα πιο ευεργετικά συστατικά του μανιταριού reshi είναι οι πολυσακχαρίτες του, οι οποίοι είναι υδατοδιαλυτοί τύποι θρεπτικών ουσιών που απαντώνται σε τροφές με υδατάνθρακες και είναι γνωστό ότι έχουν αντικαρκινικές ικανότητες.

Οι πολυσακχαρίτες, που βρίσκονται επίσης σε άλλα ευεργετικά φυτικά τρόφιμα όπως οι γλυκοπατάτες ή τα τεύτλα, μαζί με τα τριτερπενοειδή είναι ανοσοδιαμορφωτικές ουσίες που υπερασπίζονται το DNA και σταματούν τις κυτταρικές μεταλλάξεις ενώ παράλληλα προστατεύουν τα υγιή κύτταρα.

Σύμφωνα με ιατρικές μελέτες, τα προσαρμογόνα μανιτάρια όπως και το γανόδερμα, συμβάλλουν στην καταπολέμηση του καρκίνου επειδή οι πολυσακχαρίτες που περιέχουν, έχουν σημαντικές δράσεις στον οργανισμό, όπως:

  • Αντιοξειδωτικές
  • Νευροπροστατευτικές
  • Ραδιοπροστατευτικές
  • Αντιδιαβητικές
  • Κατά της Οστεοπόρωσης

Επιπλέον, οι εργαστηριακές εξετάσεις έχουν δείξει ότι τα τριτερπένια που περιέχει το γανόδερμα, έχουν ιδιότητες καταπολέμησης του καρκίνου.
Οι ενώσεις τριτερπενίου φαίνεται να αναστέλλουν την εισβολή του όγκου και τις μεταστάσεις περιορίζοντας τη διόγκωση - πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων σε ενδοθηλιακάκύτταρα. Οι βήτα-γλυκάνες που περιέχει επίσης το γανόδερμα, είναι επίσης φυσικοί μαχητές του καρκίνου, καθώς σταματούν την ανάπτυξη και την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων προκαλώντας παράλληλα την αύξηση του ενεργητικού του ανοσοποιητικού συστήματος.

 Ganoderma και επιστημονικά ιατρικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του καρκίνου PubMed.org

Ένα από τα καλύτερα ωφέλει καταναλώνοντας γανόδερμα, είναι ότι ενεργεί άμεσα στον οργανισμό μας, και σε σύγκριση με τα φάρμακα, είναι μη τοξικό και δεν παρατηρούνται παρενέργειες ακόμα και σε πολυετή κατανάλωση, φτάνει να είναι στη φαρμακευτική του μορφή, υψηλής καθαρότητας σε κάψουλες γανόδερμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το Ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. 



Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ “Γανόδερμα και Θεραπεία”



»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμακαλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης 
(εναλλακτικός θεραπευτής - γανοθεραπεία - βιογραφικό)

Πηγήwebmd

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα