Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Γανόδερμα και ποια είναι τα οφέλη για την υγεία

Γανόδερμα και αντικαρκινική δραστηριότητα

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο τεύχος Μαΐου του 2004 της «Διεθνούς Εφημερίδας της Ογκολογίας» διερεύνησε τις επιδράσεις του Ganoderma lucidum στην κυτταρική ανάπτυξη, τον κυτταρικό κύκλο και τον κυτταρικό θάνατο στα ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα προστάτη. Τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι το γανόδερμα παρεμπόδισε τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων κατά τρόπο εξαρτώμενο από τη δόση και το χρόνο. Το μανιτάρι reishi το έπραξε μειώνοντας την ανάπτυξη των πρωτεϊνών - κυκλίνη Β και Cdc2 - που επιτρέπουν στα καρκινικά κύτταρα να διαστέλλονται ανεξέλεγκτα και αυξάνοντας την έκφραση πρωτεΐνης - p21 - που καταστέλλει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων. Επιπλέον, το Ganoderma συνέβαλε στο θάνατο κυττάρων του καρκίνου του προστάτη. Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Ganoderma lucidum μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη του καρκίνου.

Ρευματοειδής αρθρίτιδα και γανόδερμα

Η κατανάλωση του γανοδέρματος καθημερινά, μπορεί να έχει θετική επίδραση στη ρευματοειδή αρθρίτιδα, μια μακροχρόνια αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει αρνητικά την υγεία των αρθρώσεων. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Μοριακή και Κυτταρική Βιοχημεία" τον Ιούλιο του 2007 διερεύνησε τις επιδράσεις ενός πεπτιδίου πολυσακχαρίτη που βρέθηκε στο Ganoderma, στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και στην παραγωγή κυτοκινών - φλεγμονωδών πρωτεϊνών - σε αρθρικές ινοβλάστες ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Αυτά είναι εξειδικευμένα κύτταρα που συμβάλλουν στην εξέλιξη της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και μπορεί να είναι υπεύθυνα για την έναρξη της νόσου, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Rheumatology» τον Ιούνιο του 2006. Οι ερευνητές παρατήρησαν ότι το πεπτίδιο πολυσακχαρίτη που περιέχει το πιστοποιημένο γανόδερμα, ανέστειλε επιτυχώς την παραγωγή κυτοκινών και κυτταρικού πολλαπλασιασμού σε αυτούς τους ινοβλάστες.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το Ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).
* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. 


Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ “Γανόδερμα και Θεραπεία”



»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμακαλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης (εναλλακτικός θεραπευτής - γανοθεραπεία - βιογραφικό)

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα