Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Γανόδερμα και Πιστοποιήσεις DXN Pharmaceuticals Ganoderma Company

Ganoderma: Ο βασιλιάς των βοτάνων Ιατρικές αρχές του Γανοδέρματος:

Σύμφωνα με τα κλινικά πειράματα του Δρ Shigeru Yuji, ο λόγος για τον οποίο το Ganoderma είναι αποτελεσματικό είναι λόγω των βασικών του λειτουργιών.

  • Μειώνει τη χοληστερόλη στο αίμα και την ποσότητα του ελεύθερου λίπους.
  • Χαμηλώνει μειώνει σταδιακά το επίπεδο σακχάρου στο αίμα. για την αποκατάσταση των λειτουργιών του παγκρέατος.
  • Σταθεροποιεί τη μεμβράνη των ερυθρών κυττάρων.
  • Το Ganoderma περιέχει αδενοσίνη, μπορεί να αποτρέψει τη θρομβογένεση.
  • Βελτιώνει τη λειτουργία των επινεφριδίων για τη διατήρηση της ενδοκρινικής ισορροπίας.
  • Αυξάνει τη φυσική θεραπευτική ικανότητα του σώματος, επιτρέπει στο σώμα να δημιουργήσει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Το γανόδερμα αποτρέπει τη γήρανση, διατηρώντας ένα νεανικό δέρμα.
  • Μειώνει τις παρενέργειες των αντιυπερτασικών φαρμάκων.
  • Αποτρέπει τον εκφυλισμό οργάνων.
  • Αποτρέπει τον εκφυλισμό των ιστών.
  • Συμβάλει στην πρόληψη του εκφυλισμού των ιστών.
  • Αναστέλλει τη θρομβογένεση αυξάνει την αποτελεσματικότητα των σύγχρονων φαρμάκων κατά του καρκίνου.
  • Ανακουφίζει από τον πόνο που προκαλείται από τον καρκίνο.

 Το Ganoderma είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται για περισσότερα από 2.000 χρόνια. Καλλιεργείται πλέον σε ειδικές, οργανικές συνθήκες. Αναφέρεται συνήθως ως ο Βασιλιάς των Βοτάνων λόγω των θρεπτικών του ιδιοτήτων και είναι ισχυρή αλκαλική τροφή. Έχοντας μια αλκαλική ισορροπία PH στο σώμα σας θα βοηθήσει στην καταπολέμηση των ασθενειών και της κακής υγείας, οπότε η διατήρηση της αλκαλικότητας θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη της βέλτιστης ευεξίας, συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής σας υγείας.

Σημάδια κατάθλιψης: Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από κατάθλιψη χωρίς να το γνωρίζουν. Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με τα συμπτώματα της κατάθλιψης:

  • Θλίψη καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, σχεδόν κάθε μέρα
  • Απώλεια ενδιαφέροντος ή απόλαυση των αγαπημένων σας δραστηριοτήτων
  • Υπερβολικά ή ακατάλληλα συναισθήματα ενοχής ή ανικανότητας
  • Σκέψεις θανάτου ή αυτοκτονίας
  • Αλλαγή στην όρεξη ή στο βάρος
  • Πρόβλημα συγκέντρωσης
  • Κόπωση ή έλλειψη ενέργειας
  • Ύπνος πολύ ή πολύ λίγο
  • Αισθήματα ανησυχίας ή βραδύτητας στην ομιλία, τη σκέψη ή τη δράση

Μαζί με αυτά τα συμπτώματα της κατάθλιψης, μπορεί να αντιμετωπίσετε συναφή συμπτώματα κατάθλιψης, όπως:

  • Πόνοι
  • Κούραση
  • Συνεχής ανησυχία
  • Κατοικία σε αρνητικές σκέψεις
  • Αναποδογυρίζετε συνεχώς τα πράγματα στο μυαλό σας
  • Ευερέθιστο
  • Ανησυχία

Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο συνδυασμό αυτών των συμπτωμάτων, μπορείτε να δοκιμάσετε το Ganoderma πριν στραφείτε σε συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Πώς μπορεί το γανόδερμα να βοηθήσει στην κατάθλιψη;

Είναι το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο. Σύμφωνα με το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ, ένα προσαρμογόνο είναι μια ουσία που θα βοηθήσει το σώμα σας να αντιμετωπίσει το άγχος, είτε σωματικό είτε διανοητικό. Το Ganoderma μπορεί να ανακουφίσει την κούραση και να βελτιώσει την υγεία του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Αυτές οι ανοσοδιεγερτικές ιδιότητες έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν το σωματικό άγχος της ασθένειας. Όσον αφορά το ψυχικό στρες και την καλή ψυχική υγεία, το Ganoderma μπορεί να λειτουργήσει για τη βελτίωση και την ανακούφιση των συμπτωμάτων του άγχους, της αϋπνίας και της κατάθλιψης.

Μια μελέτη του 2005 με αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν στο Journal of Medicinal Food έδειξε ότι το Ganoderma είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της νευρασθένειας, η οποία είναι μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από νευρική εξάντληση. Η μελέτη διαπίστωσε ότι το Ganoderma βελτίωσε σημαντικά την αίσθηση ευεξίας στα υποκείμενα της μελέτης καθώς και τη μείωση της κόπωσης.

Μελέτη του 2009 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Evidence Based Complementary and Alternative Medicine έδειξε ότι το Ganoderma βοηθά στην προστασία του εγκεφάλου από τον εκφυλισμό των νευρώνων μειώνοντας τη φλεγμονώδη βλάβη. Το Ganoderma μπορεί να είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής εναλλακτική λύση παράλληλα με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, με εξουθενωτικές παρενέργειες εάν έχετε συμπτώματα κατάθλιψης.

για Γανοθεραπεία και το γανόδερμα  Επικοινωνήστε με τον Χανιωτάκη Αντώνη

Καλλιέργεια Ganoderma: Το αγρόκτημα DXN Ganoderma είναι γνωστό για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του στην καλλιέργεια του υψηλής ποιότητας Ganoderma.

Αυτές οι διακρίσεις είναι οι εξής:

Κατάλληλο κλίμα - Ζεστό και υγρό περιβάλλον, με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 26 oC έως 27 oC .

Καθαρό νερό - διατηρείται το pH μεταξύ 7,0 και 7,9.

Fresh Air - τα αγροκτήματα βρίσκονται μακριά από τις κατοικημένες και μολυσμένες περιοχές για να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από τοξίνες.

Βιολογική καλλιέργεια - χρησιμοποιούνται φυσικά υλικά, όπως φλοιό ρυζιού και πριονίδι αντί για λιπάσματα, εντομοκτόνα και στεροειδή. Αυτή η μέθοδος παράγει περισσότερα από 200 είδη πρωτογενών και δευτερογενών στοιχείων όπως ένζυμο, συνένζυμο, αμινοξύ, βιταμίνες, υδατάνθρακες και άλλα ιχνοστοιχεία που βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας, της ποσότητας, της ανάπτυξης και της αντοχής στα παράσιτα.

Μέθοδος καλλιέργειας ιστών - ένα εκατομμύριο τεμάχια Ganoderma παράγονται από ένα υψηλής ποιότητας φυτό.

Μέθοδος ρύθμισης εναιωρήματος - χρησιμοποιείται για την αποφυγή της διείσδυσης ανεπιθύμητων συστατικών στο Ganoderma, επομένως διασφαλίζεται η ανάπτυξη και η ποιότητα του γανοδέρματος.

Το αγρόκτημα DXN Linghzi καταλαμβάνει μια έκταση 70 εκταρίων που είναι το μεγαλύτερο αγρόκτημα Linghzi στη Μαλαισία και το πρώτο αγρόκτημα Linghzi της Μαλαισίας που έλαβε πιστοποίηση MS ISO 14001: 2004 από τη διασφάλιση ποιότητας Lloyd's Register από τον Ιούλιο του 2000. Αυτό διασφαλίζει ότι όλες οι δραστηριότητες για την καλλιέργεια Το Ganoderma πληροί τα πρότυπα MS ISO 14001, 2004 και συμμορφώνεται με τις νομικές απαιτήσεις που ορίζονται από το τμήμα περιβάλλοντος.

Τον Νοέμβριο του 2007, το αγρόκτημα DXN Linghzi πιστοποιήθηκε από την πιστοποίηση του Οργανικού Συστήματος Μαλαισίας (Skim Organik Malaysia) από το Υπουργείο Γεωργίας της χερσονήσου της Μαλαισίας (Department Pertanian Semenanjung Malaysia) που πληροί τα Πρότυπα του πιστοποιημένου MS 1529: 2001 Organic Farm.

Το εργοστάσιο φαρμακευτικών προϊόντων DXN καταλαμβάνει και έχει έκταση πάνω από 34.000 τετραγωνικά μέτρα και είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονες τεχνολογίες για την επεξεργασία του γανοδέρματος. Αυτό το εργοστάσιο είναι το πρώτο του είδους του στη Μαλαισία που έχει λάβει την πιστοποίηση TGA (Θεραπευτική Προϊόντων) από το Υπουργείο Υγείας και Γήρανσης της Αυστραλίας και είναι επίσης διαπιστευμένο με πιστοποιήσεις MS ISO 9001: 2000 από το Μητρώο Διασφάλισης Ποιότητας της Lloyd από τον Σεπτέμβριο του 1999. Είναι επίσης μία από τις πρώτες εταιρείες που έλαβαν πιστοποίηση GMP (Good Manufacturing Practice) από το εθνικό γραφείο ελέγχου φαρμακευτικών προϊόντων και το Υπουργείο Υγείας στη Μαλαισία.

Τα δύο εργοστάσια επεξεργασίας καφέ DXN έχουν συνολική έκταση παραγωγής άνω των 42.000 τετραγωνικών μέτρων που περιλαμβάνει σύγχρονες εγκαταστάσεις για την κατασκευή πλήρους σειράς τροφίμων και ποτών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα dxn για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητας). 

Η νεοσύστατη μονάδα παραγωγής της DXN, η οποία στεγάζει τα καλλυντικά της, τα εργοστάσια χυμού και ενζύμου έχουν πιστοποιηθεί όλα από το πιστοποιητικό GMP από την εθνική επιτροπή φαρμακευτικών ελέγχων και το υπουργείο Υγείας το 2007. Το εργοστάσιο και τα συσσωρευμένα γραφεία του έχουν συνολική έκταση άνω των 70.000 τετραγώνων μέτρα.

Η DXN Marketing είναι η πρώτη εταιρεία MLM στον κόσμο που κυκλοφόρησε την ιδέα του «One World, One Market», η οποία επιτρέπει στους διανομείς από οποιαδήποτε χώρα να χρηματοδοτούν άμεσα νέους διανομείς, είτε τοπικά είτε διεθνώς. Η DXN είναι επίσης ο κορυφαίος εξαγωγέας MLM της Μαλαισίας.

Η έρευνα και ανάπτυξη είναι η αποστολή της DXN όσον αφορά την εξασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας για όλα τα προϊόντα της. Οι συγκεντρωμένες προσπάθειες της DXN στην έρευνα και ανάπτυξη οδήγησαν συνεχώς την εταιρεία να κατασκευάζει προϊόντα με το υψηλότερο διεθνές πρότυπο και όσο το δυνατόν πιο φυσική στην προέλευσή της.

Στις 17 Ιουλίου 2006, το Τμήμα Εργαστηρίου της DXN Holdings Bhd. Έλαβε πιστοποιητικό διαπίστευσης MS ISO / IEC 17025 για την τεχνική του ικανότητα, το καθορισμένο πεδίο και τη λειτουργία ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας εργαστηρίου.

Η έρευνα και η ανάπτυξη υπογραμμίζουν επίσης τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της DXN να δώσει κορυφαία προτεραιότητα σε φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και την ανθρώπινη υγεία σε κάθε στάδιο της παραγωγής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα dxn για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητας). 

Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση» ↓

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το dxn ganoderma

για Γανοθεραπεία και το γανόδερμα  Επικοινωνήστε με τον Χανιωτάκη Αντώνη

dxn, ganoderma dxn, ganoderma, γανοδερμα dxn, ganoderma lucidum, γανοδερμα, γανοδερμα ιδιοτητεσ, ganocelium gl, γανόδερμα, γανοδερμα παρενεργειεσ, γανοδερμα τιμη, γανοδερμα καφεσ, spirulina ganoderma, γανοδερμα τιμη skroutz, ganoderma lucidum benefici, γανοδερμα καψουλεσ, γανοδερμα σκονη, produk dxn, γανοδερμα ροφημα, superfoods γανοδερμα, γανοδερμα οφελη, γανοδερμα τι ειναι, γανοδερμα καψουλεσ σκρουτζ,  καψουλεσ γανοδερμα φαρμακειο, γανοδερμα καρκινοσ, γανοδερμα δοσολογια, γανοδερμα για καρκινο, γανοδερμα και λευκη, dxn προιοντα, linchzhi, γανόδερμα ιδιότητεσ, τι ειναι το γανοδερμα, πιστοποιημενο γανοδερμα, γανοδερμα καψουλεσ τιμη, γανοδερμα χαπια τιμη, ganoderma crema, μανιταρι reishi, ganoderma 90, καφεσ με γανοδερμα, γανοδερμα σκρουτζ, γανοδερμα αγορα, ganoderma lucidum tablete, γανοδερμα μανιταρι, crema ganoderma lucidum, μανιταρι reishi αγορα, μανιταρι γανοδερμα, γανοδερμα βιολογικο, harga produk dxn 2019, γανοδερμα ψωριαση, crema ganoderma, cordyceps dxn τιμη, omanitus, γανοδερμα ιδιότητεσ, γανοδερμα μανιταρι ιδιοτητεσ, capsula ganoderma, γανοδερμα ομοιοπαθητικη, γανοδερμα και αδυνατισμα, ganoderma lucidum crema, beneficios del reishi mushroom, γανοδερμα σκονη δοσολογια, γανοδερμα ελαιο, γανοδερμα σκονη ιδιοτητεσ, reishi ιδιοτητεσ, dxn γανοδερμα, ganoderma lucidum snep, ganoderma coffee beneficios, reishi mushroom en español, γανοδερμα στα φαρμακεια, γανοδερμα και ψωριαση, cafe ganoderma 4 en 1, καφεσ γανοδερμα, dnx γανοδερμα, galimmun, bitter 50, ganoderma kapsul, γανοδερμα συμπληρωματα, ganozhi mengandungi ganoderma, γανοδερμα skroutz, γανοδερμα dxn τιμη, γανοδερμα που το βρισκω, ganoderma prostata, dxn maca vita cafe, γανοδερμα σαπουνι, γανοδερμα σκληρυνση κατα πλακασ, καφεσ απο γανοδερμα, γανοδερμα δερμα, γανοδερμα ιδιοτητεσ δοσολογια

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα