Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Γανοθεραπεία με Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN Pharmaceuticals

 Γανοθεραπεία με Φαρμακευτικό Γανόδερμα


Το ganoderma υποστηρίζει το σώμα
, το οποίο με τη σειρά του ξεπερνά τα προβλήματα υγείας του από μόνο του. 

Τα πέντε βήματα που δρα η γανοθεραπεία είναι:

η Σάρωση
η Αποτοξίνωση
η Ρύθμιση
η Δημιουργία και η
Αναγέννηση

Το Ganoderma πρέπει να καταναλώνεται σύμφωνα με τη διαδικασία της γανοθεραπείας. Αυτό εξασφαλίζει μέγιστα οφέλη στην υγεία και την ευεξία. Η γανοθεραπεία βασίζεται στην κατανάλωση προϊόντων με βάση το ganoderma RG και το γανόδερμα GL, δηλαδή το Reishi Gand και το Ganocelium, το  κόκκινο μανιτάρι 90 ημερών και 18 ημερών.

Το Ganoderma παρέχει ευρύ φάσμα θρεπτικών ουσιών,  καθώς περιέχει πάνω από 400 θρεπτικά συστατικά. Το πιστοποιημένο συμπυκνωμένο Ganoderma δρα στο σώμα και όχι στην ασθένεια που

  • προάγει το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα
  • βοηθά στην εξισορρόπηση του σώματος και με τη σειρά του
  • το σώμα αντιμετωπίζεται για ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας. 
  • Έτσι, η γανοθεραπεία ακολουθεί ολιστική προσέγγιση σε εναλλακτικά συμπληρωματικά φάρμακα. 

Η βασική πεποίθηση της γανοθεραπείας είναι «το σώμα μας είναι ο καλύτερος γιατρός» και «η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία».

Πώς δρα το DXN Ganoderma στο σώμα

Στο σώμα μας τα ενεργά στοιχεία του γανοδέρματος, δρουν σε συνέργεια (συντονισμό) για να φέρουν συνολική υγεία, η οποία είναι η βάση της γανοθεραπείας. Το Ganoderma, όταν καταναλώνεται, φτάνει σε όλα τα κύτταρα του σώματος λόγω της μοναδικής ποιότητας του να είναι το κορυφαίο προσαρμογόνο ίαμα. 

Στη συνέχεια πραγματοποιούνται τα ακόλουθα πέντε βήματα βελτίωσης της υγείας.

ΣΑΡΩΣΗ Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, τα κύτταρα του σώματος ελέγχονται για τοξίνες και αδράνεια. Αυτή είναι απλώς μια διαγνωστική φάση που συνήθως συμβαίνει εντός 6 εβδομάδων από την έναρξη της Γανοθεραπείας και παραμένει για περίπου 5 ~ 7 μέρες.

ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ (ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ) (8 ~ 30 εβδομάδες) Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, τα ανεπιθύμητα επιβλαβή ζητήματα που αντιμετωπίζει ο οργανισμός μας, (που ονομάζονται τοξίνες) αφαιρούνται από το σώμα. Το σώμα χρησιμοποιεί τον δικό του φυσικό μηχανισμό απέκκρισης, ο οποίος ενεργοποιείται από το Ganoderma. Αυτή η φάση πραγματοποιείται για περίπου 5 ~ 12 ημέρες, ανάλογα με το επίπεδο και την ποιότητα των τοξινών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας αποτοξίνωσης, οι υδατοδιαλυτές τοξίνες (π.χ. ζάχαρη, ουρικό οξύ) βρίσκουν την έξοδο τους μέσω των ούρων και του ιδρώτα. Οι λιποδιαλυτές τοξίνες (π.χ. χοληστερόλη) απορρίπτονται επίσης.

Πρώτο επίπεδο (1 ~ 12 μήνες) Οι βιο-χημικοί καθώς και οι βιο-ηλεκτρικοί παράγοντες του σώματος είναι ισορροπημένοι και οι λειτουργίες των οργάνων ρυθμίζονται σε κανονικά επίπεδα.

Δεύτερο επίπεδο (6 ~ 24 μήνες) Σε αυτή τη φάση, τα κατεστραμμένα κύτταρα επισκευάζονται και ανακατασκευάζονται. Το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος ενεργοποιείται και διαμορφώνεται.

Τρίτο στάδιο (1 ~ 3 χρόνια) Είναι μια συνεχής διαδικασία σε όλη τη ζωή και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το σώμα αποκτά νεανικότητα. Η οξείδωση των κυττάρων έχει ξεπεραστεί και η γήρανση των κυττάρων επιτυγχάνεται με πιο γρήγορους ρυθμούς. Το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα ενεργοποιείται σε όλα τα επίπεδα.

Πρόγραμμα δοσολογίας για το DXN γανόδερμα

Το γανόδερμα δεν είναι φάρμακο αλλά μόνο συμπλήρωμα διατροφής. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η βελτίωση της υγείας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση του σώματος των καταναλωτών, το επίπεδο των τοξινών (φορτίο) στο σώμα, τη διάρκεια της πάθησης από οποιαδήποτε ασθένεια. Αλλά σίγουρα μπορεί κανείς να αναμένει μια καλή συνολική βελτίωση της υγείας σε συνεχή κατανάλωση για περισσότερο από 12 μήνες.

Η μακροχρόνια ανάκαμψη και προστασία της υγείας εκτιμάται περισσότερο στη Γανοθεραπεία παρά στη βραχυπρόθεσμη ανακούφιση, όπως παρατηρείται σε πολλές άλλες θεραπείες.

Πρόγραμμα δοσολογίας για υγιή

Ένα ζευγάρι (1RG + 1GL) το πρωί με άδειο στομάχι και ένα ζευγάρι το βράδυ με άδειο στομάχι (περίπου μισή ώρα πριν από το δείπνο).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα dxn για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητας). 

Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση» ↓

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το dxn ganoderma

για Γανοθεραπεία και το γανόδερμα  Επικοινωνήστε με τον Χανιωτάκη Αντώνη

Γανοδερμα, γανόδερμα, γανοδερμα τιμη, γανοδερμα καφες, γανοδερμα ιδιοτητες, γανοδερμα απατη, γανοδερμα παρενεργειες, γανοδερμα δοσολογια, γανοδερμα σκονη, καφεσ με γανοδερμα, γανοδερμα μανιταρι, γανοδερμα καψουλεσ, γανοδερμα οφελη, γανοδερμα μανιταρι ιδιοτητες, τι ειναι το γανοδερμα, μανιταρι γανοδερμα, γανοδερμα τι είναι, γανοδερμα καλλιεργεια, γανοδερμα τσαι, καφεσ γανοδερμα, γανοδερμα ιδιοτητεσ δοσολογια, ganoderma lucidum τιμη, μανιταρι reishi, γανόδερμα ιδιότητες, γανόδερμα αγορα

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα