Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Ώριμο γανόδερμα RG και Μυκήλιο γανοδέρματος GL

Ganoderma lucidum (REISHI ή LINGZHI) είναι ένα ισχυρό βότανο που έχει πολλά ευεργετικά αποτελέσματα στον οργανισμό μας. 

Το Reishi ή γανόδερμα, χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική ως ένα ισχυρό βότανο (φάρμακο) για περισσότερα από 5000 χρόνια. Λόγω των ισχυρών ιαματικών του αποτελεσμάτων, έχει χαρακτηριστεί ως Βασιλιάς των Βοτάνων και Βοτάνων της αθανασίας. Το ganoderma είναι ένας basidiomycete, μύκητας που ανήκει στην οικογένεια των πολυπόρων. Στη φύση, αναπτύσσεται σε πυκνά δάση υψηλής υγρασίας και χαμηλού φωτισμού. Σπάνια βρίσκεται και ευδοκιμεί κυρίως στους αποξηραμένους κορμούς από δαμάσκηνα, guercus serrata ή pasonia. Από τα 10.000 τέτοια δέντρα ίσως 2 ή 3 θα έχουν ανάπτυξη Reishi. 

Το Reishi έχει καταγραφεί ότι έχει τα πιο ισχυρά ιαματικά αποτελέσματα στην κινεζική φαρμακοποιία που γράφτηκε τον πρώτο αιώνα π.χ. Η σύγχρονη έρευνα κατέστησε δυνατή την καλλιέργεια reishi από το 1972 και είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους. Ορισμένες ανεπτυγμένες χώρες διεξάγουν τώρα εξελιγμένη έρευνα στο reishi ή γανόδερμα για να μελετήσουν τα ιαματικά του αποτελέσματα.

Τα συστατικά στο Reishi ταξινομούνται σε 5 μεγάλες ομάδες:

  1. Πολυσακχαρίτες
  2. Βιολογικό Γερμάνιο
  3. Αδενοσίνη
  4. Τερπενοειδή
  5. Ganoderic Essence  γανοδερικά οξέα

Το Reishi έχει πολύ ισχυρά αντιοξειδωτικά αποτελέσματα. Είναι 5 φορές πιο ισχυρό από το Ginseng. Το ισχυρό αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα μεταφράζεται σε οφέλη για την υγεία. 

Τα αντιοξειδωτικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξάλειψη των «ελεύθερων ριζών» που είναι επιβλαβείς για το σώμα μας. Η υπερβολική παραγωγή ελευθέρων ριζών στο σώμα μας μπορεί να βλάψει τα κύτταρα, και να εκδηλωθούν ασθένειες όπως καρδιακή προσβολή, αρθρίτιδα, καρκίνος κ.λπ. Το γανόδερμα ώς ισχυρό αντιοξειδωτικό μπορεί να λειτουργήσει ως αντιγηραντικό, και  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη αυτών των ασθενειών.

ΠΡΟΣΟΧΗΚαταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα dxn για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητας). 

Το γανόδερμα ασκεί ισχυρή δράση στο ανοσοποιητικό σύστημα και είναι ένας ισχυρός ανοσοδιαμορφωτής. Αυξάνει την ανοσία αυξάνοντας την παραγωγή ιντερλευκίνης 1 & 2 και ιντερφερόνης. Μπορεί να μας προστατεύσει, ειδικά τα παιδιά από πάρα πολλές μολύνσεις.

Μια ομάδα χημικών ουσιών γνωστών ως Γανοδερικών οξέων και Πολυσαχαριδίων έχει ανοσορυθμιστικά αποτελέσματα και αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να βοηθήσει σε αυτοάνοσες διαταραχές (π.χ. ρευματοειδής αρθρίτιδα). Με την ενίσχυση της ανοσίας μας το γανόδερμα συμβάλει στην σταδιακή αποβολή των καρκινικών κυττάρων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διαχείριση του καρκίνου. Το ganoderma έχει αντι-ιικές και αντι-βακτηριακές ιδιότητες.

Το Reishi έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Έχει χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση φλεγμονωδών διαταραχών για τον έλεγχο του πόνου και του πρηξίματος (π.χ. αρθρίτιδα). Το Reishi είναι ένας φυσικός παυσίπονος με ασφάλεια. Δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι οι παυσίπονοι είναι τοξικοί, το Reishi μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποτελεσματικό ασφαλές παυσίπονο. Το αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα έχει αποδειχθεί ευεργετικό για τη θεραπεία φλεγμονωδών εγκεφαλικών ασθενειών όπως Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον και εκφυλιστικές ασθένειες του εγκεφάλου.

Το Reishi περιέχει αδενοσίνη και γουανοσίνη που έχουν αντιαιμοπεταλιακό αποτέλεσμα. Αυτό το αποτέλεσμα κατά των αιμοπεταλίων μπορεί να αποτρέψει την πήξη του αίματος και το γανόδερμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη της καρδιακής προσβολής. Το Reishi έχει αγγειοδιασταλτικά αποτελέσματα ειδικά στη μικροκυκλοφορία. Βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος σε όργανα και ιστούς. 

Η επαρκής ροή του αίματος είναι απολύτως απαραίτητη για οποιαδήποτε λειτουργία των οργάνων, ειδικά σε μεγάλη ηλικία. Επίσης το γανόδερμα  βελτιώνοντας τη ροή του αίματος και μπορεί να προστατεύσει διάφορες λειτουργίες οργάνων.

Οι τριτερπίνες που έχουν εντοπιστεί στο Reishi έχουν ανασταλτικές επιδράσεις ACE (Angiotensin Converting Enzyme). Η δράση αναστολής ACE μειώνει την αρτηριακή πίεση και βοηθά επίσης την καρδιά στη βελτίωση της λειτουργίας της. Το γανόδερμα εξισορροπεί το αίμα, Πίεση και βοηθά στη διατήρηση της.

Το πιστοποιημένο γανόδερμαέχει αντιαλλεργική δράση. Σταθεροποιεί τα ιστιοκύτταρα που είναι πηγή διαφόρων χημικών ουσιών που προκαλούν αλλεργία. Μπορεί να ελέγξει και να δώσει εξαιρετική ανακούφιση σε διάφορες αλλεργικές διαταραχές (δέρμα, ρινικές, βρογχικές αλλεργίες). Πολλές αλλεργικές διαταραχές προκαλούνται από χημικές ουσίες και τοξίνες που υπάρχουν στα τρόφιμα και την ατμόσφαιρα. Τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα σε αυτές τις ουσίες και αυτά τα αλλεργιογόνα προκαλούν διάφορες αλλεργικές ασθένειες στα παιδιά. Το ganoderma είναι ένας αποτελεσματικός αντι-αλλεργικός παράγοντας είναι σε θέση να ανακουφίσει σε αυτές τις καταστάσεις και επίσης αποτοξινώνει αυτές τις χημικές ουσίες που είναι υπεύθυνες για αλλεργικές διαταραχές.

Το γανοδερμα έχει ισχυρά αντικαρκινικάαποτελέσματα. Αυτό ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία το 1977. Οι  πολυσακχαρίτες έχουν το υψηλότερο αντικαρκινικό αποτέλεσμα. Το Reishi έχει εγκριθεί ως συμπλήρωμα φάρμακο για χρήση στη θεραπεία του καρκίνου στην Ιαπωνία. Το Reishi μπορεί να μειώσει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας στη θεραπεία του καρκίνου. Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου και στην πρόληψη της μετάστασης. Ακόμη και σε τελικές περιπτώσεις καρκίνου, το reishi μπορεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση του πόνου και επίσης να δώσει μια αίσθηση ευεξίας και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής. καρκίνου. Για τη σταδιακή αποκατάσταση του καρκίνου το Ganoderma (Reishi RG + γανόδερμα GL) πρέπει να χορηγείται σε υψηλές δόσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα dxn για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητας). 

Στην ψωρίαση όπου υπάρχει γρήγορος κύκλος εργασιών των κυττάρων, το Reishi μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό. Πολλές ερευνητικές εργασίες είναι διαθέσιμες στη βιβλιογραφία που τεκμηριώνουν την επίδραση του Reishi στη άμεση δράση του.

Το ganoderma μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Το γανόδερμα rg και gl συνδυαστικά ενεργεί ως υπογλυκαιμικός παράγοντας. Αυξάνει την παραγωγή ινσουλίνης από τα βήτα κύτταρα του παγκρέατος. Το αποτέλεσμα ACE-I προκαλεί ευαισθητοποίηση στην ινσουλίνη και βοηθά την διαθέσιμη ινσουλίνη να δράσει καλύτερα. Αυτό το αποτέλεσμα είναι πολύ χρήσιμο σε διαβητικούς ασθενείς. Πολλές από τις αγγειακές επιπλοκές του διαβήτη μπορούν να προληφθούν ή να αναβληθούν καταναλώνοντας πιστοποιημένο reishi.

Το Reishi μειώνει τόσο τα επίπεδα χοληστερόλης όσο και τα τριγλυκερίδια στο αίμα.

Το Reishi έχει πολλά ισχυρά αποτελέσματα στον εγκέφαλο. Ρυθμίζει τη λειτουργία ύπνου. Το Reishi διεγείρει διάφορες λειτουργίες του εγκεφάλου - μνήμη, εγρήγορση και έχει ηρεμιστική επίδραση στον εγκέφαλο. Αυτό ανακουφίζει το άγχος, το οποίο είναι η θεμελιώδης αιτία για διάφορες ασθένειες.

Το γανόδερμα μπορεί να βελτιώσει την πνευματική ισχύ και έχει χαρακτηριστεί ως «πνευματικό βότανο». Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να είναι χρήσιμο σε διάφορες ασθένειες που προκαλούνται από στρες ή Ψυχοσωματικές διαταραχές. Οι Κινέζοι βουδιστές μοναχοί έχουν καταναλώσει το Ganoderma για τη βελτίωση της πνευματικότητας.

Το Reishi βελτιώνει τη λειτουργία της πέψης και ρυθμίζει τις κινήσεις του εντέρου.

Επίσης ομαλοποιεί διάφορα επίπεδα ορμονών και αυτό βοηθά στη στειρότητα. Το Reishi είναι ένας εξαιρετικός ρυθμιστής διαφόρων λειτουργιών του σώματος.

Ένα από τα σημαντικότερα αποτελέσματα του Reishi είναι η αποτοξίνωση και βοηθά το συκώτι και τα νεφρά να αποβάλλουν τις τοξίνες από το σώμα μας. Όταν αφαιρούνται οι τοξίνες, η υγεία του σώματός μας επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα σταδιακά. Καταναλώνουμε διάφορα είδη τοξινών στα τρόφιμα, τον αέρα και το νερό μας, είμαστε εκτεθειμένοι σε ατμοσφαιρικούς ρύπους και καταναλώνουμε τοξίνες όπως φυτοφάρμακα και τεχνητές κοπριάς και χρωστικές ουσίες στα τρόφιμα. Όταν αυτές οι τοξίνες συσσωρεύονται στο σώμα μας οδηγούν σε ασθένεια. Τα παιδιά εκτίθενται σε αυτές τις τοξίνες που έχουν επικίνδυνες επιπτώσεις στο σώμα τους και η ασθένεια τους προσβάλλει όταν είναι νέοι. Το Reishi αποτοξινώνοντας αυτές τις επιβλαβείς χημικές ουσίες, προστατεύει τα παιδιά και τους ενήλικες από διάφορες ασθένειες.

Το Reishi ή lingzhi είναι ένα ισχυρό βότανο κατά του άγχους ένα φυσικό Adaptogen. Το adaptogen είναι μια ουσία μη τοξική, μη ειδική και έχει γενικά ομαλοποιητική επίδραση στο σώμα. Το γανόδερμα είναι το Νο.1 Adaptogen. Ομαλοποιεί διάφορες λειτουργίες του σώματος και δεν έχει τοξικές επιδράσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία και την πρόληψη διαταραχών / ασθενειών, ειδικά σε γήρατα.

ΠΡΟΣΟΧΗΚαταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα dxn για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητας). 

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το dxn ganoderma

Η DXN παράγει υψηλής ποιότητας Ganoderma ή lingzhi. Reishi Gano (RG) και Ganocelium (GL). Το GL παράγεται από το μυκήλιο του Ganoderma μετά από 14 ημέρες ανάπτυξης. Το GL περιέχει 4 φορές συγκέντρωση πολυσακχαριτών και οργανικού γερμανίου, τα οποία είναι σημαντικά για τα παιδιά για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και του ανοσοποιητικού συστήματος. Ως εκ τούτου, το GL δίνεται ξεχωριστά.

  • 1η Εβδομάδα 1 Ζεύγος (1 RG, 1 GL) την ημέρα
  • 2η Εβδομάδα 2 Ζεύγη (2RG, 2GL) την ημέρα
  • 3η εβδομάδα 4 ζευγάρια (4 RG, 4GL) την ημέρα
  • 4η εβδομάδα 6 ζευγάρια (6RG, 6GL) την ημέρα

Διατηρήστε αυτήν τη δοσολογία - 6 ζεύγη RG / GL την ημέρα για 6 μήνες. Στη συνέχεια, η δοσολογία μπορεί να μειωθεί σε μια ελάχιστη δόση συντήρησης 3 ζευγών RG / GL την ημέρα.

Το RG / GL μπορεί να ληφθεί ως εφάπαξ δόση ή σε πολλαπλές δόσεις.

Η μεγάλη δόση συνιστάται σε σοβαρές και σοβαρές ασθένειες όπως ο Καρκίνος. Συνιστάται μια δόση από 15 έως 30 ζεύγη RG / GL την ημέρα για το μέγιστο αποτέλεσμα. Αυτή η υψηλή δόση πρέπει να συνεχιστεί για 6 μήνες έως 1 έτος.

Για υγιείς ανθρώπους αρκεί να καταναλώνετε 1 έως 2 ζεύγη RG / GL την ημέρα. Όσοι έχουν παθήσεις χρειάζεται να λαμβάνουν 3 έως 6 ζεύγη RG / GL την ημέρα.

Το Reishi πρέπει να λαμβάνεται ως συμπλήρωμα παράλληλα με τη φαρμακευτική αγωγή του γιατρού. Τα φάρμακα από τον γιατρό πρέπει να συνεχίζονται.

Το RG / GL μπορεί να καταναλωθεί από όλες τις «ηλικιακές ομάδες». Από την 1η ημέρα του βρέφους και μετά.

Το εκχύλισμα Ganoderma αναμιγνύεται με καφέ, τσάι και κακάο και χορηγείται ως ποτό. Η κατανάλωση αυτών των ποτών με το Ganoderma παρέχει μια σειρά από οφέλη για την υγεία.

Το RG / GL διατίθεται στο εμπόριο ως συμπλήρωμα διατροφής πάνω από 180 χώρες .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα dxn για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητας). 

Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση» ↓

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το dxn ganoderma

για Γανοθεραπεία και το γανόδερμα  Επικοινωνήστε με τον Χανιωτάκη Αντώνη

γανοδερμα σκονη δοσολογια, γανοδερμα ελαιο, γανοδερμα σκονη ιδιοτητεσ, reishi ιδιοτητεσ, dxn γανοδερμα, ganoderma lucidum snep, ganoderma coffee beneficios, reishi mushroom en español, γανοδερμα στα φαρμακεια, γανοδερμα και ψωριαση, cafe ganoderma 4 en 1, καφεσ γανοδερμα, dnx γανοδερμα, galimmun, bitter 50, ganoderma kapsul, γανοδερμα συμπληρωματα, ganozhi mengandungi ganoderma, γανοδερμα skroutz, γανοδερμα dxn τιμη, γανοδερμα που το βρισκω, ganoderma prostata, dxn maca vita cafe, γανοδερμα σαπουνι, γανοδερμα σκληρυνση κατα πλακασ, καφεσ απο γανοδερμα, γανοδερμα δερμα, γανοδερμα ιδιοτητεσ δοσολογια, dxn, ganoderma dxn, ganoderma, γανοδερμα dxn, ganoderma lucidum, γανοδερμα, γανοδερμα ιδιοτητεσ, ganocelium gl, γανόδερμα, γανοδερμα παρενεργειεσ, γανοδερμα τιμη, γανοδερμα καφεσ, spirulina ganoderma, γανοδερμα τιμη skroutz, ganoderma lucidum benefici, γανοδερμα καψουλεσ, γανοδερμα σκονη, produk dxn, γανοδερμα ροφημα, superfoods γανοδερμα, γανοδερμα οφελη, γανοδερμα τι ειναι, γανοδερμα καψουλεσ σκρουτζ,  καψουλεσ γανοδερμα φαρμακειο, γανοδερμα καρκινοσ, γανοδερμα δοσολογια, γανοδερμα για καρκινο, γανοδερμα και λευκη, dxn προιοντα, linchzhi, γανόδερμα ιδιότητεσ, τι ειναι το γανοδερμα, πιστοποιημενο γανοδερμα, γανοδερμα καψουλεσ τιμη, γανοδερμα χαπια τιμη, ganoderma crema, μανιταρι reishi, ganoderma 90, καφεσ με γανοδερμα, γανοδερμα σκρουτζ, γανοδερμα αγορα, ganoderma lucidum tablete, γανοδερμα μανιταρι, crema ganoderma lucidum, μανιταρι reishi αγορα, μανιταρι γανοδερμα, γανοδερμα βιολογικο, harga produk dxn 2019, γανοδερμα ψωριαση, crema ganoderma, cordyceps dxn τιμη, omanitus, γανοδερμα ιδιότητεσ, γανοδερμα μανιταρι ιδιοτητεσ, capsula ganoderma, γανοδερμα ομοιοπαθητικη, γανοδερμα και αδυνατισμα, ganoderma lucidum crema, beneficios del reishi mushroom

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα