Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Χυμός Νόνι για Ανοσοποιητικό καλή ψυχολογία

Ο χυμός Νόνι ή Morinzhi, βοηθά σε πολλά οργανικά θέματα που σχετίζονται με ορμονική ισορροπία και λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Είναι ένας βιοενεργός χυμός που αποτελείται από Νόνι (Morinda citrifolia) και εκχύλισμα Ιβίσκου (Roselle). Το φρούτο Νόνι είναι η πιο πλούσια πηγή Προξερονίνης. Συνδυάζεται στον ανθρώπινο οργανισμό με το ένζυμο της Προξερονάσης και δημιουργούν την Ξερονίνη, ένα ισχυρό αλκαλοειδές που δρα σε κυτταρικό επίπεδο και συμβάλλει στην ανάπλαση υγιών κυττάρων. Ο Ιβίσκος είναι εξαιρετικά πλούσια πηγή βιταμίνης C. Τα οφέλη του Νόνι ήταν γνωστά στους κατοίκους των νοτίων νησιών του Ειρηνικού ωκεανού πριν από 2000 χρόνια. Χαρακτηριστικό του χυμού Νόνι είναι η μεγάλη περιεκτικότητά του σε ένζυμα, καθώς και όλης της σειράς των Ιριδοειδών, τα οποία είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας.

• Βοηθάει στη δημιουργία Ενδορφίνης, ουσία που επιδρά ως ορμόνη στον εγκέφαλο και έχει την ιδιότητα παυσίπονου.

• Βοηθάει στη σύνθεση Σεροτονίνης (ορμόνη της καλής ψυχικής διάθεσης).

• Δρα εναντίον των πόνων, των φλεγμονών και ως αντισταμινικό.

• Διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία και συμβάλλει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

• Δρα με ευεργετικά αποτελέσματα στον ύπνο και στη θερμοκρασία του σώματος.

• Καταπολεμά το διαβήτη τύπου 2 επιδρώντας στην επίφυση.

• Διεγείρει την παραγωγή Τ-λεμφοκυττάρων στο ανοσοποιητικό σύστημα.

• Συμβάλλει στην ισορροπία του ph στο σώμα.

• Συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Υπήρξε αντικείμενο βραβευμένων ερευνών, τόσο από τον Δρ Νηλ Σόλομον, ο οποίος έκανε έρευνες ετών με χιλιάδες εθελοντές και εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας, όσο και από τον Δρ Ραλφ Χάινικε, ο οποίος βραβεύτηκε για την ανακάλυψη της δράσης της προξερονίνης, η οποία είναι άφθονη στο Νόνι.

Ο χυμός Νόνι περιέχει πολύ περισσότερα ένζυμα από άλλα φρούτα, είναι μία ολοκληρωμένη φυσική τροφή και καλύπτει διατροφικά τον οργανισμό μας. Η προξερονίνη καθώς μετατρέπεται σε ξερονίνη στο σώμα μας, βοηθά σε ενδοκυτταρικό επίπεδο στην σωστή παραγωγή πρωτεϊνών, μέσω της ορθής αναδίπλωσης του RNA. Κατά συνέπεια βοηθά σε πολλά προβλήματα που σχετίζονται με ορμονική ισορροπία και λειτουργία του ανοσοποιητικού, έλλειψη ενζύμων και μεταλλάξεις του ανοσοποιητικού.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο Χυμό Νόνι για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλούν ανάλογα προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας.

Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση» ↓

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με Χυμό Νόνι ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση

για το χυμό noni  Επικοινωνήστε με τον Χανιωτάκη Αντώνη

Morinzhi, noni, νόνι, dxn Morinzhi, dxn noni

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα