Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Τι είναι το Ganoderma Lucidum

DATUK DR LIM SIOW JIN - Μετά από 20 χρόνια προσεκτικής έρευνας και επιστημονικής ανάλυσης, ο Datuk Dr. Lim ανακάλυψε τα ειδικά οφέλη του Γανοδέρματος ή Lingzhi και τις αντίστοιχες επιδράσεις του στην ανθρώπινη υγεία. Συνειδητοποιώντας τη σημασία και τα οφέλη του Lingzhi για την υγεία, ο Datuk Dr. Lim άρχισε να μοιράζεται τις γνώσεις του για αυτό το θαυματουργό βότανο με τους φίλους και τους συναδέλφους του που αντικατόπτριζαν το πάθος του για την καλή υγεία. Ο Datuk Dr. Lim δε σταμάτησε εκεί. Ένιωσε ότι θα πρέπει να δημιουργήσει μια εταιρεία που θα βοηθούσε περισσότερους ανθρώπους να εξοικειωθούν και να αξιοποιήσουν τα οφέλη αυτού του θαυματουργού βοτάνου. Το 1993, το όνειρο του Datuk Dr. Lim έγινε πραγματικότητα όταν ίδρυσε τη DXN στο Kedah της Μαλαισίας.

ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ - Τι είναι το Lingzhi - Ganoderma Lucidum;

Το Lingzhi (Ganoderma Lucidum, Γανόδερμα το Λαμπερό), αναγνωρίζεται επίσης και σαν “Μανιτάρι Reishi", είναι γνωστό για τα αποδεδειγμένα οφέλη στην υγεία. Από τα αρχαία χρόνια το Lingzhi εκτιμόταν σαν το πιο ισχυρό και ωφέλιμο βότανο. Στο παρελθόν το Lingzhi ήταν από τα σπανιότερα βότανα στη γη και φυλαγόταν μόνο για αυτοκράτορες και βασιλείς. Σήμερα, χάρη σε σύγχρονες τεχνικές καλλιέργειας και εμπορική παραγωγή, το Lingzhi υπάρχει διαθέσιμο για οποιονδήποτε χρειάζεται τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία.

ΠΡΟΣΟΧΗΚαταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα dxn για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητας). 

Γιατί χρειαζόμαστε Γανόδερμα;

Βρισκόμαστε συνεχώς σε στάδιο “προ-ασθένειας" γιατί:

1. Μεγάλο μέρος της διατροφής μας βασίζεται σε κατεψυγμένα προϊόντα που τους λείπουν θρεπτικά συστατικά, επεξεργασμένα τρόφιμα με χημικά πρόσθετα, συντηρητικά και γαλακτωματοποιητές.

2. Είμαστε συνεχώς εκτεθειμένοι σε εξωτερικούς παράγοντες έντασης όπως περιβαλλοντικές τοξίνες, φυσική και συναισθηματική πίεση. Πολλές ασθένειες οφείλονται σε ανισορροπία φυσιολογικών λειτουργιών λόγω κακής διατροφής και συσσώρευσης τοξινών στο σώμα. Αν εκδηλωθεί ασθένεια, η ανάρρωση μπορεί να είναι αργή και δύσκολη. Το Γανόδερμα μπορεί όχι μόνο να βελτιώσει τις υγιείς κανονικές λειτουργίες του σώματος αλλά επίσης να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των φυσιολογικών ανισορροπιών όταν υπάρχουν. Κανένα άλλο βότανο δεν μπορεί να το πετύχει αυτό καλύτερα από το Γανόδερμα.

Γιατί Γανόδερμα DXN;

Το Γανόδερμα της DXN καλλιεργείται και παράγεται με αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής και σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9002, ISO 14001, GMP, TGA και Halal. Δεν χρησιμοποιούνται σε κανένα στάδιο του κύκλου καλλιέργειας ή κατά την επεξεργασία του Γανοδέρματος της DXN χημικά, παρασιτοκτόνα, τεχνητά χρώματα, γεύσεις, ή άλλα ξένα στοιχεία. Το Αγρόκτημα της DXN χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυσικά υλικά όπως άχυρο ρυζιού και πριονίδι αντί για τα συνήθη λιπάσματα, ζιζανιοκτόνα ή ορμόνες. Αυτή η εξειδικευμένη μέθοδος καλλιέργειας παρέχει 200 είδη από πρωτογενή και δευτερογενή στοιχεία όπως ένζυμα, συνένζυμα, αμινοξέα, βιταμίνες, υδατάνθρακες και ιχνοστοιχεία, για να βελτιώνεται η ποιότητα, η ποσότητα, η ανάπτυξη και η αντοχή σε παράσιτα του Γανοδέρματος. Το Αγρόκτημα της DXN χρησιμοποιεί επίσης τη Μέθοδο Καλλιέργειας Ιστού, η οποία μπορεί να αναπαράγει ένα εκατομμύριο τεμάχια Γανοδέρματος από ένα μόνο μητρικό φυτό. Σε κάθε μαζική καλλιέργεια, εφαρμόζεται μια προσεκτική διαδικασία επιλογής για να εντοπιστούν τα καλύτερης ποιότητας Γανοδέρματα για τα προϊόντα της DXN. Το Αγρόκτημα της DXN χρησιμοποιεί επίσης Μέθοδο Αιωρούμενης Διάταξης για να εξασφαλίσει ποιοτικά στάδια ανάπτυξης της καλλιέργειας Γανοδέρματος και να αποφεύγεται η εισβολή ανεπιθύμητων υλικών στο Γανόδερμα. Το Αγρόκτημα DXN θεωρείται το μεγαλύτερο αγρόκτημα Γανοδέρματος στον κόσμο. Η μέθοδος της καλλιέργειας που εφαρμόζεται από την DXN δεν προκαλεί ζημία στο περιβάλλον, και έγινε έτσι το πρώτο αγρόκτημα Γανοδέρματος στη Μαλαισία που πήρε πιστοποίηση ISO 14001.

ΠΡΟΣΟΧΗΚαταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα dxn για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητας). 

Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το dxn ganoderma

Η DXN παράγει υψηλής ποιότητας Ganoderma ή lingzhi. 

Ποιοτικός Έλεγχος - DXN Εργοστάσιο - Αγρόκτημα

Η DXN International Headquarter έχει το δικό της εργοστάσιο στη Μαλαισία στο οποίο έχει απονεμηθεί Πιστοποιητικό GMP από το Εθνικό Γραφείο Ελέγχου Φαρμάκων, του Υπουργείου Υγείας της Μαλαισίας. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εργαστήριο που κάνει έλεγχο ποιότητας και ανάπτυξη προϊόντων.

Η DXN International Headquarter διαθέτει ομάδα ειδικών που παρακολουθεί στενά όλη την ανάπτυξη, καλλιέργεια, διαδικασίες παραγωγής και συσκευασίας για να εξασφαλίζει ότι η ποιότητα των προϊόντων είναι σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Γανόδερμα το κορυφαίο εξισορροπητικό και προσαρμογόνο βότανο στη φύση. Περιέχει 400 βιοενεργά συστατικά (150 αντιοξειδωτικά) που είναι γνωστά για τη θετική τους δράση στον οργανισμό όπως: πρωτεΐνες, ίνες, βιταμίνες, λιπαρά οξέα, (Ω6, Ω9), μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, εργοστερόλες κ.α.

Οι επιστήμονες - ερευνητές έχουν εστιάσει τις κλινικές μελέτες τους ιδιαίτερα στα συστατικά τους οργανικό γερμάνιο, αδενοσύνη, πολυσακχαρίτες, τριτερπενοειδή, υπεροξείδιο της Δισμουτάσης. Το Ganoderma Lucidum δεν εστιάζει τη δράση του σε συγκεκριμένα όργανα του σώματος αλλά λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο, διεγείροντας το ανοσοποιητικό σύστημα και τις δυνάμεις αυτοθεραπείας ολόκληρου του οργανισμού.

Στην DXN καλλιεργείται και παράγεται με αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής και σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9002, ISO 14001, GMP, TGA και Halal.

Ακολουθείται διαδικασία βιολογικής καλλιέργειας ενώ δεν χρησιμοποιούνται χημικά, παρασιτοκτόνα, τεχνητά χρώματα, γεύσεις ή άλλα ξένα στοιχεία σε κανένα στάδιο του κύκλου καλλιέργειας ή επεξεργασίας του. Η εξειδικευμένη μέθοδος καλλιέργειας παρέχει 200 είδη από πρωτογενή και δευτερογενή στοιχεία όπως ένζυμα, συνένζυμα, αμινοξέα, βιταμίνες,

• Αποτοξινώνει τον οργανισμό σε κυτταρικό επίπεδο.

• Αυξάνει το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα.

• Αυξάνει τα επίπεδα των Τ και Β λεμφοκυττάρων ενισχύοντας το ανοσοποιητικό.

• Παρέχει στον οργανισμό πολλά βιοαναγεννητικά θρεπτικά συστατικά για τις καθημερινές του ανάγκες.

• Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και αποτελεί ισχυρή αντιγηραντική τροφή.

• Καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες

Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο και εξισορροπητικό Ίαμα 

Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση» ↓

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το dxn ganoderma

για Γανοθεραπεία και το γανόδερμα  Επικοινωνήστε με τον Χανιωτάκη Αντώνη

γανοδερμα παρενεργειες, γανοδερμα τροπος χρησης, γανοδερμα καψουλες, γανοδερμα ιδιοτητες, γανοδερμα συνταγες, Πιστοποιημενο γανοδερμαΚαλλιεργεια γανοδερμα, γανοδερμα σκονη ιδιοτητες, γανοδερμα καρκινος, γανοδερμα ιδιοτητες δοσολογια, Βιταμινεσ γανοδερμα, Καφεσ γανοδερμα ιδιοτητεσ, γανοδερμα dxn, Dxn απατη, DXN e-World, dxn τιμοκαταλογος, Ποιο ειναι το καλυτερο γανοδερμα, Γανοδερμα dxn τιμη, Cordyceps DXN, Καφεσ με γανοδερμα τιμη, Εκχυλισμα γανοδερμα, γανοδερμα τιμή, ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ DXN ΤΙΜΗ


Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα