Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

γανόδερμα & τα 5 στάδια δράσεις του

Ποιες είναι οι επιδράσεις του γανοδέρματος στο σώμα; & αρχική Δοσολογία

Η επίδραση της υπερτροφής ganoderma στο σώμα μας 
μπορεί να παρατηρηθεί σε πέντε στάδια:

1. Ανίχνευση
το γανόδερμα βοηθά στην ανίχνευση κρυμμένων ασθενειών τοξικών για το σώμα μας, και ρυθμίζει τις λειτουργίες του οργανισμού. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το σώμα θα παρουσιάζει τυπικά συμπτώματα γνωστά ως " αντανάκλαση της νόσου " ή " θεραπευτικές αντιδράσεις ". αυτή η αντίδραση δεν είναι παρενέργεια, αλλά μια βοήθεια για την αναγνώριση της περιοχής που θεραπεύεται. 
Αυτή είναι η επίδραση της σάρωσης του Ganoderma.

2. Καθαρισμός και αποτοξίνωση
το ganoderma είναι γνωστός ως "ο βασιλιάς της αποτοξίνωσης" για τη δύναμή του να απομακρύνει το υπερβολικό ουρικού οξύ, το γαλακτική οξύ, την υπερβολική χοληστερόλη, τις φλεγμονές, τον νεκρό ιστό και τις συσσωρευμένη τοξίνες στο σώμα. Οι τοξίνες απομακρύνονται μέσω του κυκλοφορικού μας  συστήματος, (νεφρών και ήπατος), καθώς και μέσω των ούρων, των αερίων, των κοπράνων, της αναπνοής, της ρινικής βλέννας κτλ.

3. Αποκατάσταση ζωτικών λειτουργιών - οργάνων
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποκατάστασης μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις. Δεν χρειάζεται όμως να έχουμε ως δεδομένο ότι αυτό είναι ένα σημάδι ότι το σώμα θεραπεύεται από μόνο του (θεραπεία αντιδράσεις). Εάν η αντίδραση είναι πολύ ισχυρή, συνιστάται να λάβει τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα για ενισχυθεί το έργο του γανοδέρματος και η αρχική δοσολογία: 1/2 το πρωί (προτιμότερο) και  1/2 Το απόγευμα, ενώ το σώμα προσαρμόζεται την πρώτη εβδομάδα.

4. ανασυγκρότηση - ανάκαμψη
το βότανο γανόδερμα θα συνεχίσει την επισκευή των επηρέασε μερών του σώματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος ώστε να είναι πιο ανθεκτικό στην ασθένεια. Επίσης πληροί τα βασικά στοιχεία και τις βιταμίνες που απαιτούνται για την ενεργοποίηση της ταχύτητας ανάκτησης.

5. Αναζωογόνηση
Ο Τελικός στόχος για κάποιον που καταναλώνει ganoderma υψηλής καθαρότητας (φαρμακευτικής μορφής) είναι η διατήρηση των σωματικών λειτουργιών στο βέλτιστο επίπεδο.
⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα – Εδώ
Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ “Γανόδερμα και Θεραπεία”
»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμακαλέστε στο: 6946702139 
Χανιωτάκης Αντώνης (εναλλακτικός θεραπευτής - γανοθεραπεία )

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα