Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

γανοθεραπεία

Η πάθηση είναι απλά το σύμπτωμα. Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή, αυτός επιτίθεται στην αρρώστια. Τα προσαρμογόνα βότανα και συγκεκριμένα το γανόδερμα «ξεκλειδώνουν» άμεσα αυτήν τη διαδικασία, τη φυσική ίαση του οργανισμού – αυτοθεραπεία, ενισχύοντας τις 5 βασικές ομάδες οργάνων του οργανισμού με οξυγόνο, σωστή ροή αίματος, ισχυρή αντιφλεγμονώδη & αντιθρομβωτική δράση. Λαμβάνοντας και το κατάλληλο δοσολογικό* σχήμα με γανόδερμα (προσαρμογόνων βοτάνων) ενεργοποιείται ολιστικά, η αυτοθεραπεία του σώματος.
Ο Ιπποκράτης, Πατέρας της Ιατρικής, είχε πει : «Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν»
7 ολόκληρα χρόνια με σεβασμό στον άνθρωπο, αλλά πάνω απ΄όλα με:
 • Συνεχή έρευνα,  έχουμε πλέον τις απαντήσεις στη “θεραπεία” με φυσικό τρόπο. Ενισχύοντας φυτικά, ενεργοποιούμε τη φυσική άμυνα του οργανισμού, σε μια σωρεία σοβαρών νοσημάτων όπως τα : αυτοάνοσα νοσήματα, τον καρκίνο, το ζάχαρο & το διαβήτη, τη σκλήρυνση και πλήθος εκφυλιστικών παθήσεων.
 • Δεκάδες ιστορίες υγείας, περιπτώσεις άμεσης βελτίωσης αλλά και ίασης, συνδυάζοντας
 • Ισορροπημένη διατροφή** & στοχοποιημένη δοσολογία* με τα προσαρμογόνα βότανα  γανόδερμα – κόρντισεπς – λάιονς μάιν.
 • Μια ειδική κατηγορία φυσικών Ιαμάτων ανώτερα από κάθε άλλο βότανο λόγω τις προσαρμοστικότητας τους. Προσαρμόζοντας τη δράση τους, βελτιώνουν άμεσα τις λειτουργίες του οργανισμού δουλεύοντας σταδιακά όλες τις βασικές ομάδες οργάνων.
Τα προσαρμογόνα βότανα λόγω τις υψηλής τους απορρόφησης από τον Οργανισμό επιτυγχάνουν άμεσα 
 • Βαθιά αποτοξίνωση σε κυτταρικό επίπεδο
 • Σωστή ροή στο αίμα απαλλαγμένο από θρόμβους
 • Επαναφέρουν στη φυσιολογική του κατάσταση το γαστρεντερικό (στομάχι, λεπτό και παχύ έντερο κτλ.)
 • Απομακρύνουν τυχών συσσωρεύσεις από τα ζωτικά μας όργανα όπως: συκώτι, νεφρά, πάγκρεας κτλ. με την ούρηση, τον ιδρώτα, την τουαλέτα.
 • “Ξυπνούν”, ενεργοποιούν τη φυσική άμυνα του οργανισμού, βοηθώντας τον να επιτεθεί στη πάθηση με ισχυρό ενδυναμωμένο ανοσοποιητικό
 • Τα προσαρμογόνα βότανα ενεργούν γρήγορα, Χωρίς Ουδεμία Παρενέργεια, λόγω τις υψηλής τους καθαρότητας. Είναι υδατοδιαλυτά & κατά 99% απορροφήσιμα από τον οργανισμό, υπερσυμπηκνωμένα στη φαρμακευτική τους μορφή από την DXN Pharmaceuticals Ελλάδος.
Πώς λειτουργεί Ολιστικά η Γανοθεραπεία; 
Δουλεύουμε μαζί σώμα & ψυχήΠοτέ μεμονωμένα, ενεργώντας Μόνο για το σύμπτωμα της πάθησης (πχ. ζαλάδα, δυσκοιλιότητα, πόνος, γενική δυσλειτουργία ή αυξημένα νούμερα εξετάσεων κτλ.) όσο σοβαρό και να μας φαίνεται, παραμένει απλά μια ένδειξη. Με την Ολιστική προσέγγιση αφήνουμε τον ίδιο τον οργανισμό να φέρει την ισορροπία, έχοντας εμπειρία στη δυσλειτουργία της πάθησηςΜε αυτό το τρόπο αποφεύγουμε τη γενική κατάπτωση, με φυσική συνέπεια να επέρχεται Άμεσα η Ισορροπία = καλή υγείαχωρίς εξάρσεις & μελλοντικά συμπτώματα. 
Κεφάλαιο Προσαρμογόνα Βότανα – Τι Είναι και πώς Δρουν στον Οργανισμό.
 • Πρόκειται για την ισχυρότερη Αντικαρκινική Τροφή στο Πλανήτη, με πολλές παράλληλες δράσεις για τον οργανισμό.
 • Προσαρμογόνα βότανα είναι το: ganoderma – γανοδερμαcordyceps – κόρντισεπς, & το λάιονς μάιν – lions mane είναι μύκητες = μανιτάρια .
 • Ενεργοποιούν Άμεσα τη Φυσική Άμυνα του Οργανισμού, Θωρακίζουν από παθήσεις κάθε είδους
 • Χωρίς Παρενέργειες, συνδυάζοντας  ισορροπημένη διατροφή** – δίαιτα** & (διατηρώντας τη φαρμακευτική αγωγή από τον ιατρό σας), τα αποτελέσματα υγείας είναι θεαματικά από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες ( η αλλαγή στη διατροφή** γίνεται σταδιακά )
 • Σε διάστημα 3ών ως και 6 μηνών,  συγκρίνοντας παλαιότερες με νέες εξετάσεις, βλέπετε χειροπιαστά την ισχυρή Ιαματική δράση των προσαρμογόνων βοτάνων .
 • Χωρίς αλληλεπιδράσεις ή παρενέργειες.
Τι είναι η Γανοθεραπεία; ganotherapy θεωρείτε η στοχοποιημένη δοσολογία* με προσαρμογόνα βότανα, ανάλογα πάντα τη φύση και τη σοβαρότητα της πάθησης. Συνήθως η θεραπεία ξεκινά με το γανόδερμα. Σε περίπτωση που λαμβάνετε συμβατικά φάρμακα από τον ιατρό σας τα συνεχίζετε κανονικά, ως ότου βελτιωθούν από 40 με 60% οι ζωτικές σας λειτουργίες (το εξετάζουμε εργαστηριακά). Ο οργανισμός απομακρύνει την πάθηση και τα συμπτώματα της, και επαναδραστηριοποιείται. Στη συνέχεια πάντα με τη συμβουλή του Ιατρού σας μειώνεται τη συμβατική φαρμακευτική αγωγή, αφού και το ανοσοποιητικό μας αποκαθιστά την οργανική δυσλειτουργία.  
Βασιζόμενοι στον πρώτο Ιατρό Ιπποκράτη. θεραπευτή, και δάσκαλος της ιατρικής
«Οι φυσικές δυνάμεις που έχουμε μέσα μας, είναι οι πραγματικοί θεραπευτές της νόσου», έχει πει ο Ιπποκράτης.
Το πρωτοποριακό του έργο επηρέασε τις περισσότερες σύγχρονες ιατροβιολογικές ειδικότητες του δυτικού κόσμου. Επάξια ονομάστηκε θεμελιωτής και στυλοβάτης της Ιατρικής Επιστήμης, συνοψίζοντας την ιατρική γνώση συνταγογραφώντας πρακτικές συμβουλές για ιατρούς μέσω της Ιπποκρατικής Συλλογής (Corpus Hippocraticum) και άλλων έργων.
Κατά τον Ιπποκράτη, ο γιατρός όφειλε να απορρίπτει κάθε είδους δεισιδαιμονία, να είναι καθαρός στο σώμα και αχώριστος της ηθικής. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι “σύγχρονοι” ιατροί ορκίζονται στον Ιποκκράτη αλλά… κατά πόσο αναζητούν την Ολιστική του προσέγγιση που μόνο αυτή οδηγεί στη σωματική αλλά και ψυχική μας υγεία – ισορροπία, αποδεδειγμένα εδώ και εκατοντάδες χρόνια.
Μπορώ να ασχοληθώ με τη Γανοθεραπεία; Μπορείτε κι εσείς! Φτάνει να:
 • Σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε με το κομμάτι τις Ολιστικής Εναλλακτικής Θεραπείας – Ganotherapy Γανοθεραπεία.
 • Ενημερώνεστε, αποκτάτε γνώση σταδιακά με τη βοήθεια της Επιστημονική μας Ομάδας.
 • Βοηθήσετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 • Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε απορία ή διευκρίνιση στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης
Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα
Επικοινωνήστε μαζί μου τηλεφωνικά: 
Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139 
Γανοθεραπεία – Ganotherapy
ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας Εδώ 
Ανεξάρτητος Συνεργάτης DXN Ελλάδος & Κύπρου
* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το Ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).
** Το κομμάτι της Διατροφής – Δίαιτα το εντάσσουμε σταδιακά.

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα