Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Γανόδερμα και Μεταστατικός Καρκίνος

Ο Dr Ito και o Ike Kawa (1968) πρώτοι ανέφεραν τη θετική επίδραση του Reishi στην εμπόδιση της μετάστασης του καρκίνου και κυρίως στην αποτελεσματικότητα του κατά του μεταλλαγμένου σαρκώματος 180 στα ποντίκια.
Σε άλλες μελέτες επιβεβαιώθηκε η ιδιότητα αυτή καθώς και η αντικαρκινική αποτελεσματικότητα του Reishi σε πειράματα με διάφορα είδη και διαφορετικά στάδια ανάπτυξης όγκων. Αυτή η αντικαρκινική ιδιότητα έχει αποδειχθεί in vitro καθώς και σε πειράματα με ζώα. Όμως η έρευνα της σχέσης Reishi - καρκίνου είναι ακόμη σε αρχικά στάδια και δεν μας επιτρέπει να εξάγουμε τελικά συμπεράσματα.
Παρόλα αυτά το Reishi φαίνεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην αποτροπή του αιφνίδιου θανάτου στους καρκινοπαθείς. 

Τα παρακάτω συμπεράσματα αναφέρονται στις περιπτώσεις χρησιμοποίησης του Reishi σε επιθετικές μορφές καρκίνου.

1. Ενισχύει τη μεμβράνη του καρκινικού κυττάρου αποτρέποντας τη διασπορά του.
2. Αποτρέπει το σχηματισμό θρόμβων, βοηθώντας την τοπική δράση, συνδυαστικής φαρμακευτικής αγωγής.
3. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα αντικαρκινικά φάρμακα και χημειοθεραπείες, προκειμένου να μειώσει τις παρενέργειες τους και να αυξήσει την αποτελεσματικότητα τους.
4. Δρα ρυθμιστικά, ομαλοποιώντας τις υπόλοιπες λειτουργίες του σώσματος, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες εμφάνισης άλλων επιπλοκών. Τα θετικά αποτελέσματα του Reishi προκάλεσαν τις ανακοινώσεις μεγάλου αριθμού ερευνητικών εργασιών, κυρίως φαρμακολογικών, πολλές από τις οποίες δημοσιεύθηκαν στα πιο έγκυρα
5. Επιστημονικά περιοδικά των δυτικών χωρών ( πάνω από 300 αναφορές στην British Library έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια ).

Η δυναμική του Reishi στην αρχαία Κίνα 
Στην αρχαία Κίνα το γανόδερμα σαν φάρμακο κατείχε σημαντική θέση, ώστε η αποτελεσματικότητα του στην ιατρική να είναι καταγεγραμμένη στο πιο παλιό Κινέζικο ιατρικό εγχειρίδιο (2000 χρόνια πριν). 
Το βιβλίο γνωστό στην Ιαπωνία ως «Shinnoh Honsohkyo» αποτελεί το αυθεντικό εγχειρίδιο της παραδοσιακής ιατρικής επιστήμης. 

365 είδη έχουν ταξινομηθεί και αναλύονται σ’ αυτό. 
120 από αυτά δηλώνονται ως «ανώτερα» φάρμακα, 
άλλα 120 ως « μέσα» φάρμακα και τα τελευταία 
125 δηλώνονται ως «ανεκτά» φάρμακα. 

Τα ανώτερα φάρμακα αποκαλούνται «βότανα των θεών» και χρησιμοποιούνται για μακροζωία και αιώνια νεότητα. Στα «μεσαίας» κατηγορίας φάρμακα ανήκουν αυτά που λαμβάνονται ως τονωτικά, ενώ τέλος τα φάρμακα της «ανεκτής» κατηγορίας χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία συγκεκριμένων προβλημάτων υγείας. Στο βιβλίο αναφέρεται ότι η πρόσληψη των φαρμάκων της « μεσαίας» και «ανεκτής» κατηγορίας θα πρέπει να γίνεται με μέτρο και όχι συνεχόμενα. Σε αντίθεση με τα «ανώτερα» φάρμακα τα οποία μπορούν να προσλαμβάνονται συνεχόμενα σε οποιαδήποτε ποσότητα, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες. 

Απ’ τα «ανώτερα» φάρμακα τα οποία είναι καταχωρημένα στο εγχειρίδιο, το γανόδερμα βρίσκεται στην πρώτη θέση. 
Αιώνες πριν το Reishi, αναφερόταν ως το φάρμακο που μπορούσε να σου εξασφαλίσει αιώνια νεότητα και μακροζωία. 

Σήμερα 2000 χρόνια μετά, το Reishi στην Κίνα και σε πολλές χώρες της Ασίας αναφέρεται ως φάρμακο στη θεραπεία του καρκίνου. 

πηγή: LING ZHI- GANODERMA LUCIDUM ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ Η ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΚΡΗ  ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το Ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. 


Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ “Γανόδερμα και Θεραπεία”



»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμακαλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης 
(εναλλακτικός θεραπευτής - γανοθεραπεία - βιογραφικό)

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα