Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Γανόδερμα και η Ισχυρή Αντικαρκινική του Δράση











το Γανόδερμα έχει ισχυρή αντικαρκινική δράση, ενισχύωντας τη φυσική άμυνα του οργανισμού 

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι πολύ σημαντικό στην άμυνα του οργανισμού ενάντια στην εισβολή βλαβερών μικροοργανισμών και ξένα σώματα. Σε κάποιο σημείο στη ζωή ενός ατόμου, το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου είναι εξασθενημένο από αρκετούς παράγοντες όπως η παρουσία μιας χρόνιας ασθένειας μακράς διάρκειας. Το Ganoderma λειτουργεί στη βελτίωση της ανοσολογικής λειτουργίας αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό των Τ - κυττάρων λεμφοκυττάρων, ένα συστατικό των λευκών αιμοσφαιρίων που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανοσία του σώματος. «Περιέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Είναι επίσης γνωστό ότι το φαρμακευτικό γανόδερμα μειώνει τον κίνδυνο του καρκίνου, καταπολεμώντας τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων. Ενισχύει την ανοσία των ασθενών με καρκίνο, με βάση μια μελέτη το 2003. Ο σχηματισμός όγκου είναι επίσης μειωμένος, καθώς και ο αριθμός των ελευθέρων ριζών, που είναι υπεύθυνες για την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων και την έναρξη παραγόντων καρκίνου.

Επίσης το γανόδερμα έχει σημαντική δράση στην μείωση της αρτηριακής πίεσης ενός ατόμου. Αποτρέποντας τις εκφυλιστικές διαταραχές.
Νευρολογικές εκφυλιστικές παθήσεις όπως τη νόσο του Αλτσχάιμερ και της άνοια. Το Ganoderma είναι γνωστό ότι έχει επιδράσεις στη μείωση των συμπτωμάτων αυτών των διαταραχών με τη βελτίωση της μνήμης, τη βελτίωση της συγκέντρωσης και ανακούφιση από το στρες και της έντασης. Λειτουργεί με την αύξηση της ροής του αίματος του οξυγόνου προς τον εγκέφαλο, την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας.

Η δράση του γανοδέρματος είναι επίσης γνωστή στη μείωση των επιπέδων της κακής χοληστερόλης και να προωθήσει την απώλεια βάρους.    

⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα – Εδώ

Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ “Γανόδερμα και Θεραπεία”
»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμακαλέστε στο: 6946702139 
Χανιωτάκης Αντώνης (εναλλακτικός θεραπευτής - γανοθεραπεία )

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα