Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

γανόδερμα συχνές ερωτήσεις

Γιατί το Ganoderma lucidum, ενώ έχει ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό, ΔΕΝ είναι γνωστό στη Δύση;
Το γανόδερμα είναι ένα μανιτάρι που χρησιμοποιείται για περισσότερα από 2.000 χρόνια στην ανατολική κλασική Ιατρική. Είναι ένας μύκητας που αναπτύσσεται σε δύο ή τρία από τα 10.000 δέντρα. Κατά τις τελευταίες δεκαετίες έχουν ξεκινήσει δεκάδες έρευνας σχετικά με τις ευεργετικές του ιδιότητές στον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και για εναλλακτικές μεθόδους καλλιέργειας του γανοδέρματος. Διαβάστε στην Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια  

Υπάρχουν παρενέργειες καταναλώνοντας βιολογικό γανόδερμα DXN σε κάψουλες;
Όχι Σύμφωνα με την κλασσική βιβλιογραφία, το Ganoderma Lucidum είναι χαρακτηρισμένο ως ένα ανώτερο βότανο. Τα Superior βότανα θεωρούνται μη-τοξικά. Το πιστοποιημένο βιολογικό γανόδερμα σε κάψουλες, μπορεί να καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς  παρενέργειες. Το βιολογικό Γανόδερμα 
Κατά την αρχική περίοδο της πρόσληψης, ευαίσθητα άτομα μπορεί να εμφανίσουν κάποια συμπτώματα αποτοξίνωσης όπως η ήπια πεπτικές διαταραχές, ζάλη, πόνο στα οστά και το δέρμα εξανθήματα στο δέρμα. Είναι η αποβολή των τοξικών ουσιών από τη σύγχρονη βιομηχανοποιημένη διατροφή, οι κακές καθημερινές μας συνήθειες, και η έντονη δραστηριότητα του μεταβολισμού του σώματος. Όλα τα συμπτώματα είναι φυσιολογικά για την ανάκτηση του οργανισμό, και δείχνουν ότι το Ganoderma Lucidum λειτουργεί. Το πιθανότερο βέβαια είναι να μην καταλάβετε κάτι κατά 85%. Φυσικά, κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

Μπορώ να καταναλώνω καθημερινά γανόδερμα πιστοποιημένο μαζί με τα φάρμακα μου;
Ναι. Το Ganoderma lucidum είναι ένα τρόφιμο, θεωρείται ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής και δεν αναφέρονται αντενδείξεις σε πάνω από 2000 έτη σπουδών για την κατανάλωση του. Προσοχή όμως καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που δημιουργεί το χύμα προϊόν (σε αεροστεγή φακελάκια ακόμα και αν αναγράφει βιολογικό). Επικοινωνήστε με εξειδικευμένο προσωπικό με γνώση στη Γανοθεραπεία    Το βιολογικό Γανόδερμα 

Γιατί να καταναλώσω προϊόντα που περιέχουν βιολογικό γανόδερμα DXN;
Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πάνω από 154 διαφορετικά αντιοξειδωτικά και 200 ​​ενεργά στοιχεία.
Για παράδειγμα, το κλασσικό πράσινο τσάι έχει μόνο 11 αντιοξειδωτικά και το τσάι με γανόδερμα εκτός τις υψηλής του διατροφικής αξίας για τον οργανισμό, έχει πάνω από 30 αντιοξειδωτικά .
Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών είναι: να καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση, και να έχουμε μια υγιή και δραστήρια ζωή.

Το ganoderma λαμβάνεται μόνο όταν κάποιος που είναι άρρωστος;
Όχι. Το Ganoderma Lucidum μπορεί να ληφθεί οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και όταν δεν είστε άρρωστοι. Το κύριο πλεονέκτημα του γανοδέρματος, είναι η δυνατότητα του να ενισχύσει και να ενεργοποιήσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, τη φυσική άμυνα του οργανισμού κατά των παθήσεων. Κατά συνέπεια, το Ganoderma Lucidum είναι ευεργετική ακόμα και για ένα υγιές άτομο. Είναι καλύτερα να προλαμβάνουμε τη πάθηση

 Ποια είναι τα ενεργά συστατικά του γανοδέρματος;
Οι ερευνητές έχουν προσδιορίσει ότι οι: υδατοδιαλυτοί πολυσακχαρίτες είναι τα πιο ενεργά στοιχεία που βρέθηκαν στο ganoderma με :
Άλλα δραστικά συστατικά είναι τριτερπένια, ονομάζονται γανοδερικά οξέα. Οι μελέτες δείχνουν ότι γανοδερικά οξέα βοηθούν στην: ανακούφιση αλλεργιών με αναστολή της απελευθέρωσης της ισταμίνης, η οποία βελτιώνει τη χρησιμοποίηση του οξυγόνου και τη βελτίωση των λειτουργιών του ήπατος. Lentinan και αμινοξέα ενισχύουν την παραγωγή των Τ λεμφοκυττάρων (κύτταρα φυσικούς φονείς NK cells),αύξηση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το γανόδερμα περιέχει οργανικό γερμάνιο

Πόσο σύντομα μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της λήψης γανοδέρματος;
Το αποτέλεσμα διαφέρει από άτομο σε άτομο. Η φυσική θεραπεία σε αντίθεση με τη λήψη συνθετικών φαρμάκων απαιτεί χρόνο. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια σημαντική διαφορά συνολική ευημερία μετά τη λήψη Ganoderma Lucidum συνεχώς για τρεις (3) μήνες. Στατιστικά συνήθως μέσα σε 15 μέρες αισθανόμαστε ενέργεια, ποιότητα ύπνου κτλ. Επικοινωνήστε με εξειδικευμένο προσωπικό με γνώση στη Γανοθεραπεία  →  Το βιολογικό Γανόδερμα 

το γανόδερμα είναι καλό για όλες τις ηλικίες;
Ναι. το ganoderma είναι ένα καλό υγιεινό συμπλήρωμα διατροφής για όλες τις ηλικίες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των εγκύων γυναικών. Ωστόσο, και πάλι σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε ειδικό για να είναι σίγουροι ότι θα πάρετε ένα φυσικό βιολογικό διατροφικό συμπλήρωμα υψηλής διατροφικής αξίας.

Εκτός από τη χρήση των προϊόντων γανοδέρματος, πώς μπορώ να βελτιώσω την υγεία μου; 
Οι διατροφολόγοι συνιστούν τα εξής:
 • Αποφύγετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα
 • Καταναλώστε φυσικά τρόφιμα από κάθε ομάδα, για να διατηρήσετε τη διατροφική ισορροπία
 • Να περιλαμβάνετε όλα τα είδη των λαχανικών στη διατροφή σας, ειδικά εκείνα που περιέχουν κοτσάνια και ρίζες.
 • Καταναλώστε περισσότερο νερό. Προσπαθήστε να πίνετε 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Αυτό θα αποτρέψει την κυτταρική αφυδάτωση και την ενίσχυση μεταβολικές λειτουργίες σας για να αφαιρέσετε τα τοξικά απόβλητα από το σώμα. Τουλάχιστον 2 λίτρα νερό καθημερινά. 
 • Ασκηθείτε καθημερινά τουλάχιστον για 30 λεπτά. Ξεκινήστε με καθημερινό περπάτημα 
Γιατί το Ganoderma Lucidum διαφέρει από άλλα μανιτάρια;
Το ganoderma lucidum έχει τη μεγαλύτερη ιστορία και είναι γνωστό ότι είναι άμεσα αποτελεσματικό στη φυσική θεραπεία. Ενισχύει την αυτοθεραπεία του οργανισμού, σε μια τη μεγάλη ομάδα ασθενειών.

Ποια είναι όλα τα οφέλη του γανοδέρματος;
Οι θεραπευτικές ιδιότητες για τις ισχύουσες ιατρικές χρήσεις με το γανόδερμα, έχουν οδηγήσει σε μια σειρά από έρευνες και μελέτες σε όλο τον κόσμο, με ιδιαίτερη έμφαση στις θεραπείες για τον καρκίνο και χρόνιες ασθένειες (έρευνα για τον καρκίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο). Παρακάτω είναι οι φαρμακολογικές επιδράσεις του ganoderma lucidum in vivo και in vitro:


 • Αναλγητική
 • Αντι-αλλεργική δράση
 • Προληπτική δράση για τη βρογχίτιδα και το άσθμα
 • Αντιφλεγμονώδη
 • Δραστηριότητα όγκου
 • Αντιοξειδωτικό εξάλειψη ελεύθερες ρίζες υδροξυλίου
 • Αντι-ιική δράση επάγοντας την παραγωγή ιντερφερόνης.
 • Μείωση της αρτηριακής πίεσης
 • Γενική διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος
 • HIV in vitro και in vivo
⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα – Εδώ

Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ “Γανόδερμα και Θεραπεία”
»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμακαλέστε στο: 6946702139 
Χανιωτάκης Αντώνης (εναλλακτικός θεραπευτής - γανοθεραπεία )

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα