Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Τι χρειάζεται να ξέρετε για το DXN POTENZHI

Το DXN Potenzhi είναι ένα ισχυρό συμπλήρωμα "αρσενικού" τόνου που αναζωογονεί το πάθος και τη ζωντάνια σας.
-  το DXN POTENZHI περιέχει 9 καθαρά εκχυλίσματα βοτάνων. Την υψηλότερη ισχύ και ποιότητα των  εκχυλισμάτων Jack Eurycoma longifolia (Tongkat Ali) και  Butea superba  .
- Η φυσική του σύνθεση είναι περαιτέρω ενισχυμένη με επτά πολύτιμα εκχυλίσματα βοτάνων όπως: Ganoderma, Cordyceps, μαύρο πιπέρι, σέλινο, πράσινο τσάι, ρίζα lalang  και στέλεχος kayu secang. 

Αυτά τα βότανα έχουν μελετηθεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια, ως πολύτιμος ενισχυτικός  παράγοντας για την τόνωση της ανδρικής παράστασης και την ανάκτηση της ανδρικής ζωής. Αυτό το μοναδικό ιδιόκτητο μείγμα από 9 καθαρά εκχυλίσματα βοτάνων είναι ειδικά διαμορφωμένο σε εξαιρετικό συνδυασμό για να ασκεί τα μέγιστα οφέλη.

Το DXN Potenzhi αναβιώνει το πάθος σας, τη σεξουαλική σας απόδοση, υψηλότερη αντοχή. Μία μοναδική σύνθεση που προσφέρει τα μέγιστα οφέλη, 100% φυσική, 100% βιολογική.

Το DXN Potenzhi είναι η τελική λύση για την αποκατάσταση της αρσενικής σφριγηλότητας. Αφήστε την απόδοσή σας να ξεπεράσει με τον Potenzhi!

Γενικά Οφέλη με την Καθημερινή Χρήση του Dxn Potenzhi:
- Αντικαρκινικές ιδιότητες: τα βότανα που περιέχει σε αφθονία το potenzhi έχει αποδειχθεί ότι έχουν θετική και άμεση επιπτώσεις στην καταπολέμηση του μαστού και του καρκίνου του πνεύμονα.
- Ενίσχυση τεστοστερόνης: συμβάλλει επίσης και στην σωστή οικοδόμηση της μυϊκής μάζας.
- Αυξημένη Σεξουαλική Απόδοση: Μυική δύναμη , έχει επίσης σημαντική επίδραση στη συνολική σεξουαλική απόδοση.



  • Ενημερωθείτε → Εδώ για τη Γανοθεραπεία και το Γανόδερμα ” η Ισχυρότερη Φυσική Τροφή στον Πλανήτη “
  • Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946 702 139

  • Συστατικά του Dxn Potenzhi:
    1. Tongkat ali: Φυσικός ενισχυτής τεστοστερόνης με πολλά οφέλη. Tongkat Ali, βρίσκεται στην Ινδονησία, τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη. Αυτό το φυτό έχει χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια σε όλη την Ινδονησία, τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη και πιστεύεται ότι έχει μια μεγάλη ποικιλία από εντυπωσιακά οφέλη για την υγεία. Το Tongkat Ali είναι ένα ισχυρό ενισχυτικό τεστοστερόνης, η σεξουαλική απόδοση ενισχύεται με διάφορους τρόπους: Εντονότεροι οργασμοί, ισχυρότερες αναρτήσεις, δραματική ώθηση στη λίμπιντο και αύξηση του όγκου του σπέρματος.
    - Το Tongkat Ali δεν "θεραπεύει" μόνο τη στυτική δυσλειτουργία, αλλά έχει τη δυνατότητα να μεγεθύνει μόνιμα το μέγεθος του πέους σας.

    2. Celery: Το σέλινο περιέχει φυτοχημικές ενώσεις γνωστές ως κουμαρίνες. Μελέτες έχουν δείξει ότι είναι αποτελεσματικές στην πρόληψη του καρκίνου και είναι ικανές να ενισχύσουν τη δραστηριότητα ορισμένων λευκών αιμοσφαιρίων. Οι ενώσεις κουμαρίνης μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση, τονίζουν το αγγειακό σύστημα και είναι πιθανώς αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ημικρανιών. Λόγω των υψηλών επιπέδων κάλιο και νάτριο, όταν οι χυμοί με βάση το σέλινο καταναλώνονται μετά από μια προπόνηση, χρησιμεύουν ως μεγάλα ποτά αντικατάστασης ηλεκτρολυτών. Έχουν επίσης αποδειχθεί μελέτες ότι: το σέλινο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης και την πρόληψη του καρκίνου, βελτιώνοντας την αποτοξίνωση. Το εκχύλισμα από το καλαμπόκι που περιέχει 85% 3nB έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στη θεραπεία των ρευματισμών. Αυτός είναι ο γενικός όρος που χρησιμοποιείται για αρθριτικούς και μυϊκούς πόνους και πόνους.

    3. Πράσινο Τσάι: Το πράσινο τσάι είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής. Προτεινόμενες χρήσεις για το πράσινο τσάι για την υγεία περιλαμβάνουν προστατευτικά αποτελέσματα κατά του καρκίνου και των καρδιακών παθήσεων.

    4. Μαύρο Πιπέρι: Τα οφέλη για την υγεία του μαύρου πιπεριού περιλαμβάνουν αναπνευστικές διαταραχές, βήχα, κοινό κρυολόγημα, δυσκοιλιότητα, πέψη, αναιμία, ανικανότητα, στελέχη μυών, οδοντιατρική περίθαλψη, πυορρόια και καρδιακές παθήσεις.

    5. Imperata Rhizoma: Ένα αποτελεσματικό για την οξεία νεφρίτιδα (φλεγμονή του νεφρού που προκαλείται από τη μόλυνση). Κανονικοποίηση της αρτηριακής πίεσης. Βελτιώνει τη θερμοκρασία του σώματος εάν κάποιος πάσχει από πυρετό (αντιπυρετικά). Βοηθάει στη θεραπεία της ηπατίτιδας (τύπου Α)

    6. Cordyceps: Το Cordyceps έχει μακρά ιστορία χρήσης στην κινεζική ιατρική. Οι παραδοσιακοί ρόλοι του έχουν αποκατασταθεί. Βελτίωση της ποιότητας ζωής και αύξηση της ενέργειας και της μακροζωίας. Βελτιώνει τα ακόλουθα: θεραπεία ανικανότητας, αύξηση γονιμότητας, διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος, βελτίωση της αντοχής στα βακτήρια, αύξηση της ανθεκτικότητας σε ιούς, ανακούφιση από κόπωση και τονωτικό για το μυαλό και το σώμα.

    7. Butea Superba: Είναι ένα αμπέλι που έρχεται από την Ταϊλάνδη. Ταϊλανδοί άντρες έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το βότανο για αιώνες για να θεραπεύσουν τη σεξουαλική δυσλειτουργία. Οι μεγάλοι αρσενικοί όρχεις είναι μια ευχάριστη παρενέργεια. Butea Superba διεγείρει τους υποδοχείς της ακετυλοχολίνης, οι οποίοι χαλαρώνουν τα αιμοφόρα αγγεία που οδηγούν στο πέος και τους όρχεις. Φαίνεται ότι αυτή η αγγειοδιαστολή είναι ιδιαίτερα ισχυρή στην περιοχή των όρχεων με αυτό το βότανο. Θα πάρετε μια ισχυρή ώθηση στη διάθεση, την ενέργεια, και μεγάλη φυσική ώθηση στη  libido. Ο όγκος εκσπερμάτωσης αυξάνεται επίσης σαφώς.

    8. Sappan Lignum: Το Sappan Lignum προωθεί την κυκλοφορία του αίματος και απομακρύνει την στάση του αίματος και προκαλεί καθίζηση και ανακούφιση από τον πόνο. Διαθέτει επίσης αντιβακτηριακές και αντιπηκτικές ιδιότητες.

    9. Ganoderma Lucidum: Το Ganoderma lucidum λειτουργεί ως προληπτικό φαρμακευτικό βότανο. Λειτουργεί για να βοηθήσει την ανοσία του σώματος, καθώς και τη γενική υγεία των εσωτερικών οργάνων του. Λειτουργεί ως αντιμυκητιακός, αντι-υποτασικός, αντι-ιικός και αντιφλεγμονώδης παράγοντας. Επίσης λειτουργεί για να εμποδίσει την εξάπλωση του όγκου ή των καρκινικών κυττάρων ως μέρος των αντικαρκινικών ιδιοτήτων του.
    Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της αϋπνίας, του άσθματος, της βρογχίτιδας, των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη, του καρκίνου κλπ., Χρησιμοποιείται επίσης για την αποτοξίνωση και έχει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες που του επιτρέπουν να μειώσει τα σημάδια γήρανσης και υπέρτασης.

    - DXN Potenzhi - 370mg x 90 καψάκια

    Επίσης: Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ “Γανόδερμα και Θεραπεία”

    »  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμακαλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης (εναλλακτικός θεραπευτής - γανοθεραπεία - βιογραφικό)

    ποτενζι, ΠΟΤΕΝΖΙ, βότανο potenzhi 

    Γανοθεραπεια - Ganotherapy

    Από το Blogger.

    Γανοδερμα Video

    Αρθρα Γανοθεραπειας

    Ganoderma-Lucidum.gr

    Γανοδερμα - Ganotherapy

    Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

    Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

    γανοθεραπεια αρθρα