Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Poria για σωστή λειτουργία Λεμφικού και Ανοσοποιητικού

Poria cocos είναι είδος μανιταριού βοηθάει στη σωστή λειτουργία του λεμφικού και του ανοσοποιητικού συστήματος


To Πόρια (poria) ξυλώδης μύκητας - που μοιάζει με πατάτα και συνήθως μεγαλώνει πάνω στις ρίζες του πεύκου ή στον φλοιό νεκρών δέντρων. Το Poria cocos συνήθως αποξηραίνεται και χρησιμοποιείται εκτενώς στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική (ΠΚΙ) για περισσότερα από 2.000 χρόνια λόγω της φαρμακευτικής του αξίας. Από την αρχαιότητα είναι γνωστό για την εξισορροπητική δράση του στο λεμφικό σύστημα καθώς και για τις ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Βοηθάει στην αντιμετώπιση του πόνου των αρθρώσεων, το πρήξιμο και την ερυθρότητα στη ρευματοειδή αρθρίτιδα, το οίδημα των αρθρώσεων και τη δερματίτιδα. 

•Το Poria Cocos είναι σημαντικό για την αποτοξίνωση του λεμφικού συστήματος και κατά συνέπεια βοηθά στην άμεση απόκριση του ανοσοποιητικού και στην αποβολή τοξινών από το σώμα.

•Το Poria Cocos βοηθά το δέρμα ως προς την: εξάλειψη ακμής, μείωση σκούρων κηλίδων, ισορροπία λιπαρού δέρματος, ενυδάτωση, μείωση ρυτίδων, θρέψη.

•Το Poria cocos θεωρείται ισχυρή αντιοξειδωτική τροφή και δεν έχει καμία παρενέργεια στην υγεία μας η καθημερινή χρήση του.

•Το Poria cocos είναι γνωστό ότι αναζωογονεί τις λειτουργίες της σπλήνας, των πνευμόνων και των νεφρών.

•Η καθημερινή χρήση του Poria συμβάλει στη μείωση του σακχάρου στο αίμα. Βοηθάει στην κατακράτηση υγρών, στη μείωση του πόνου των αρθρώσεων, στο πρήξιμο και στην ερυθρότητα στη ρευματοειδή αρθρίτιδα, στη δερματίτιδα, κ.α. 

Poria Cocos περιέχει: Πολυσακχαρίτες, Τετρακυκλικά τριτερπένια, Λεκιθίνη, στοιχεία με ιδιότητες που έχουν ισχυρά αποτελέσματα και βοηθούν στη διαχείριση πολλών σωματικών και ψυχικών θεμάτων υγείας και ευεξίας.

Το DXN Poria-S βοηθάει στη σωστή λειτουργία του λεμφικού και του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμβάλει στην βελτίωση της λειτουργίας των νεφρών και στη μείωση κατακράτησης υγρών, ώστε το σώμα να διατηρήσει τη σωστή ισορροπία του νερού. 

Συστατικά: Πολυσακχαρίτες (Βήτα γλυκάνες), Ετεροπολυσακχαρίτες, Παχυμικό οξύ, Δεϋδρο παχυμικό οξύ, Dehydropachymic Acid, Τριτερπένια, Τουρμερόνη, Υπεροξείδιο εργοστερόλης Πολυπορενικό οξύ C, Θουλωσικό οξύ, Ίνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο poria για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το Ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).

Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση» ↓

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με poria ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το poria

για το poria  Επικοινωνήστε με τον Χανιωτάκη Αντώνη

DXN Poria-S, dxn poria, poria-s, poria, Poria cocos

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα