Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Τι είναι το Lingzhi και Γιατί χρειαζόμαστε Γανόδερμα;

 


Τι είναι το Lingzhi - Ganoderma Lucidum;

Το Lingzhi (Ganoderma Lucidum, Γανόδερμα το Λαμπερό), αναγνωρίζεται επίσης και σαν “Μανιτάρι Reishi”, είναι γνωστό για τα αποδεδειγμένα οφέλη στην υγεία. Από τα αρχαία χρόνια το Lingzhi εκτιμόταν σαν το πιο ισχυρό και ωφέλιμο βότανο. Στο παρελθόν το Lingzhi ήταν από τα σπανιότερα βότανα στη γη και φυλαγόταν μόνο για αυτοκράτορες και βασιλείς. Σήμερα, χάρη σε σύγχρονες τεχνικές καλλιέργειας και εμπορική παραγωγή, το Lingzhi υπάρχει διαθέσιμο για οποιονδήποτε χρειάζεται τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία.

Γιατί χρειαζόμαστε Γανόδερμα;

Βρισκόμαστε συνεχώς σε στάδιο “προ-ασθένειας” γιατί: 1. Μεγάλο μέρος της διατροφής μας βασίζεται σε κατεψυγμένα προϊόντα που τους λείπουν θρεπτικά συστατικά, επεξεργασμένα τρόφιμα με χημικά πρόσθετα, συντηρητικά και γαλακτωματοποιητές. 2. Είμαστε συνεχώς εκτεθειμένοι σε εξωτερικούς παράγοντες έντασης όπως περιβαλλοντικές τοξίνες, φυσική και συναισθηματική πίεση. Πολλές ασθένειες οφείλονται σε ανισορροπία φυσιολογικών λειτουργιών λόγω κακής διατροφής και συσσώρευσης τοξινών στο σώμα. Αν εκδηλωθεί ασθένεια, η ανάρρωση μπορεί να είναι αργή και δύσκολη. Το Γανόδερμα μπορεί όχι μόνο να βελτιώσει τις υγιείς κανονικές λειτουργίες του σώματος αλλά επίσης να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των φυσιολογικών ανισορροπιών όταν υπάρχουν. Κανένα άλλο βότανο δεν μπορεί να το πετύχει αυτό καλύτερα από το Γανόδερμα.

Προσοχή! καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα που περιέχει και τους 6 τύπους ganoderma


Γιατί Γανόδερμα DXN;

Το Γανόδερμα της DXN καλλιεργείται και παράγεται με αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής και σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9002, ISO 14001, GMP, TGA και Halal. Δεν χρησιμοποιούνται σε κανένα στάδιο του κύκλου καλλιέργειας ή κατά την επεξεργασία του Γανοδέρματος της DXN χημικά, παρασιτοκτόνα, τεχνητά χρώματα, γεύσεις, ή άλλα ξένα στοιχεία. Το Αγρόκτημα της DXN χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυσικά υλικά όπως άχυρο ρυζιού και πριονίδι αντί για τα συνήθη λιπάσματα, ζιζανιοκτόνα ή ορμόνες. Αυτή η εξειδικευμένη μέθοδος καλλιέργειας παρέχει 200 είδη από πρωτογενή και δευτερογενή στοιχεία όπως ένζυμα, συνένζυμα, αμινοξέα, βιταμίνες, υδατάνθρακες και ιχνοστοιχεία, για να βελτιώνεται η ποιότητα, η ποσότητα, η ανάπτυξη και η αντοχή σε παράσιτα του Γανοδέρματος. Το Αγρόκτημα της DXN χρησιμοποιεί επίσης τη Μέθοδο Καλλιέργειας Ιστού, η οποία μπορεί να αναπαράγει ένα εκατομμύριο τεμάχια Γανοδέρματος από ένα μόνο μητρικό φυτό. Σε κάθε μαζική καλλιέργεια, εφαρμόζεται μια προσεκτική διαδικασία επιλογής για να εντοπιστούν τα καλύτερης ποιότητας Γανοδέρματα για τα προϊόντα της DXN. Το Αγρόκτημα της DXN χρησιμοποιεί επίσης Μέθοδο Αιωρούμενης Διάταξης για να εξασφαλίσει ποιοτικά στάδια ανάπτυξης της καλλιέργειας Γανοδέρματος και να αποφεύγεται η εισβολή ανεπιθύμητων υλικών στο Γανόδερμα. Το Αγρόκτημα DXN θεωρείται το μεγαλύτερο αγρόκτημα Γανοδέρματος στον κόσμο. Η μέθοδος της καλλιέργειας που εφαρμόζεται από την DXN δεν προκαλεί ζημία στο περιβάλλον, και έγινε έτσι το πρώτο αγρόκτημα Γανοδέρματος στη Μαλαισία που πήρε πιστοποίηση ISO 14001.

Προσοχή! καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα που περιέχει και τους 6 τύπους ganoderma .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το Ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).
* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. 

DXN Eργοστάσιο - Αγρόκτημα 

Η DXN International Headquarter έχει το δικό της εργοστάσιο στη Μαλαισία στο οποίο έχει απονεμηθεί Πιστοποιητικό GMP από το Εθνικό Γραφείο Ελέγχου Φαρμάκων, του Υπουργείου Υγείας της Μαλαισίας. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εργαστήριο που κάνει έλεγχο ποιότητας και ανάπτυξη προϊόντων. Η DXN International Headquarter διαθέτει ομάδα ειδικών που παρακολουθεί στενά όλη την ανάπτυξη, καλλιέργεια, διαδικασίες παραγωγής και συσκευασίας για να εξασφαλίζει ότι η ποιότητα των προϊόντων είναι σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. 

⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα → Εδώ

Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα
επικοινωνήστε τηλεφωνικά: Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139 – Γανοθεραπεία
Βιογραφικό Θεραπευτή → Εδώ

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα