Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Dxn Roselle για την Υγεία της Καρδιάς το Φυσικό Αδυνάτισμα


Roselle επιστημονική ονομασία Hibiscus Sabdariffa. Ο Ιβίσκος Sabdariffa, έχει χρησιμοποιηθεί στη παραδοσιακή ιατρική ως διουρητικό και ως ήπιο καθαρτικό. Θεωρείται ότι έχει αντιυπερτασικές ιδιότητες. Διαθέτει ένα από τα υψηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών από οποιαδήποτε ευρέως διαθέσιμη τροφή. Τα αντιοξειδωτικά έχουν αποδειχθεί σε διάφορες μελέτες ότι ενισχύουν την παραγωγή νιτρικού οξειδίου στο σώμα συμβάλλοντας στην προώθηση της καλής υγείας, καθώς συντελούν στην οξειδωτική ισορροπία. Τα ξερά σαρκώδη πέταλα του Ιβίσκου περιέχουν υδατοδιαλυτή κόκκινη χρωστική, ένα μίγμα οργανικών οξέων (μηλικού, κιτρικού, τρυγικού) και οξύ του ιβίσκου. Τα αντιοξειδωτικά στα άνθη του Ιβίσκου έχουν διουρητική δράση και συμβάλουν στην αποτοξίνωση. Μειώνουν την πίεση του αίματος και δυναμώνουν την κινητικότητα του εντέρου. 

Ερευνητές στην Ανατολική Ασία έχουν αναφέρει πως ο Ιβίσκος μπορεί σύμφωνα με τις μελέτες τους να μειώσει την χοληστερόλη. Θεωρούν πως τα αντιοξειδωτικά που περιέχει το άνθος του φυτού, έχουν ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία της καρδιάς, όπως το κόκκινο κρασί και το τσάι.

RoselleJuice: Αυτός ο χυμός ιβίσκου παράγεται από εκχύλισμα Hibiscus sabdariffa. Μία ειδική συνταγή εκχυλίσματος από κάλυκες Roselle και μικρής ποσότητας ζάχαρης για να έχει μια ήπια γλυκιά γεύση. Είναι πλούσιος σε βιταμίνη C, β-καροτίνη, βιταμίνες Β1, Β2 και Β6. Ο χυμός ιβίσκου Roselle Juice εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες αφού είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά. Ιδιαίτερα ωφέλιμο για το γαστρεντερικό σύστημα, στα προβλήματα δυσκοιλιότητας, στην καύση σωματικού λίπους, μειώνει την «κακή χοληστερίνη», είναι ενισχυτικό κάθε είδους δίαιτας και επίσης βοηθάει στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, ενώ ενισχύει την άμυνα του οργανισμού ενάντια στις ιώσεις. Πίνεται σκέτο, με ζεστό ή κρύο νερό, ενώ συνδυάζεται ιδανικά με χυμούς ή τσάι.


O DXN Roselle Juice είναι ένας θαυμάσιος συμπυκνωμένος χυμός κατάλληλος για όλους, ιδανικός για παρασκευή υγιεινών ροφημάτων, μαρμελάδας, ζελέ και παγωτών. Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητές χρωστικές ουσίες. Ιδιαίτερα ωφέλιμο στο γαστρεντερικό σύστημα και στα προβλήματα δυσκοιλιότητας. Είναι αποτελεσματικό στην καύση σωματικού λίπους, μειώνει την «κακή χοληστερίνη», και επίσης βοηθάει στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο χυμό roselle για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλoύν ανάλογα προϊόντα (αμφιβόλου ποιότητας).

Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση» ↓

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με roselle ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το φυσικό χυμό dxn roselle.

για το roselle  Επικοινωνήστε με τον Χανιωτάκη Αντώνη

Dxn Roselle, roselle, Ιβίσκος, Roselle Juice, Hibiscus Sabdariffa, Ιβίσκος Sabdariffa, ιβίσκος της ερυθραίας

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα