Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Myco Veggie για Φυσικό Αδυνάτισμα

Myco Veggie Φυσικό Αδυνάτισμα Ενισχύστε το Μεταβολισμό Αυξήστε την Ενέργεια

Myco Veggie: Είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο υψηλής διατροφικής αξίας μείγμα λαχανικών, μανιταριών, μπαχαρικών και φρούτων. Λαχανικά: σέλινο, τζίντζερ, φύλλα νόνι, φύλλα γκίνγκο, πιπερόριζα, λεμονόχορτο. Σπόρους: ψύλλιο, γλυκό καλαμπόκι. Μανιτάρια: shiitake, lion’s mane, Lyophilium, Μανιτάρι του Αγίου Γεωργίου, Πλευρώτους της φτελιάς, Γκρι πλευρώτους, schizophyllum commune. Φρούτα: φύλλα μουριάς, πράσινο λεμόνι (λαιμ), πορτοκάλι, φλούδα μανταρινιού. Μπαχαρικά: Κανέλα, αστεροειδή γλυκάνισο, γαρύφαλλο. Περιέχει επίσης: σπιρουλίνα και πράσινο τσάι.

Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, σίδηρο, ασβέστιο και άλλα μέταλλα. Δεν περιέχει πρόσθετα συντηρητικά, αρωματικές ουσίες, χρωστικές ουσίες και σταθεροποιητές. Δεν περιέχει ζάχαρη, χοληστερόλη. 


Τα οφέλη του Myco Veggie: Ενισχύει την εξάλειψη αποβλήτων και τοξινών στην πεπτική οδό. Ενισχύει την απώλεια βάρους. Καθαρίζει απαλά το πεπτικό σύστημα. Βοηθά να μειωθεί το ανεπιθύμητο λίπος. Προωθεί αποτελεσματικά την λειτουργία του εντέρου. Αποτρέπει τη δυσκοιλιότητα. Βοηθά στη μείωση του επιπέδου της χοληστερόλης. Παρέχει θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα του σώματος.

Το Myco Veggie είναι ένας συνδυασμός τροφών που μπορεί να απολαύσει κανείς σε μορφή σούπας ή ροφήματος ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αποτοξίνωση, στην απώλεια βάρους και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Διατίθεται σε 1 συσκευασία: Myco Veggie Σκόνη 400 g

για το Myco Veggie  Επικοινωνήστε με τον Χανιωτάκη Αντώνη

Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση» ↓

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με Myco Veggie ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το myco veggie

για το Myco Veggie  Επικοινωνήστε με τον Χανιωτάκη Αντώνη

Myco Veggie, dxn myco veggie, μαικο βετζι, αδυνάτισμα

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα