Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Χανιωτάκης Αντώνης Γανοθεραπεία Συνέντευξη

Χανιωτάκης Αντώνης - Εξειδικευμένος Σύμβουλος (γανοθεραπείας), σε μια συνέντευξη στο Κρητικό Κανάλι Κρήτη TV στην εκπομπή "Καλό Μεσημέρι". 

Μιλάει και αποκαλύπτει την ισχυρή δράση που ασκεί το Πιστοποιημένο Γανόδερμα σε έναν οργανισμό που απλά χρειάζεται αποτοξίνωση και δεν αντιμετωπίζει κάποιο νόσημα, αλλά και πόσο σημαντικό είναι να καταναλώνει κάποιος το γανόδερμα που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό νόσημα. Το μυστικό βρίσκεται στα 400 θρεπτικά συστατικά που περιέχει το φαρμακευτικό γανόδερμα της dxn, αλλά και στην υψηλή του απορρόφηση από τον οργανισμό. 

Σημαντικό βέβαια είναι ο τρόπος κατανάλωσης και η σωστή δοσολογία εφόσον αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό νόσημα, ώστε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας σε διάστημα 2 έως και 12 μηνών να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Ανάλογα τη σφοδρότητα μιας πάθησης και το ιστορικό, καταναλώνουμε το Φαρμακευτικό Γανόδερμα dxn με την καθοδήγηση του Χανιωτάκη Αντώνη (Εξειδικευμένος Σύμβουλος Γανοθεραπείας), στη σωστή δοσολογία, παράλληλα με τη φαρμακευτική αγωγή από τον ιατρό μας.

Παρακολουθήστε τη Συνέντευξη Εδώ 

Χιλιάδες ιατρικές έρευνες από ξένα πανεπιστήμια, αποδεικνύουν ότι το φαρμακευτικό ganoderma dxn δεν έχει την οποιαδήποτε παρενέργεια ή τοξικότητα παράλληλα με τα φάρμακα μας, ακόμα και αν λαμβάνουμε αντιπηκτική αγωγή, βρισκόμαστε σε χημειοθεραπεία, ή απλά είμαστε αλλεργικοί στα μανιτάρια.

- το Πιστοποιημένο Φαρμακευτικό Γανόδερμα dxn 

Σωστό πάντα είναι να επικοινωνείτε με τον Χανιωτάκη Αντώνη στο τηλέφωνο 6946702139 για πλήρες ιστορικό αλλά και καθοδήγηση, εξατομικευμένη δοσολογία ανάλογα το νόσημα που αντιμετωπίζουμε. Άλλωστε η ποιότητα γανοδέρματος dxn περιέχει 6 είδη φαρμακευτικού μανιταριού ganoderma lucidum, οπότε έχουμε μόνο όφελος από τη μακροχρόνια χρήση του.

Χωρίς τοξικότητα ή παρενέργειες καταναλώστε το γανόδερμα dxn όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε μιας και επαναπροσδιορίζει, επαναφέρει δηλαδή τον οργανισμό μας σε φυσιολογικά επίπεδα. Εφόσον αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό νόσημα, τα αποτελέσματα της δουλειάς με το γανόδερμα τα βλέπουμε σταδιακά κάθε 4 με 6 μήνες και ιατρικά σε εξετάσεις που θα κάνουμε. 

Για το Γανόδερμα, επικοινωνήστε με τον Χανιωτάκη Αντώνη στο: 6946702139 για οποιαδήποτε απορία, ή στο site www.holist.gr

Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη «Γανόδερμα για Σοβαρά Νοσήματα» ↓

⇒ Γανοθεραπεία Χανιωτάκη Αντώνη τηλ: 6946702139

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με ganoderma ή reishi ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα 

για το γανόδερμα ⇒ Επικοινωνήστε με τον Χανιωτάκη Αντώνη

Ποιο ειναι το καλυτερο γανοδερμα, γανοδερμα gl, καψουλες γανοδερμα φαρμακειο, ganoderma skoni, σκονη γανοδερμα, Γανόδερμα rg, Γανοδερμα ελληνικο, Εκχυλισμα γανοδερμα, Dxn απατη,  Dxn greece, dxn καφες, Ganocelium GL, ganoderma lucidum, γανοδερμα, χανιωτακης γανοδερμα, dxn ganoderma, γανοδερμα παρενεργειες, ganoderma ιδιοτητες, γανοδερμα χανιωτακης, ganoderma, γανοδερμα, γανοδερμα χανιωτακης, chaniotakis ganoderma, dxn ganoderma, γανοδερμα dxn, γανοδερμα καρκινος, αυτοανοσα γανοδερμα, διαβητης γανοδερμα, γανοδερμα παρενεργειες, ιδιοτητες γανοδερμα, ganoderma lucidum, γανοδερμα καψουλες, Πιστοποιημενο γανοδερμα, γανοδερμα καφες, γανοδερμα τροπος χρησης, Ποιο ειναι το καλυτερο γανοδερμα, γανοδερμα gl, καψουλες γανοδερμα φαρμακειο, Γανόδερμα rg, Γανοδερμα ελληνικο, Εκχυλισμα γανοδερμα, Dxn απατη,  Dxn greece, dxn καφες

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα