Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Πώς Λειτουργεί το Ganoderma στον Καρκίνο


Μεγιστοποίηση της πρόληψης του καρκίνου με το γανόδερμα: ένα εκπληκτικό φαρμακευτικό μανιτάρι.

Το γανόδερμα, γνωστό και ως reishi ή lingzhi, είναι ένα είδος μανιταριού που χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για τα πολυάριθμα οφέλη του για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς του να προλαμβάνει και να θεραπεύει τον καρκίνο. Τα τελευταία χρόνια, η επιστημονική έρευνα έχει επιβεβαιώσει πολλές από τις θεραπευτικές ιδιότητες του Ganoderma, καθιστώντας το ένα πολλά υποσχόμενο φυσικό φάρμακο για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου.

Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τις αντικαρκινικές ιδιότητες του Ganoderma και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεγιστοποίηση της πρόληψης και θεραπείας του καρκίνου.

Τι είναι το Ganoderma και πώς λειτουργεί & Οι αντικαρκινικές ιδιότητες του γανοδέρματος

Το Ganoderma είναι ένα γένος πολυπόρου μανιταριών που αναπτύσσεται σε νεκρά ή νεκρά δέντρα. Είναι ένα σκληρό, ξυλώδες μανιτάρι με γυαλιστερή, λουστραρισμένη όψη και πικρή γεύση. Το μανιτάρι Ganoderma χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για περισσότερα από 2.000 χρόνια και εκτιμάται ιδιαίτερα για τα πολυάριθμα οφέλη του για την υγεία.

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή Καλό Μεσημέρι   

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946702139 ή Εδώ → Ganotherapy  

   ⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN

Οι δραστικές ενώσεις στο Ganoderma που έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες προκαλώντας απόπτωση (προγραμματισμένος κυτταρικός θάνατος) στα καρκινικά κύτταρα, μειώνοντας τη φλεγμονή και αναστέλλοντας την ανάπτυξη και εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων. Αυτές οι ενώσεις περιλαμβάνουν τριτερπενοειδή, πολυσακχαρίτες και βήτα-γλυκάνες, τα οποία θεωρείται ότι παίζουν ρόλο στις αντικαρκινικές επιδράσεις του Ganoderma. 

Αυτή η ποικιλία από δραστικές ενώσεις του γανοδέρματος έχουν αποδειχθεί ερευνητικά, ότι έχουν ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες. Επίσης ασκούν μια σειρά επιδράσεων στα καρκινικά κύτταρα, συμπεριλαμβανομένου του αποκλεισμού της κυτταρικής ανάπτυξης, της προώθησης του κυτταρικού θανάτου και της αναστολής του σχηματισμού αιμοφόρων αγγείων που τροφοδοτούν τους όγκους με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά.

Πρόληψη του καρκίνου με γανόδερμα

Το γανόδερμα έχει αποδειχθεί ότι έχει μια σειρά από ιδιότητες που το καθιστούν αποτελεσματικό φυσικό φάρμακο για την πρόληψη του καρκίνου. Για παράδειγμα, έχει αποδειχθεί ότι:

  • Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σύστημα: Το γανόδερμα περιέχει ενώσεις που διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα και το βοηθούν να καταπολεμήσει τα καρκινικά κύτταρα πιο αποτελεσματικά.
  • Αντιοξειδωτικές ιδιότητες: Το γανόδερμα έχει υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, τα οποία προστατεύουν τον οργανισμό από βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες, που συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη καρκίνου.
  • Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες: Η φλεγμονή είναι βασικός παράγοντας για την ανάπτυξη καρκίνου και το γανόδερμα έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τη φλεγμονή και αποτρέπει το σχηματισμό καρκινικών κυττάρων.
  • Ρύθμιση των επιπέδων ορμονών: Οι ορμονικές ανισορροπίες έχουν συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου και το Ganoderma έχει αποδειχθεί ότι ρυθμίζει τα επίπεδα ορμονών, μειώνοντας τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου.

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση 

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

⇒το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN 

Αντιμετώπιση Καρκίνου με Γανόδερμα

Εκτός από τις ιδιότητες πρόληψης του καρκίνου, το Ganoderma έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι ένα αποτελεσματικό φυσικό φάρμακο για τη θεραπεία του καρκίνου. Για παράδειγμα, έχει αποδειχθεί ότι:

  • Προκαλεί απόπτωση στα καρκινικά κύτταρα: Το γανόδερμα περιέχει ενώσεις που πυροδοτούν τον θάνατο των καρκινικών κυττάρων, μειώνοντας το μέγεθος των όγκων και επιβραδύνοντας την εξάπλωση του καρκίνου.
  • Αναστέλλει την ανάπτυξη και εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων: Το γανόδερμα έχει αποδειχθεί ότι αναστέλλει την ανάπτυξη και εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων, καθιστώντας το ένα αποτελεσματικό φυσικό φάρμακο για τη θεραπεία του καρκίνου.
  • Βελτίωση της ποιότητας ζωής: Η θεραπεία του καρκίνου μπορεί να αποστραγγίζει σωματικά και συναισθηματικά και το Ganoderma έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την ποιότητα ζωής των καρκινοπαθών μειώνοντας την κόπωση, τη ναυτία και άλλα συμπτώματα που σχετίζονται με τον καρκίνο και τη θεραπεία του.

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά: 
Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139
Γανοθεραπεία – Ganotherapy
ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας Εδώ

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, τον θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε κατάλληλους συνεργάτες με γνώσεις στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε  πιστοποιημένο γανόδερμα  για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).

Συμπέρασμα: Το γανόδερμα είναι ένα φαρμακευτικό μανιτάρι με πολλά οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς του να προλαμβάνει και να θεραπεύει τον καρκίνο. Προκαλώντας απόπτωση στα καρκινικά κύτταρα, μειώνοντας τη φλεγμονή και αναστέλλοντας την ανάπτυξη και εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων, το Ganoderma είναι ένα πολλά υποσχόμενο φυσικό φάρμακο για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου. Εάν αναζητάτε έναν ασφαλή, φυσικό τρόπο πρόληψης ή θεραπείας του καρκίνου, προσθέστε το Ganoderma στο πρόγραμμα υγείας σας.


Ganoderma lucidum, Ιατρικά μανιτάρια, Υγεία και βιταμίνες, Προληπτική πράξη και αντικατάσταση του καρκίνου, Επιστημονικά στοιχεία και κλινικές δοκιμές, Παραδείγματα χρήσης στην ασθένεια, Συμπληρωματικές θεραπείες καρκίνου, γανοδερμα, ganoderma dxn, καρκίνος και γανόδερμα

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα