Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Το γανόδερμα και οι ευεργετικές του ιδιότητες στις αλλεργίες

Το γανόδερμα είναι ένας μύκητας που έχει γίνει γνωστός για πάνω από 3000 χιλιάδες χρόνια για τις ιαματικές του ιδιότητες. Αν και παραδοσιακά χρησιμοποιείται για πολλαπλούς σκοπούς, τα τελευταία χρόνια έχει δοθεί έμφαση στο πώς μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από αλλεργίες. Αλλά πώς ακριβώς το γανόδερμα επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην αντιμετώπιση των αλλεργικών αντιδράσεων;

Ανοσοποιητικές Λειτουργίες του Γανοδέρματος

Οι αλλεργίες είναι αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος σε ουσίες που συνήθως είναι ακίνδυνες για τον άνθρωπο. Όταν το σώμα έρχεται σε επαφή με αυτούς τους αλλεργιογόνους, παράγει αντισώματα, προκαλώντας έτσι αλλεργικές αντιδράσεις. Το γανόδερμα περιέχει βιολογικά ενεργά συστατικά, όπως οι τριτερπενοειδείς και τα πολυσακχαρίτες, τα οποία έχουν θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ρύθμιση του Ανοσοποιητικού Συστήματος

Τα συστατικά του γανοδέρματος, βοηθούν στη ρύθμιση της ανοσολογικής απόκρισης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ενισχύσει την ανοσία όταν είναι απαραίτητο, αλλά ταυτόχρονα να την καταστείλει όταν είναι υπερβολικά ενεργή, όπως στην περίπτωση των αλλεργιών.

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή Καλό Μεσημέρι  

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946702139 ή Εδώ → Ganotherapy  

   ⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN

Αντιφλεγμονώδεις Ιδιότητες

Το γανόδερμα διαθέτει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καθιστώντας το χρήσιμο στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που συνδέονται με τις αλλεργίες. Οι φλεγμονές είναι συχνές σε αντιδράσεις σε αλλεργιογόνα και μπορούν να προκαλέσουν συμπτώματα όπως κνησμός, πρήξιμο και απόφραξη των αναπνευστικών οδών.

Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες

Εκτός από τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, το γανόδερμα περιέχει επίσης ισχυρά αντιοξειδωτικά στοιχεία, τα οποία βοηθούν στην προστασία του σώματος από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να προκαλέσουν οξείδωση και να προωθήσουν φλεγμονές, επομένως, τα αντιοξειδωτικά του γανοδέρματος μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των αλλεργικών αντιδράσεων.

Πώς να το Χρησιμοποιείτε

Το γανόδερμα είναι διαθέσιμο σε διάφορες μορφές, όπως σκόνη, κάψουλες κτλ. Είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή θεραπευτή ολιστικής προσέγγισης με βαθιά γνώση στο γανόδερμα και τη γανοθεραπεία.

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση 

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

⇒το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN 

Συμπέρασμα

Το γανόδερμα έχει δείξει υποσχόμενα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των αλλεργιών. Εντούτοις, η επιστημονική κοινότητα συνεχίζει να μελετά τις ευεργετικές του ιδιότητες. 

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά: 
Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139
Γανοθεραπεία – Ganotherapy
ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας Εδώ

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, τον θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε κατάλληλους συνεργάτες με γνώσεις στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε  πιστοποιημένο γανόδερμα  για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος). 

Το καλυτερο φαρμακο για αλλεργια, Εποχική αλλεργία συμπτώματα, Δερματικη αλλεργια συμπτωματα, Ψυχολογικη αλλεργια, αλλεργια συμπτωματα λαιμος, Ξαφνικη αλλεργια, Αναπνευστικη αλλεργια, Αλλεργια συμπτωματα, αλλεργιες και γανοδερμα, γανοδερμα αλλεργίες 

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα