Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Γανόδερμα το Μανιτάρι της Αθανασίας

Γανόδερμα για ενισχυτική δράση ενάντια του καρκίνου, έλεγχος διαβήτη, ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού.


Το γανόδερμα ή reishi, ή ganoderma lucidium, είναι γνωστό ως ο βασιλιάς των βοτάνων και το μανιτάρι της αθανασίας . Έχει κερδίσει τη φήμη του λόγω της ικανότητάς του να προάγει τη ζωτικότητα και τη συνολική ισορροπία του σώματος, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και εμποδίζοντας ένα ευρύ φάσμα ασθενειών. Σε όλη την κινεζική ιστορία που χρονολογείται 2000 χρόνια, το γανόδερμα χρησιμοποιείται ευρέως για ιατρικούς και υγειονομικούς σκοπούς.
το βιολογικό γανόδερμα σε κάψουλες, περιέχει περισσότερες από 400 βιοδραστικές ενώσεις, το Reishi έχει προσελκύσει την προσοχή των ερευνητών παγκοσμίως. Η απόδειξη της αποτελεσματικότητάς του αποδεικνύεται στο βαθμό που είναι επίσημα αποδεκτή για χρήση σε συμβατικούς ιατρικούς τομείς σε ορισμένες χώρες.

Μεταξύ των εκατοντάδων βιολογικών δραστικών ενώσεων που βρίσκονται στο γανόδερμα, πέντε ενώσεις συγκεκριμένα έχουν επισημανθεί ως τα κύρια συστατικά που συμβάλλουν στις περισσότερες από τις δραστικές φαρμακολογικές τους ιδιότητες. Είναι οι:
- πολυσακχαρίτες
- τα τριτερπενοειδή
- η αδενοσίνη
- το οργανικό γερμάνιο και 
γανοδερμικό οξύ

Οι πολυσακχαρίτες του γανοδέρματος, είναι ένα από τα πιο δραστικά στοιχεία του. Οι υδατοδιαλυτοί πολυσακχαρίτες διαθέτουν ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες, πληροφορίες που έχουν ήδη διαπιστωθεί με την έρευνα. Οι πολυσακχαρίτες ενεργοποιούν τα φυσικά κύτταρα "φονιάς" που αναγνωρίζουν και σκοτώνουν ξένα σώματα και διεγείρουν την παραγωγή παραγόντων νέκρωσης όγκων TNF, μπορεί λοιπόν να προκαλέσει θάνατο σε καρκινικά κύτταρα, πάντα με το σωστό δοσολογικό σχήμα βιολογικού γανοδέρματος.  Από όλους τους πολυσακχαρίτες, η βήτα-D-γλυκάνη που περιέχει σε αυθονία το γανόδερμα, αποδείχθηκε ότι είναι η πιο ισχυρή συνιστώσα καταπολέμησης του καρκίνου.

Επιπρόσθετα, οι πολυσακχαρίτες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθούν στη διαδικασία αποτοξίνωσης διαθέτοντας τοξικές εναποθέσεις εντός του σώματος και παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της κυτταρικής υγείας ενισχύοντας τις κυτταρικές μεμβράνες μειώνοντας τη βλάβη στα υγιή κύτταρα. Οι πολυσακχαρίτες που βρίσκονται στο γανόδερμα, συμβάλλουν στη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος, εξαλείφοντας τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα, με αποτέλεσμα να μειωθούν τα σημάδια γήρανσης. Επίσης ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα βελτιώνοντας τις λειτουργίες του παγκρέατος και αποτρέποντας την υπογλυκαιμία και τον διαβήτη. Επιπλέον, οι πολυσακχαρίτες συμβάλλουν στη βελτίωση της ικανότητας των ερυθρών αιμοσφαιρίων να μεταφέρουν οξυγόνο σε όλο το σώμα, ενεργώντας ως προσαρμογόνο, μειώνοντας το άγχος και τις σωματικές αλλαγές που οφείλονται στην ασθένεια του υψομέτρου.

Τα τριτερπενοειδή είναι μια άλλη ομάδα βιολογικών δραστικών ενώσεων που βρίσκονται στο γανόδερμα. Τα τριτερπενοειδή είναι υπεύθυνα για την πικρή γεύση των μανιταριών. Όπως οι πολυσακχαρίτες, τα τριτερπενοειδή παρουσιάζουν επίσης αντικαρκινικές ιδιότητες και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Δεδομένου ότι τα τριτερπενοειδή είναι ικανά να αναστείλουν την απελευθέρωση ισταμίνης, το γανόδερμα εκτιμάται για τις αντι-αλλεργικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Το Γανόδερμα λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό και βελτιώνει την πέψη. Τα τριτερπενοειδή προλαμβάνουν τους θρόμβους του αίματος εμποδίζοντας τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων. Παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην προαγωγή της καρδιαγγειακής υγείας, μειώνοντας τη χοληστερόλη και τα λίπη, μειώνοντας έτσι το επίπεδο χοληστερόλης και την αρτηριακή πίεση. Τα τριτερπενοειδή που το γανόδερμα έχει σε αυθονία βοηθούν και  στην πρόληψη της υπέρτασης.

Η αδενοσίνη του γανοδέρματος προλαμβάνει τους θρόμβους του αίματος μειώνοντας το επίπεδο συγκόλλησης των αιμοπεταλίων, αποτρέποντας τις εμπλοκές και ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος. Η αδενοσίνη μειώνει επίσης τα επίπεδα χοληστερόλης μειώνοντας τα επίπεδα των λιπιδίων του αίματος. Επιπλέον, η διαλυτή αδενοσίνη αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό που ενισχύει την ενέργεια και προάγει τη σφριγηλότητα και τη ζωτικότητα. Η αδενοσίνη δρα ως αντιφλεγμονώδης, παρέχει ενδοκρινικές ιδιότητες εξισορρόπησης, εξισορροπεί το ρΗ του αίματος και ομαλοποιεί τους ακανόνιστους καρδιακούς ρυθμούς.

Το οργανικό γερμάνιο είναι μια άλλη ισχυρή ένωση του γανοδέρματος και είναι γνωστή για την ικανότητά του να εξισορροπεί το "ηλεκτρικό σύστημα" του σώματος με τη ρύθμιση των ηλεκτρικών φορτίων γύρω από τα κύτταρα. Αυξάνει την ταχύτητα απορρόφησης οξυγόνου έως και 1,5 φορές, αυξάνοντας έτσι την περιεκτικότητα σε οξυγόνο και εμποδίζοντας τον εκφυλισμό των ιστών. Ως αποτοξικοποιητής, το οργανικό γερμάνιο εξαλείφει τις υδατοδιαλυτές τοξίνες, όπως τα βαρέα μέταλλα. Με μια αφθονία αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων, το οργανικό γερμάνιο είναι ικανό να αναστέλλει τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι γνωστό ότι προκαλούν γήρανση, κυτταρικό εκφυλισμό και καρκίνο, ενισχύοντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα.

το γανοδερμικό οξύ που έχει το γανόδερμα είναι αποτελεσματικό για τη πρόληψη δερματικών παθήσεων συμπεριλαμβανομένων, εξανθήματα, πληγές, τσιμπήματα και ηλιακό έγκαυμα. Μπορεί επίσης να σταματήσει την εξωτερική αιμορραγία και να ανακουφίσει τα στοματικά έλκη. Ενισχύει τις λειτουργίες του σώματος και αναζωογονεί τα κύτταρα, συμβάλλοντας στην αύξηση της ζωτικότητας και της νεανικότητας. το γανοδερμικό οξύ είναι υπεύθυνο για την αναζωογόνηση των μαλλιών, βοηθώντας στην αναγέννηση τους μετά από απώλεια αλλά και να διατηρήσει την αρχική χρωματική χρωστική ουσία.

Η ζήτηση για το γανόδερμα συνεχίζει να κλιμακώνεται λόγω του ευρέος φάσματος των φαρμακολογικών ιδιοτήτων που βρίσκονται σε αυτό το αρχαίο βότανο. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων προϊόντων από τα οποία μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ισχυρές ιδιότητες του Reishi

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το Ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).
* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. 


Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ “Γανόδερμα και Θεραπεία”»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμακαλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης (εναλλακτικός θεραπευτής - γανοθεραπεία - βιογραφικό)
Πηγές: oocities.org - supercoffeecafe.com - reishi.com - huffingtonpost.com

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα