Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Γανόδερμα και Εμμηνόπαυση

Ganoderma Lucidum και Εμμηνόπαυση
Η εμμηνόπαυση είναι η χρονική περίοδος κατά την οποία η γυναίκα παύει να έχει έμμηνη ρήση (περίοδο). Στις γυναίκες σταδιακά μειώνονται έως την εξαφάνιση της ωοθηκικής λειτουργίας σε μια περίοδο, γενικά 45 έως 55 ετών. Το εμμηνοπαυσιακό σύνδρομο είναι το ανθρώπινο σώμα στην εμμηνόπαυση, λόγω των αλλαγών στη φυσιολογική λειτουργία, των ενδοκρινικών διαταραχών που προκύπτουν από μια σειρά φυσιολογικών και ψυχολογικών πτυχών.

Το Ganoderma lucidum ένας πολύτιμος φαρμακευτικός μύκητας. Το Ganoderma lucidum, αναφέρεται και στο «Herbal Classic του Shen Nong», που το ονομάζει το κορυφαίο ολιστικό ίαμα, «το τελευταίο από τα φάρμακα, συνταγογραφούμενα » Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι το Ganoderma lucidum μπορεί να ρυθμίσει στον υποθάλαμο, τη λειτουργία των ωοθηκών και τη καθυστέρηση της γήρανσης των ωοθηκών, στο νευρο-ενδοκρινικό-ανοσοποιητικό δίκτυο και έχουν ισχυρή δράση. μπορούν να βελτιώσουν τις γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση

  • την ανοσολογική λειτουργία 
  • την πρόληψη της οστεοπόρωσης 
  • την ρύθμιση του κεντρικού και του αυτόνομου νευρικού συστήματος 
  • τη γήρανση και τη βελτίωση της ανοσολογικής λειτουργίας 
  • προσφέρει χαλαρωτικό αποτέλεσμα.


Τα κύρια συμπτώματα της εμμηνόπαυσης προκαλούνται λόγω: καρδιαγγειακής δυσλειτουργίας, ψυχιατρικών και μεταβολικών διαταραχών. Καθώς ο ρυθμός της ζωής επιταχύνθηκε, το στρες, ο ανεπαρκής ύπνος, η βιταμίνη, η έλλειψη ιχνοστοιχείων, η μειωμένη δραστηριότητα, σε συνδυασμό με την παχυσαρκία, τις χρόνιες ασθένειες και άλλους λόγους. οδηγούνται σε νεαρή ηλικία εμμηνόπαυσης, πολλές γυναίκες ηλικίας περίπου 35 ετών εμφανίστηκαν στο εμμηνοπαυσιακό σύνδρομο, η ακαδημαϊκή αποκαλούμενη κρυμμένη εμμηνόπαυση. Αυτό το φαινόμενο προστίθεται στους ίδιους τους φυσιολογικούς παράγοντες του σώματος, αλλά και με κοινωνικούς παράγοντες. Επί του παρόντος, η κύρια εμμηνόπαυση, λαμβάνει θεραπεία με σύνδρομο ορμονικής υποκατάστασης (HRT), αν και η επίδραση ορισμένων κλινικών πρακτικών, μπορεί να αυξήσει την εμφάνιση καρκίνου του ενδομητρίου και καρκίνου του μαστού.

Δείτε το Βίντεο ↓ «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση»

Επανορθωτική θεραπεία της εμμηνόπαυσης
Τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης μπορούν να φέρουν κάποιες γυναίκες σε απόγνωση. Πολλές γυναίκες επίσης βιώνουν κόπωση, νυχτερινές εφιδρώσεις, αϋπνία, άγχος ή συναισθηματικές ανισορροπίες, συχνά ωθούνται για να δοκιμάσουν λύσεις στις οποίες μπορεί κανονικά να τους υπονομεύσουν. Τα φυτικά φάρμακα είναι μερικές από τις πιο συχνά αναζητούμενες απαντήσεις σε προβλήματα σχετικά με την εμμηνόπαυση, αλλά πολλοί διστάζουν να δοκιμάσουν κάτι που δεν είναι συνταγογραφούμενο φάρμακο, υποθέτοντας ότι δεν θα είναι εξίσου αποτελεσματικό.

Αυτό είναι ένα λάθος, ειδικά το Φαρμακευτικό Γανόδερμα μπορεί και παρέχει σημαντική και άμεση ανακούφιση για μια ευρεία ποικιλία συμπτωμάτων. 

Επικοινωνήστε με τον εξειδικευμένο Θεραπευτή στη Γανοθεραπεία, Χανιωτάκη Αντώνη για κάθε απορία . Το Συμπυκνωμένο γανόδερμα μπορεί και παρέχει ανακούφιση σε διάφορα συμπτώματα που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση. 
Γανόδερμα το κορυφαίο βότανο για ανακούφιση των συμπτωμάτων από την εμμηνόπαυση! 

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα