Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και Γανόδερμα

Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Τι Είναι
Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μια αυτοάνοση ασθένεια που προκαλεί πολλά προβλήματα στους ασθενείς. Δεν υπάρχει καμία ιατρικά αναγνωρισμένη θεραπεία για ασθένεια πολλαπλής σκλήρυνσης. Είναι μια ασθένεια που αναστέλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα. Τα συμπτώματα της σκλήρυνσης συχνά αρχίζουν ως ήπια μούδιασμα, μυρμήγκιασμα ή αδυναμία στα χέρια ή τα πόδια. Άλλα πρόωρα συμπτώματα περιλαμβάνουν κόπωση, ζάλη, τρόμο και δυσκολία διατήρησης ισορροπίας. Καθώς τα νεύρα υποφέρουν από πρόσθετες βλάβες, μπορεί να οδηγήσουν σε πλήρη παράλυση. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε προβλήματα όρασης, δυσλειτουργία της ουροδόχου κύστης, δυσλειτουργία του εντέρου και σεξουαλική δυσλειτουργία. Παρόλο που υπάρχει μια ποικιλία ιατρικών θεραπειών που χρησιμοποιούνται για να επιβραδύνουν τη νόσο ή να μειώσουν τα συμπτώματα, δεν υπάρχει ευρέως αναγνωρισμένη θεραπεία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας μέχρι τώρα.

Μανιτάρι Γανόδερμα τι είναι
Είναι από τα πιο διάσημα ιατρικά μανιτάρια. Τα μανιτάρια Reishi ή γανόδερμα, περιέχουν προσαρμοστικά συστατικά τα οποία ενισχύουν την αντίσταση του σώματός σας στην πίεση και συγκεκριμένους πολυσακχαρίτες που διεγείρουν την παραγωγή εξειδικευμένων κυττάρων ανοσίας. Οι δραστικές ενώσεις στα μανιτάρια Reishi έχουν μεγάλες αντιικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες και επίσης βοηθούν στην τόνωση της απόκρισης του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα μανιτάρια Reishi είναι μια ασφαλή θεραπεία που μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να καταπολεμήσει των συμπτωμάτων της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Καταναλώστε πιστοποιημένο φαρμακευτικό γανόδερμα και συμβουλευτείτε εξειδικευμένο εναλλακτικό θεραπευτή με γνώση στη γανοθεραπεία. Δεν αρκεί να καταναλώνουμε την οποιαδήποτε ποιότητα γανοδέρματος!


ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το Ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).
* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. 

Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ “Γανόδερμα και Θεραπεία”



»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμακαλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης (εναλλακτικός θεραπευτής - γανοθεραπεία - βιογραφικό)

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα