Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Γανόδερμα και Ήπαρ

Τα μανιτάρια Reishi είναι πολύτιμα για την υγεία του ήπατος

Ανακαλύψτε όλα τα εκπληκτικά οφέλη των μανιταριών Reishi!
Το μανιτάρι Lingzhi ή Ganoderma lucidum, έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα για ιατρικούς σκοπούς. Τα μανιτάρια Reishi βοηθούν στον έλεγχο των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, στη διαμόρφωση του ανοσοποιητικού συστήματος, προσφέρουν προστασία από το συκώτι, βοηθούν το σώμα να διατηρεί τα βέλτιστα επίπεδα βακτηρίων και πολλά άλλα. Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, τα μανιτάρια Reishi πιστεύεται ότι αναπληρώνουν Qi, θεραπεύουν την αϋπνία και ανακουφίζουν από το βήχα και το άσθμα, μεταξύ άλλων.

Το πιστοποιημένο γανόδερμα ή Reishi περιέχει υδατάνθρακες, λιπαρά, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες μαζί με μερικές βιταμίνες και μέταλλα, κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σελήνιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και χαλκό. Τα βιοενεργά μόρια που βρίσκονται στο μανιτάρι ganoderma είναι τερπενοειδή, στεροειδή, φαινόλες, νουκλεοτίδια και παράγωγά τους, γλυκοπρωτεΐνες και πολυσακχαρίτες.

Οι πολυσακχαρίτες, οι οποίοι αποτελούν περίπου το 8% του μανιταριού, έχουν πολλά οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των αντιφλεγμονωδών, υπογλυκαιμικών, αντιαλλεργικών, αντικαρκινικών και ανοσοδιεγερτικών επιδράσεων. Τα Terpenes έχουν επίσης αποδειχθεί ότι έχουν αντιφλεγμονώδεις, αντι-ογκογονικές και λιπιδικές ιδιότητες. Άλλα μόρια και ενώσεις που βρίσκονται στα μανιτάρια Reishi έχουν αποδειχθεί ότι είναι αντιικά, μυρμηγκινογόνα, μειωτικά λιπιδίων και αντιοξειδωτικά αποτελέσματα.

Μελέτες μανιταριών Reishi
Στις μελέτες, το γανόδερμα ή ganoderma έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργία της ανοσίας, μειώνει την ανάπτυξη του καρκίνου και των κυττάρων των όγκων και προσφέρει ηπατική προστασία. Έχει αποδειχθεί ότι δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, ελαττώνοντας τις βλάβες από το οξειδωτικό στρες και μειώνοντας τη φλεγμονή στον ιστό του ήπατος.

Το πιστοποιημένο γανόδερμα σε βιολογικές κάψουλες. Ενισχύει τη φυσική άμυνα του  ανοσοποιητικού συστήματος. Προσφέρει επίσης ισχυρή αντιφλεγμονώδη υποστήριξη και αντιοξειδωτικά. προσφέρει μια ώθηση στο ανοσοποιητικό σας σύστημα, βοηθώντας παράλληλα στη μείωση του οξειδωτικού στρες και της φλεγμονής σε όλο το σώμα σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το Ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).
* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. 

Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ “Γανόδερμα και Θεραπεία”


»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμακαλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης (εναλλακτικός θεραπευτής - γανοθεραπεία - βιογραφικό)

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα