Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Καρκίνος του Προστάτη και Γανόδερμα

Ο καρκίνος του προστάτη είναι ένας από τους συνηθέστερους τύπου καρκίνου ανδρών παγκοσμίως και η συχνότητα εμφάνισης και θνησιμότητας αυξάνεται σταδιακά. Σήμερα, οι μοριακοί μηχανισμοί ανάπτυξης και μετανάστευσης στον καρκίνο του προστάτη στον άνθρωπο δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι πολυσακχαρίτες Ganoderma lucidum (GLP) μπορούν να εμποδίσουν τον καρκίνο.

Το Ganoderma lucidum αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό και επάγει την απόπτωση στα ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα του προστάτη PC-3. Το μανιτάρι Reishi ή γανόδερμα έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μπορεί να ενισχύσει την ανοσολογική απόκριση.

Το ganoderma περιέχει πολύπλοκα σάκχαρα γνωστά ως βήτα-γλυκάνες. Εργαστηριακές μελέτες υποδεικνύουν ότι αυτές οι ενώσεις μπορεί να βοηθήσουν στη διακοπή της ανάπτυξης και της εξάπλωσης των καρκινικών κυττάρων. Ορισμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού τους συστήματος έγιναν πιο δραστικά.

Βάση ιατρικών αποτελεσμάτων από το pubmed:

1 - το Ganoderma lucidum μείωσε την έκφραση του ενεργοποιητή πλασμινογόνου ουροκινάσης (uPA) και του υποδοχέα uPA (uPAR) που ρυθμίστηκε με NF-kappaB, γεγονός που οδήγησε στην καταστολή κυτταρικής μετανάστευσης εξαιρετικά επεμβατικών κυττάρων καρκίνου του μαστού και προστάτη.
Σε αυτή τη μελέτη, ερευνήσαμε τις επιδράσεις του Ganoderma lucidum στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, τον κυτταρικό κύκλο και την απόπτωση στα ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα του προστάτη PC-3. Διαβάστε την έρευνα από το pubmed - ncbi.nlm.nih.gov/pubmed - Εδώ -

2 - Οι ενώσεις που εξάγονται από το γανόδερμα ή ganoderma lucidum έχουν αποκαλύψει αντικαρκινικά, αντιοξειδωτικά και ηπατικά προστατευτικά αποτελέσματα. Το G. lucidum έχει συσχετιστεί με κύτταρα καρκίνου του προστάτη.
Διαβάστε την έρευνα από το pubmed - ncbi.nlm.nih.gov/pubmed - Εδώ - 

3 - Ο πολυσακχαρίτης Ganoderma lucidum αναστέλλει τη μετανάστευση κυττάρων καρκίνου του προστάτη μέσω της οδού σηματοδότησης της πρωτεϊνικής αργινίνης μεθυλοτρανσφεράσης .
Διαβάστε την έρευνα απο το pubmed - ncbi.nlm.nih.gov/pubmed - Εδώ - 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το Ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).
* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. 

Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ “Γανόδερμα και Θεραπεία”»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμακαλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης (εναλλακτικός θεραπευτής - γανοθεραπεία - βιογραφικό)

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα