Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

DXN Ganocelium - Γανόδερμα GL Ιδιότητες

Το Ganocelium είναι το εκχύλισμα του φαρμακευτικού μανιταριού Reishi ή Γανόδερμα

Το Γανόδερμα GL DXN Εξισορροπεί και Αναδομεί το Σώμα

Το Ganocelium ( GL ) από την εταιρεία DXN
είναι ένα φαρμακευτικό εκχύλισμα μανιταριού Ganoderma lucidum που έχει κυρίως εξισορροπητικές και αναδομητικές ιδιότητες.

Γανόδερμα GL ασκεί αποτοξινωτική δράση σε κυτταρικό επίπεδο. Το ganoderma DXN  Ganocelium προέρχεται από το μυκήλιο γανόδερμα ηλικίας 14 ημερών. Η ρίζα αυτών των μανιταριών είναι εμπλουτισμένη με όλα τα θρεπτικά συστατικά όπως: 
 • Πολυσακχαρίτες
 • Οργανικό γερμάνιο
 • Ένα ολόκληρο φάσμα βιταμινών
 • Ένα ολόκληρο φάσμα ορυκτών
 • Η περιεκτικότητα του Ganocelium σε πολυσακχαρίτες και οργανικό γερμάνιο είναι 4 φορές μεγαλύτερη από ό,τι στο Reisilium

Ο κύκλος ζωής του φαρμακευτικού μανιταριού Ganoderma lucidum

Πολυσακχαρίτες και τα οφέλη τους:
Η πρώτη ομάδα ενεργών θρεπτικών ουσιών που διακρίνεται στο Lingzhi (κινεζική ονομασία του γανοδέρματος) είναι η ομάδα πολυσακχαριτών. Οι πολυσακχαρίτες είναι υδατάνθρακες που αποτελούνται από πολλά μόρια σακχάρου. Είναι συνήθως μεγάλα μόρια και αποτελούν ένα μεγάλο μέρος του κυτταρικού τοιχώματος του φυτού.

1. Αντικαρκινική δράση: Ένας από τους πιο δημοφιλείς πολυσακχαρίτες που βρίσκονται στο  Ganoderma  είναι η βήτα-D-γλυκάνη. Αυτός ο πολυσακχαρίτης υψηλού μοριακού βάρους έχει βρεθεί ότι έχει υψηλή αντικαρκινική δράση. Αυτό σημαίνει ότι η γλυκάνη από το μυκήλιο Ganoderma εμποδίζει την περαιτέρω ανάπτυξη των όγκων και σε κάποιο βαθμό τους αναστρέφει.

Περισσότερα από 50 αντικαρκινικά θρεπτικά συστατικά έχουν απομονωθεί τόσο στο σώμα  όσο και στο μυκήλιο του μανιταριού Lingzhi, συμπεριλαμβανομένων των αντιοξειδωτικών που εξουδετερώνουν τις τοξίνες που προκαλούν καρκίνο είναι άφθονα στο μανιτάρι.

το Ganoderma είναι πολύτιμο για τη:
 • Μείωση των παρενεργειών κατά τη χημειοθεραπεία ή την ακτινοθεραπεία.
 • Παράταση της επιβίωσης και ελαχιστοποίηση των μεταστάσεων.
 • Βελτίωση της ποιότητας ζωής.
 • Πρόληψη εμφάνισης

⇒ το Πιστοποιημένο Βιολογικό Γανόδερμα ⇒ Εδω


2. Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος:

Επιπλέον, οι επιστήμονες ανακάλυψαν επίσης ότι ο χαμηλού μοριακού βάρους πολυσακχαρίτης στο Ganoderma ενεργοποιεί τους υποδοχείς στις επιφάνειες των λευκών αιμοσφαιρίων και προακαλεί τόσο την αφύπνιση των κυττάρων όσο και την επακόλουθη απελευθέρωση πολλών χημικών ουσιών κατά των ιών και των όγκων. Ιντερφερόνη και λεμφοκίνες είναι μερικά από αυτά.

Η ιντερφερόνη είναι μια πρωτεΐνη που χρησιμοποιούν τα κύτταρα για να επικοινωνούν μεταξύ τους. Λειτουργώντας όπως το "κινητό τηλέφωνο" των κυττάρων, χρησιμοποιείται για την αποστολή μηνυμάτων σε άλλα κύτταρα για να τους ειδοποιήσει για επερχόμενες ιογενείς επιθέσεις και να βοηθήσει στην εξουδετέρωση της επίθεσης του ιού.

Όταν προσβάλλονται από έναν ιό, τα φυσιολογικά κύτταρα απελευθερώνουν ιντερφερόνη για να προειδοποιήσουν τα άλλα μη μολυσμένα κύτταρα για την επίθεση. Όσο περισσότερη ιντερφερόνη παράγεται, τόσο καλύτερη είναι η κυτταρική άμυνα. Με την κατάλληλη προειδοποίηση, η εξάπλωση της μόλυνσης σταματά.

Οι πολυσακχαρίτες στο μανιτάρι ganoderma έχουν την ικανότητα να ανεβάζουν τα επίπεδα ιντερφερόνης στον οργανισμό διεγείροντας την απελευθέρωση αυτής της πρωτεΐνης από τα λευκά αιμοσφαίρια. Αυτό δίνει στο άτομο καλύτερη ανοσολογική αντίσταση.

Ο Δρ Fukumi Morishige, στις μελέτες του, διαπίστωσε επίσης ότι οι πολυσακχαρίτες στο γανόδερμα, ενεργοποιεί τα μακροφάγα και τα Τ-φονικά κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος νωρίς στη μάχη. Τα κάνει πιο επιθετικά στη φαγοκυττάρωση (τη διαδικασία κατανάλωσης ξένων υλών) και στην εξουδετέρωση των τοξινών τους. Αυτά τα λευκά αιμοσφαίρια βοηθούν στη μάχη νωρίτερα και βοηθούν στον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου πιο αποτελεσματικά.

Οι πολυσακχαρίτες μπορούν επίσης να βελτιώσουν την ικανότητα των αντισωμάτων να καταπολεμούν τα βακτήρια. Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε από το Ινστιτούτο Έρευνας Φαρμάκων στο Toyoma της Ιαπωνίας, η παραγωγή των αντισωμάτων, ιδιαίτερα του αντισώματος Ανοσοσφαιρίνης G (IgG), βελτιώνεται από το εκχύλισμα πολυσακχαρίτη του Reishi ή γανόδερμα.

Ένας άλλος πολυσακχαρίτης, ο D6, έχει δει ότι βοηθά στη γρήγορη συσσώρευση του μυελού των οστών, της τοποθεσίας όπου παράγονται πολλά λευκά αιμοσφαίρια που ονομάζονται Β-κύτταρα, τα οποία παράγουν τα αντισώματα και τα μακροφάγα. Αυτό βοηθά στην αναπλήρωση των πολεμιστών λευκών αιμοσφαιρίων όταν ο πόλεμος ενάντια στα μικρόβια γίνεται σκληρός.

3. Αντιοξειδωτική δράση: Υπάρχουν επίσης αναφορές που συνδέουν τους πολυσακχαρίτες με την αύξηση των επιπέδων του αντιοξειδωτικού Super Oxide Dismutase (SOD). Το SOD είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά που παράγονται μόνο από το σώμα.

Πώς οι ελεύθερες ρίζες βλάπτουν το σώμα μας

Το γανόδερμα ως αντιοξειδωτικό, δρα εξουδετερώνοντας τις κυκλοφορούσες τοξίνες των ελεύθερων ριζών. Οι τοξίνες από ελεύθερες ρίζες είναι απόβλητα που παράγονται από τις χημικές ουσίες που καταπίνονται, τις διάφορες λοιμώξεις, τα φάρμακα και το στρες. Επιτίθενται στα κύτταρα του σώματος και αλλάζουν τα χαρακτηριστικά τους με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία των ιστών ή ακόμα και την καταστροφή.

Η όλη διαδικασία επίθεσης και αλλαγής ελεύθερων ριζών ονομάζεται οξείδωση. Τα κύτταρα της χοληστερόλης, όταν οξειδώνονται από τοξίνες ελεύθερων ριζών, μετατρέπονται σε μια κολλώδη λίπος που προσκολλάται στα τοιχώματα της αρτηρίας. Τα κύτταρα που οξειδώνονται μπορούν επίσης να γίνουν κακά και να αρχίσουν να παράγουν καρκινικά κύτταρα.

Υπάρχουν χημικές ουσίες, ωστόσο, που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και τις εμποδίζουν να οξειδώσουν τα κύτταρα του σώματος. Αυτά ονομάζονται αντιοξειδωτικά. Η βιταμίνη Α, C, Ε, το σελήνιο, το λυκοπένιο και το βήτα-καροτένιο είναι μερικά παραδείγματα αυτών. Στο σώμα, το SOD είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό που έχει παραχθεί ποτέ.

Ο Δρ Denham, στη Θεωρία της Γήρανσης για τις Ελεύθερες Ρίζες πίστευε ότι το σώμα μας αρχίζει να γερνάει όταν τα επίπεδα του SOD αρχίζουν να πέφτουν και τα επίπεδα των ελεύθερων ριζών αυξάνονται. Αυτό συμβαίνει στην ηλικία των 25 ετών. Η πρόσληψη γανοδέρματος διεγείρει την υψηλότερη παραγωγή SOD και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Το οργανικό γερμάνιο και τα οφέλη του:

Ορυκτό γερμανίου που υπάρχει σε πολλά θεραπευτικά βότανα όπως το σκόρδο, η αλόη βέρα, η χλωρέλα, το τζίνσενγκ και το κάρδαμο. Το ορυκτό είναι επίσης άφθονο στο γανόδερμα, όπου ανακαλύφθηκε ότι έχει την υψηλότερη συγκέντρωση οργανικού γερμανίου από όλα.

1. Βελτιωμένη οξυγόνωση των κυττάρων:

Το ορυκτό βοηθά στην παροχή οξυγόνου στα κύτταρα. Δεδομένου ότι το οξυγόνο είναι απαραίτητο για τη ζωή του κυττάρου και αναπόσπαστο μέρος του μεταβολισμού του, το οργανικό γερμάνιο βοηθά στη βελτίωση της λειτουργίας και της ακεραιότητας των ιστών, ενισχύοντας τη συνολική υγεία του ατόμου.

2. Μειώνει την υψηλή πίεση αίματος:

Η κλινική έκθεση της Ιαπωνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας συσχέτισε το οργανικό γερμάνιο με τη μείωση της αρτηριακής πίεσης σε ζώα με υψηλή αρτηριακή πίεση.

Ο Δρ Akira Ishikawa έδειξε ακόμη και τη μείωση της αρτηριακής πίεσης του αμφιβληστροειδούς ή του οφθαλμού σε ασθενείς που έπαιρναν το ορυκτό. Αυτό μεταφράζεται σε καλύτερη υγεία των ματιών για τους ηλικιωμένους. Μια εκτενής αναφορά μελέτης για το οργανικό γερμάνιο βρίσκεται σε αυτόν τον σύνδεσμο .

3. Ενίσχυση των λειτουργιών του ανοσοποιητικού:

Άλλες μελέτες δείχνουν ότι το οργανικό γερμάνιο βελτιώνει την ανοσολογική λειτουργία των ασθενών. Επάγει την παραγωγή ιντερφερόνης σύμφωνα με το Journal of Interferon Research που δημοσιεύθηκε το 1984. Έχει αντινεοπλασματική δράση δευτερογενώς στη βελτιωμένη δραστηριότητα των Μακροφάγων σύμφωνα με την ιαπωνική ερευνητική εργασία: Gan To Kagaku Ryoho.

Πιστοποιημένο Γανόδερμα - Ενημερωθείτε

4. Ανακούφιση από τον πόνο:

Το περιοδικό της Pharmacological Dynamics σε μια δημοσίευση του 1983 έδειξε ότι το οργανικό γερμάνιο διευκολύνει την αναλγησία ή την ανακούφιση από τον πόνο τόσο στην από του στόματος χορήγηση όσο και στην ένεση. Αυτό το κάνει απελευθερώνοντας φυσικές χημικές ουσίες που μοιάζουν με μορφίνη που ονομάζονται Ενδορφίνες στο σώμα και ενεργοποιώντας τους υποδοχείς που παράγουν μια ανακούφιση από τον πόνο που μοιάζει με μορφίνη.

Τροφικές ουσίες που περιέχουν οργανικό γερμάνιο σύμφωνα με τον Dr. Asai:

 • Ganoderma 800-2000 ppm
 • Σκόρδο 754 ppm
 • Τζίνσενγκ 250-320 ppm
 • Aloe Vera 77 ppm
 • Chlorella 76 ppm

Το Ganoderma έχει το πλεονέκτημα ότι έχει την υψηλότερη συγκέντρωση οργανικού γερμανίου μεταξύ των θεραπευτικών βοτάνων που είναι διαθέσιμα σήμερα, πόσο μάλλον ότι το Ganoderma GL Mycelium έχει 4 φορές περισσότερο οργανικό γερμάνιο σε σύγκριση με άλλα μέρη του Lingzhi

Σύνοψη των πλεονεκτημάτων για την υγεία του Γανοδέρματος DXN gl ή Ganocelium:

 • Το γανόδερμα DXN GL οξυγονώνει 
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Αναζωογονεί, και εξισορροπεί τον μυελό των οστών.
 • Είναι τονωτικό του εγκεφάλου.
 • Είναι σε θέση να αποβάλλει τις υδατοδιαλυτές τοξίνες.
 • Αναγεννά κύτταρα / ιστούς / όργανα / συστημικές λειτουργίες.
 • Μειώνει τα επίπεδα σακχάρου και αναζωογονεί τις λειτουργίες του παγκρέατος.
 • Ομαλοποιεί τις λειτουργίες του σώματος.
 • Έχει αντικαρκινική δράση.
 • Μειώνει τη χοληστερόλη στο αίμα.
______________________________


ΠΡΟΣΟΧΗ
Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητας). 


Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση» ↓
Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139
* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα 
για το γανόδερμα  Επικοινωνήστε με τον Χανιωτάκη Αντώνη

ganoderma, γανοδερμα dxn, γανοθεραπεία Χανιωτάκης, dxn ganoderma, γανόδερμα, www.Holist.gr 

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα