Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Όταν η Ψυχή είναι Πληγωμένη

Όταν η ψυχή είναι πληγωμένη το σώμα αποκαλύπτει (μιλάει), με παθήσεις. Στην εποχή μας ονομάζονται συνήθως 

Αυτοάνοσα ή ψυχοσωματικά. Το συναίσθημα που δεν εκφράζεται γίνεται τοξικό και ο οργανισμός μας προσπαθεί να το αποβάλλει. Το χρόνιο άγχος, το έντονο στρες, η σωματική, η λεκτική βία (από την παιδική ηλικία) σωματοποιείται σε κάθε ένα από εμάς με διαφορετικό τρόπο. Ο οργανισμός Δεν επιτίθεται στον ίδιο τον οργανισμό όπως επικρατεί, απλά προσπαθεί να αποβάλλει την τοξικότητα που έχουμε προκαλέσει με πολλούς τρόπους. Συναντά όμως για άλλη μια φορά ένα τοίχος, μια άμυνα ώς προς την αποβολή, γι'αυτό το λόγο βγαίνουν στην επιφάνεια τα οργανικά σημάδια, προειδοποιώντας μας. Συνήθως συναντάμε ψωρίαση, λεύκη, αρθρίτιδα, γαστρεντερικά ζητήματα που κυριαρχούν, μιας και ο εγκέφαλος του σώματος είναι το γαστρεντερικό - στομάχι. 

Και πάμε στα πιο σοβαρά, όπως εκφυλιστικές παθήσεις του εγκεφάλου, καρκίνος, σκλήρυνση, αλτσχάιμερ κτλ.  Δυστυχώς ο κατάλογος είναι τεράστιος και καταλήγουμε στα πιο σοβαρά που δεν τους δίνουμε σχεδόν ποτέ σημασία, το κεφάλαιο ψυχικά νοσήματα, που προϋπάρχουν συνήθως της πάθησης, όπως κατάθλιψη, αγχώδης διαταραχή, κτλ. 


Μια όμορφη γευστική σαλάτα είναι η ζωή, όμως εμείς επικεντρωνόμαστε διογκώνοντας τα άσχημα και αφήνοντας στην άκρη τα όμορφα.


Έχουμε συνηθίσει και προσπαθούμε να κατανοήσουμε αυτό που βλέπουμε σε εξετάσεις, αντιμετωπίζοντας το σύμπτωμα. Στο μεγαλύτερο όμως ποσοστό δεν έχουμε αποτέλεσμα γιατί καταστέλλεται το σύμπτωμα, όχι όμως η αιτία που το προκάλεσε. 


Με τη συστηματική και εξατομικευμένη γανοθεραπεία, σταδιακά παρακινούμε τον οργανισμό να αποβάλλει το πρόβλημα, εξαλείφοντας και τη ρίζα, την αιτία που το προκάλεσεΕνημερωθείτε


Τα ιάματα βοηθούν τον οργανισμό μας στη διαδικασία της αυτοθεραπείας του, κάνοντας μια βαθιά αποτοξίνωση.

Με το γανόδερμα φτάνουμε σταδιακά σε κυτταρικό και λεμφικό επίπεδο επαναπροσδιορισμού καθώς θεωρείται το κορυφαίο προσαρμογόνο ίαμα εδώ και 100δες χρόνια. 


Η πάθηση είναι απλά το σύμπτωμα. Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίνοντας του την κατάλληλη τροφή, ο οργανισμός ενδυναμωμένος επιτίθεται στην αρρώστια, αποβάλλοντας την. Τα προσαρμογόνα βότανα και συγκεκριμένα το γανόδερμα «ξεκλειδώνει» άμεσα αυτήν τη διαδικασία, που ονομάζεται αυτοθεραπεία.


Χανιωτάκης Αντώνης - Γανοθεραπεία 


ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητας). 

Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση» ↓

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με Γανόδερμα ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το ganoderma

 Επικοινωνήστε με τον Χανιωτάκη Αντώνη


Γανόδερμα, ganoderma dxn, γανοθεραπεία Χανιωτάκης 


Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα