Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Γανόδερμα για Καρκίνο, Ήπαρ, Πίεση, Διαβήτη, Αιμορροΐδες, Ακμή, Αϋπνία και Αλλεργίες


Τι είναι το Reishi ή Γανόδερμα 

Reishi Lingzhi ή Reishi ή Ganoderma Lucidum που θεωρείται ως το πιο πολύτιμο και πολυπόθητο παραδοσιακό φάρμακο στην αρχαία Κίνα και την Ιαπωνία πιστεύεται ότι ενισχύει και εξισορροπεί το Qi ή τη δύναμη της ζωής. Οι θρυλικές επιδράσεις τους στην υγεία, τη ζωτικότητα και ιδιαίτερα ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού είναι πλέον καλά τεκμηριωμένες και υποστηρίζονται από σύγχρονα ερευνητικά ευρήματα.

Το Reishi χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τη θεραπεία του καρκίνου, των όγκων, του διαβήτη, των στομαχικών παθήσεων, των διαταραχών του αίματος, της βρογχίτιδας, της ηπατικής βλάβης, της υπέρτασης, των αντιβακτηριακών και αντιικών λοιμώξεων.

Φυσικές ιδιότητες του Reishi γανοδέρματος

Οι πολυσακχαρίτες βοηθούν στον καθαρισμό των τοξικών εναποθέσεων από το σώμα μας. βελτιώνουν τη φυσική θεραπευτική ικανότητα του σώματός μας και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού μας. Έτσι ενισχύεται η συνολική μας υγεία.

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή Καλό Μεσημέρι    

Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946702139  ή Εδώ → Ganotherapy

⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Τα τριτερπενοειδή βοηθούν στην ενίσχυση του πεπτικού μας συστήματος. μείωση της χοληστερόλης και του ουδέτερου λίπους στο σώμα. αποτοξίνωση του ήπατος και θεραπεία ηπατίτιδας, χρόνιας βρογχίτιδας, βήχα και άσθματος.

Το οργανικό γερμάνιο μπορεί να αυξήσει τον ρυθμό απορρόφησης οξυγόνου στο αίμα μας έως και 1,5 φορές και μπορεί επίσης να προωθήσει το μεταβολισμό και έτσι να βοηθήσει στην πρόληψη του εκφυλισμού των ιστών. Σύμφωνα με την έρευνα, το Reishi περιέχει 800 – 2000 ppm. οργανικό γερμάνιο που είναι 4 έως 6 φορές περισσότερο από το τζίνσενγκ.

Η αδενοσίνη μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης μας, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ρυθμίζει το μεταβολισμό και ως εκ τούτου προάγει το σθένος και τη ζωτικότητα.

Όλα αυτά είναι πράγματι τα κύρια θρεπτικά στοιχεία που είναι απαραίτητα και ανεκτίμητα για την ανθρώπινη υγεία. Είναι ένα ισχυρό προσαρμογόνο που σημαίνει ότι ομαλοποιεί όλες τις λειτουργίες του σώματος. Το Reishi λέγεται ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα να καταπολεμά τις ασθένειες και είναι επίσης ένας ισχυρός καθαριστής ριζών που σφουγγαρίζει τις ελεύθερες ρίζες και βοηθά το σώμα να αποτοξινώσει τις ξένες χημικές ουσίες.

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση   

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

⇒το Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Τα οφέλη του Reishi

"Θεραπεία του καρκίνου"

Ο καρκίνος προκαλείται από μια ανώμαλη υπερανάπτυξη των κυττάρων και έχει αναφερθεί ότι έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας, επομένως, παραμένει η κορυφαία φονική ασθένεια από το 1981. Σε πολλούς καρκίνους, τα κύτταρα συσσωματώνονται για να σχηματίσουν συμπαγείς όγκους, αλλά σε ορισμένους τα κύτταρα είναι διασπείρεται γύρω από την κυκλοφορία του αίματος (λευχαιμία) ή το λεμφικό σύστημα (λέμφωμα).

Οι ιατρικές αναφορές και τα ιστορικά περιστατικών ασθενών έχουν αποδείξει ότι ο Reishi είναι σε θέση να "θεραπεύσει" αποτελεσματικά τον καρκίνο. Το Reishi περιέχει Πολυσακχαρίτες που καταπολεμούν και εμποδίζουν την ανάπτυξη όγκων, έτσι ώστε να παρατείνουν τη ζωή.

Η έρευνα δείχνει επίσης ότι το οργανικό γερμάνιο εμφανίζει την ικανότητα να βοηθά στην ομαλοποίηση της άμυνας του οργανισμού σε ασθενείς με καρκίνο που έχουν ανοσοανεπάρκεια. Στοιχεία όπως το χρώμιο, το μολυδένιο και το νικέλιο που υπάρχουν στο Reishi βοηθούν επίσης στην καταπολέμηση των όγκων.

Μελέτες περιπτώσεων που ελήφθησαν από τη θεραπεία ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του στομάχου αποκάλυψαν ότι η χρήση πολυσακχαριτών μαζί με κυτταροτοξικά φάρμακα έχουν βελτιωθεί σημαντικά και έχουν αυξήσει την παράταση της ζωής.

Για παθήσεις του ήπατος

Το συκώτι είναι το κύριο μεταβολικό όργανο του σώματος, εμπλέκεται στον μεταβολισμό των υδατανθράκων, του λίπους και των πρωτεϊνών και είναι επίσης ένα από τα κύρια όργανα αποτοξίνωσης. Η ηπατική νόσος είναι μια σοβαρή κατάσταση και υπάρχουν διάφορες άλλες καταστάσεις για τις οποίες η ηπατική νόσος αποτελεί παράγοντα κινδύνου.

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

⇒το Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Οι πολυσακχαρίτες που περιέχεται στο Reishi μπορεί να βελτιώσει την ανοσία του σώματος, όπως η οξεία ηπατίτιδα και η χρόνια ηπατίτιδα που προκαλείται από ιογενή λοίμωξη. Όταν οι πολυσακχαρίτες και το οργανικό γερμάνιο χρησιμοποιούνται μαζί, μπορούν να ελέγξουν αποτελεσματικά την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων στο ήπαρ. Το οργανικό γερμάνιο είναι επίσης καλό για την κυκλοφορία του αίματος, όπου η κακή κυκλοφορία του αίματος προκαλείται από την απόφραξη της χοληδόχου και την υπερσυσσώρευση της χολής. Είναι σε θέση να εξουδετερώνει τις τοξίνες, μειώνοντας έτσι τις βλάβες στο συκώτι που οφείλονται σε ποτό και χημική δηλητηρίαση.

Το γανόδερμα ή Reishi μπορεί να ελαχιστοποιήσει τη βλάβη του ήπατος που προκαλείται από ιογενή λοίμωξη, να ενισχύσει το μεταβολισμό και την αναγέννηση του ήπατος και να προωθήσει το σχηματισμό πρωτεΐνης.

Για υψηλή και χαμηλή αρτηριακή πίεση, θρόμβωση και αρτηριοσκλήρωση

Η υψηλή αρτηριακή πίεση, γνωστή και ως υπέρταση, συμβαίνει όταν το αίμα διοχετεύεται μέσω της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων σε όλο το σώμα με μεγαλύτερη δύναμη από αυτή που απαιτείται. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό θα βλάψει την καρδιά και τα αγγεία που τελικά θα οδηγήσει σε απειλητικά για τη ζωή προβλήματα υγείας, όπως καρδιακές παθήσεις και εγκεφαλικά.

Το ganoderma μπορεί να ενισχύσει τη σύσταση που προκαλείται από νεφρική νόσο, όγκο εγκεφάλου, εγκεφαλοαγγειακές παθήσεις, αρτηριοσκλήρωση και αρθρίτιδα μέσω του συνδυασμού πολυσακχαριτών και γερμανίου. Το οργανικό γερμάνιο είναι αποτελεσματικό όχι μόνο για τον καθαρισμό του αίματος αλλά και για την ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων, την πρόληψη της θρόμβωσης και της εξαγγείωσης των παλετών του αίματος. Το γερμάνιο μπορεί επίσης να αυξήσει τον μεταβολισμό του σώματος και την οξυγόνωση που μπορεί να αντιμετωπίσει τον ελαττωματικό μεταβολισμό που προκαλεί υψηλή αρτηριακή πίεση.

Το γανόδερμα είναι επίσης σε θέση να προσαρμόσει και να ομαλοποιήσει την έκκριση του ενδοκρινικού επιπέδου στο σώμα μας, εξαλείφοντας έτσι τις ενδοκρινικές παθήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε υψηλή αρτηριακή πίεση.

Για Διαβητικούς: Τα άτομα με διαβήτη έχουν δυσκολία στην επεξεργασία της γλυκόζης που είναι ένα σάκχαρο που χρειάζεται το σώμα για ενέργεια. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να παγιδευτεί η γλυκόζη του αίματος, προκαλώντας αύξηση της γλυκόζης του αίματος. Ο διαβήτης μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες επιπλοκές, όπως κακή επούλωση πληγών, υψηλότερο κίνδυνο λοιμώξεων και πολλά άλλα προβλήματα που αφορούν τα μάτια, τα νεφρά, τα νεύρα και την καρδιά.

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

⇒το Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Οι πολυσακχαρίτες και το οργανικό γερμάνιο που περιέχει το Reishi γανόδερμα, βοηθούν στην απομάκρυνση των υπερβολικών θρεπτικών ουσιών και τοξινών από το σώμα, οι οποίες μπορούν να εξουδετερώσουν την παχυσαρκία που είναι μια από τις αιτίες των διαβητικών. Το γερμάνιο μπορεί επίσης να εξαλείψει άλλες αιτίες διαβητικών όπως ιογενής λοίμωξη, άγχος, λανθασμένη χρήση υπερτασικών ή διαβητικών φαρμάκων και ανεπαρκές αίμα στο πάγκρεας.

Για τις αιμορροΐδες: Οι αιμορροΐδες συμβαίνουν όταν τα αιμοφόρα αγγεία διογκώνονται μέσα και γύρω από τον πρωκτό και το κάτω μέρος του ορθού που τεντώνονται υπό πίεση, παρόμοια με τους κιρσούς στα πόδια. Αν και οι αιμορροΐδες είναι σίγουρα ερεθιστικές και μερικές φορές εξουθενωτικές, μπορούν να προληφθούν με υγιεινές δίαιτες, αποφυγή καταπόνησης της τουαλέτας και άλλες αλλαγές στον τρόπο ζωής. Οι αιτίες των αιμορροΐδων περιλαμβάνουν την εγκυμοσύνη, την κληρονομικότητα, τη γήρανση και τη χρόνια δυσκοιλιότητα ή διάρροια. γανόδερμα & αιμορροΐδες 

Το Reishi περιέχει οργανικό γερμάνιο που μπορεί να βοηθήσει στη διαδικασία απέκκρισης που προλαμβάνει άμεσα τη δυσκοιλιότητα και τη διάρροια. Περιέχει επίσης ενώσεις τριτερπενίων που μπορεί να καθαρίσει τα έντερα και να βελτιώσει την όρεξη, προσαρμόζοντας έτσι τη διατροφή και τον ύπνο. Το γανόδερμα περιέχει επίσης νουκλεοσιδική ένωση που βοηθά στη βελτίωση του μεταβολισμού για να βοηθήσει στην επούλωση της αιμοταμίας.

Για την Ακμή: Η ακμή είναι μια κοινή δερματική πάθηση όπου εμφανίζονται στο δέρμα κόκκινα, φλεγμονώδη σπυράκια (γνωστά ως βλατίδες και φλύκταινες) και μη φλεγμονώδη σπυράκια (γνωστά ως κωμωδίες). Συχνά, αυτά τα σπυράκια εμφανίζονται στο πρόσωπο, αλλά περιστασιακά βρίσκονται επίσης στο στήθος και την πλάτη. Οι κύριες αιτίες της ακμής περιλαμβάνουν το ανθυγιεινό φαγητό, τον τρόπο ζωής, το άγχος, την εξάντληση, το αλκοόλ, την ανισορροπία των ορμονών κατά την εφηβεία ή την αισθητική αντίδραση. Το γανόδερμα βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος χαμηλότερο επίπεδο έκκρισης λαδιού, αφαιρεί την υπερβολική ζάχαρη και το λίπος. Έτσι, το Reishi μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση της ακμής και την εμφάνιση του δέρματος.

Για την αϋπνία: Η αϋπνία είναι μια κατάσταση ύπνου όπου οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον ύπνο. Τα άτομα με αϋπνία έχουν ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα: είναι δύσκολο να αποκοιμηθείς, να ξυπνάς συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας, να ξυπνάς πολύ νωρίς το πρωί ή εκείνα που κοιμούνται ανήσυχα.

Η κατανάλωση Reishi έχει εμφανή επίδραση στην αϋπνία με υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Η λήψη του Reishi για μια περίοδο 10 έως 15 ημερών θα δείξει βελτίωση των προτύπων ύπνου και διατροφής, αύξηση του σωματικού βάρους, μείωση και ακόμη και θεραπεία του καρδιακού παλμού, του πονοκεφάλου και της ναυτίας. Για την αϋπνία που προκαλείται από ασθένειες όπως η χρόνια βρογχίτιδα, η στεφανιαία νόσος, η ηπατίτιδα και η υψηλή αρτηριακή πίεση, η κατανάλωση Reishi βοηθά στη βελτίωση αυτής της ασθένειας.

Για αλλεργίες: Η αλλεργία είναι μια ειδική ανοσολογική αντίδραση σε μια συνήθως αβλαβή ουσία, η οποία δεν ενοχλεί τους περισσότερους ανθρώπους. Οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι συχνά αλλεργικοί είναι πιο επιρρεπείς σε περισσότερες από μία ουσίες. Ωστόσο, κοινό σε όλες τις αλλεργίες είναι η υπερβολική έκκριση ισταμίνης, μιας ουσίας αντίδρασης. Η σύλληψη αυτού του βιοχημικού σταδίου είναι ζωτικής σημασίας για να εμποδίσει την εμφάνιση οποιασδήποτε αλλεργίας. Έρευνες έχουν δείξει ότι το Reishi είναι ικανό να περιορίσει την παραγωγή λευκώματος που ευθύνεται για την έκκριση της ισταμίνης και τον ερεθισμό που προκαλεί.

Για την αρρώστια: Εκτός από τις παραπάνω ιατρικές καταστάσεις, το γανόδερμα reishi έχει επίσης αποδειχθεί αποτελεσματική θεραπεία για τα ακόλουθα:

  • Βήχας, υπερβολικό φλέγμα, άσθμα και χρόνια βρογχίτιδα
  • Γαστρικό, γαστρικό έλκος και έλκος δωδεκαδακτύλου
  • Εγκεφαλική απόφραξη, έμφραγμα του μυοκαρδίου και εγκεφαλικό επεισόδιο
  • Λευκοπενία
  • Ρευματισμός
  • Γυναικολογικές παθήσεις
  • Σεξουαλική δραστηριότητα
  • Χρόνια νεφρίτιδα, διαβητική νεφρίτιδα και ρευματικός πυρετός
  • Μη φυσιολογικά κύτταρα στο πάγκρεας και υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Γήρανση – Το Reishi είναι από καιρό γνωστό για την επέκταση της διάρκειας ζωής, την αύξηση του νεανικού σθένους και της ζωτικότητας. Ενθαρρύνει επίσης την καλή κυκλοφορία του αίματος εξαλείφοντας τους θρόμβους στις ροές του αίματος κάνοντας ένα άτομο να αισθάνεται ανανεωμένο.

Νόσος άγνωστης προέλευσης και διάγνωσης.

Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα

Επικοινωνήστε μαζί μου τηλεφωνικά: 
Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139
Γανοθεραπεία – Ganotherapy
ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας Εδώ

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με  γανόδερμα , ρωτήστε:  τον Ιατρό, τον θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικούς συνεργάτες με γνώσεις στη γανοθεραπεία και την γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ  καταναλώστε  πιστοποιημένο  γανόδερμα  για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).

γανοδερμα παρενεργειες, Ποιο ειναι το καλυτερο γανοδερμα, γανοδερμα ιδιοτητες, γανοδερμα καψουλες, γανοδερμα τροπος χρησης, γανοδερμα καρκινος, καψουλες γανοδερμα φαρμακειο, Πιστοποιημενο γανοδερμα

Εκδόσεις
Jong, SC & JM Birmingham (1992). Ιατρικά οφέλη του μανιταριού Ganoderma. Προόδους στην Εφαρμοσμένη Μικροβιολογία. 37:101-133.
Kim, BK, HW Kim and EC Choi (1994). Anti-HIV effect of Ganoderma lucidum in Ganoderma : Systematic, Psychopathology & Pharmacology : Proceeding of Contributed Symposium 59 A, B. 5th International Mycological Congress, Vancouver, Canada.
Kim, BK, RS Kim and HW Kim (1997). Επιδράσεις του Ganoderma lucidum στα ανθρώπινα λευκοκύτταρα. Πρακτικά 1ου Διεθνούς Συμποσίου για το Ganoderma lucidum, Τόκιο, Ιαπωνία.
Mizuno, Τ. (1996). Ένα φαρμακευτικό μανιτάρι, Ganoderma lucidum. Il-Yang Pharm. Co., Σεούλ, Κορέα.
Morigawa, Α., Κ. Kitabatake, Υ. Fujimoto and Ν. Ikekawa (1986). Τριτερπένια ανασταλτικά του μετατρεπτικού ενζύμου της αγγειοτενσίνης από το Ganoderma lucidum. Chemical and Pharmaceutical Bulletin 34 (7):3025-3028.
Noorlidah, A., Nurhayati, ZA και Vikineswary, S. (2003). Έλεγχος για δράση κατά του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων σε Ganoderma tsugae. Πρακτικά 2ου Διεθνούς Συνεδρίου για τα Φαρμακευτικά Μανιτάρια, BioThailand 2003, Pattaya, Thailand.
Stavinoha, WB, S. Weintraub, T. Opham, A.Colorado, R. Opieda and J. Slama. (1990). Μελέτη της αντιφλεγμονώδους δράσης του Ganoderma lucidum. Πρακτικά από το Ακαδημαϊκό/Βιομηχανικό Συνέδριο (AIJC), Sapporo, Ιαπωνία.
Tong,CC, Khoong,SL and Lee,CK (1994). Ανάπτυξη και χαρακτηριστικά και περιεκτικότητα σε γερμάνιο του Ganoderma lucidium που αναπτύσσεται σε ίνες πριονιδιού και ελαιοφοίνικα ως υποστρώματα. Asia-Pacific Journal of Molecular Biology and Biotechnology, 2:27-30.
Wang, SY, ML Hsu, HC Hsu, CH Tzeng, SS Le, MS Shiao και CK Ho. (1997). Η αντικαρκινική δράση του Ganoderma lucidum προκαλείται από κυτοκίνες που απελευθερώνονται από ενεργοποιημένα μακροφάγα και Τ λεμφοκύτταρα. International Journal of Cancer 70(6):669-705.
Willard, Τ. (1990). Το μανιτάρι Reishi: Βότανο πνευματικής ισχύος και ιατρικού θαύματος. Sylvan Press, Βανκούβερ, Βρετανική Κολομβία.
Yang, QY και MM Wang. (1994). Τα αποτελέσματα του εκχυλίσματος Ganoderma lucidum κατά της κούρασης και της αντοχής σε απουσία οξυγόνου. Πρακτικά Συμποσίου 59 Α, Β στο 5ο Διεθνές Μυκητολογικό Συνέδριο, Βανκούβερ, Καναδάς.

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα