Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Γανόδερμα Οδηγός Υγείας


Μανιτάρι Reishi: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τα οφέλη του στην υγεία

Το μανιτάρι Reishi, γνωστό και ως Lingzhi, χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για τα διάφορα οφέλη του για την υγεία. Τα τελευταία χρόνια, η επιστημονική έρευνα έχει επιβεβαιώσει πολλές από τις παραδοσιακές χρήσεις αυτού του ισχυρού μύκητα. Από την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος μέχρι τη μείωση του στρες και του άγχους, τα οφέλη του μανιταριού Reishi είναι πολλά. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε λεπτομερώς τα διάφορα οφέλη για την υγεία του μανιταριού Reishi.


Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Ένα από τα πιο γνωστά οφέλη του μανιταριού Reishi είναι η ικανότητά του να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Οι δραστικές ενώσεις του μανιταριού Reishi, όπως οι β-γλυκάνες, βοηθούν στην ενεργοποίηση των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος στο σώμα, καθιστώντας τα καλύτερα εξοπλισμένα για την καταπολέμηση των εισβολέων παθογόνων. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη λοιμώξεων και ασθενειών, και μπορεί ακόμη και να βελτιώσει τα συμπτώματα χρόνιων καταστάσεων όπως τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή Καλό Μεσημέρι   

Για οποιαδήποτε απορία για το Lion's Mane το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα
επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946702139  ή Εδώ → Ganotherapy  

   ⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Μείωση άγχους και άγχους

Το μανιτάρι Reishi έχει επίσης αποδειχθεί ότι έχει ηρεμιστική επίδραση στο σώμα και το μυαλό. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ικανότητά του να ρυθμίζει τα επίπεδα των ορμονών του στρες στο σώμα. Μειώνοντας το στρες και το άγχος, το μανιτάρι Reishi μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της συνολικής ψυχικής και συναισθηματικής ευεξίας.


Βελτιωμένη υγεία της καρδιάς

Εκτός από τα οφέλη που ενισχύουν το ανοσοποιητικό και μειώνουν το στρες, το μανιτάρι Reishi έχει επίσης αποδειχθεί ότι βελτιώνει την υγεία της καρδιάς. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει την ικανότητα να μειώνει την αρτηριακή πίεση και να μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικού.


Αντικαρκινικές ιδιότητες

Το μανιτάρι Reishi έχει μελετηθεί για τις δυνατότητές του να καταπολεμήσει τον καρκίνο. Έχει αποδειχθεί ότι έχει αντικαρκινικά αποτελέσματα βοηθώντας στην επιβράδυνση της ανάπτυξης και της εξάπλωσης των καρκινικών κυττάρων. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ενισχύει την αποτελεσματικότητα των συμβατικών θεραπειών για τον καρκίνο, όπως η χημειοθεραπεία.

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση 

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

⇒το Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Βελτιωμένη ηπατική λειτουργία

Το μανιτάρι Reishi έχει επίσης αποδειχθεί ότι έχει ευεργετική επίδραση στην υγεία του ήπατος. Έχει βρεθεί ότι βοηθά στην προστασία του ήπατος από βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και ρύπους. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ηπατικής λειτουργίας και στη μείωση του κινδύνου ηπατικής νόσου.


Καλύτερη ποιότητα ύπνου

Το μανιτάρι Reishi χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Οι ηρεμιστικές και ηρεμιστικές του επιδράσεις μπορούν να βοηθήσουν στη χαλάρωση και τον ξεκούραστο ύπνο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της συνολικής υγείας και ευεξίας.


Συμπερασματικά, το μανιτάρι Reishi είναι ένας ισχυρός μύκητας με πολυάριθμα οφέλη για την υγεία. Από την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος μέχρι τη βελτίωση της υγείας της καρδιάς και τη μείωση του στρες και του άγχους, τα οφέλη του μανιταριού Reishi είναι πολλά. Με τις αντικαρκινικές του ιδιότητες και την ικανότητά του να βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος και την ποιότητα του ύπνου, το μανιτάρι Reishi είναι μια πολύτιμη προσθήκη σε κάθε σχήμα υγείας και ευεξίας.

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά: 
Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139
Γανοθεραπεία – Ganotherapy
ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας Εδώ

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, τον θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε κατάλληλους συνεργάτες με γνώσεις στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ  καταναλώστε  πιστοποιημένο γανόδερμα  για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).

γανοδερμα παρενεργειες, Ποιο ειναι το καλυτερο γανοδερμα, γανοδερμα ιδιοτητες, γανοδερμα καψουλες, γανοδερμα τροπος χρησης, γανοδερμα καρκινος, καψουλες γανοδερμα φαρμακειο, Τσαι γανοδερμα

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα