Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Τα Οφέλη των Μανιταριών Reishi


Τα μανιτάρια Reishi, γνωστά και ως Ganoderma lucidum
, χρησιμοποιούνται για τις φαρμακευτικές τους ιδιότητες εδώ και χιλιάδες χρόνια. Συνήθως αναφέρονται ως ο «βασιλιάς της βοτανοθεραπείας» λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων τους για την υγεία. Τα μανιτάρια Reishi περιέχουν μια ποικιλία βιοδραστικών ενώσεων που συμβάλλουν στα θεραπευτικά τους αποτελέσματα. Αυτές οι ενώσεις περιλαμβάνουν: 

  • Πολυσακχαρίτες 
  • Τριτερπένια και 
  • Στερόλες

Υποστήριξη Ανοσοποιητικού συστήματος

Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη των μανιταριών reishi ή γανόδερμα, είναι η ικανότητά τους να υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Οι βιοδραστικές ενώσεις που βρίσκονται στα μανιτάρια reishi έχει αποδειχθεί ότι διεγείρουν την παραγωγή λευκών αιμοσφαιρίων, τα οποία είναι απαραίτητα για την καταπολέμηση λοιμώξεων και ασθενειών. Επιπλέον, τα μανιτάρια reishi περιέχουν β-γλυκάνες, οι οποίες έχει αποδειχθεί ότι ενισχύουν τη δραστηριότητα των φυσικών φονικών κυττάρων, ενός άλλου κρίσιμου συστατικού του ανοσοποιητικού συστήματος.


Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή Καλό Μεσημέρι   

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946702139 ή Εδώ → Ganotherapy  

Γανόδερμα και Αντικαρκινικές ιδιότητες

Τα μανιτάρια Reishi έχουν επίσης ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι βιοδραστικές ενώσεις που βρίσκονται στα μανιτάρια reishi μπορούν να βοηθήσουν στην αναστολή της ανάπτυξης και της εξάπλωσης των καρκινικών κυττάρων. Τα μανιτάρια Reishi έχουν επίσης αποδειχθεί ότι ενισχύουν την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να αναγνωρίζει και να καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα.

Καρδιαγγειακή Υγεία

Τα μανιτάρια Reishi ή γανόδερμα, έχει αποδειχθεί ότι έχουν θετικές επιδράσεις στην καρδιαγγειακή υγεία. Μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, γεγονός που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Επιπλέον, τα μανιτάρια reishi περιέχουν ενώσεις που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.

Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες

Τα μανιτάρια Reishi έχουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα. Η χρόνια φλεγμονή συνδέεται με πολλές χρόνιες ασθένειες, όπως η αρθρίτιδα, ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις. Τα μανιτάρια Reishi έχει αποδειχθεί ότι αναστέλλουν την παραγωγή φλεγμονωδών μορίων στο σώμα.

⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση 

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

Άγχος και Κατάθλιψη

Τα μανιτάρια γανόδερμα έχουν επίσης αποδειχθεί ότι έχουν οφέλη για την ψυχική υγεία. Περιέχουν ενώσεις που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των συμπτωμάτων άγχους και κατάθλιψης. Τα μανιτάρια Reishi χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για τη θεραπεία του άγχους και της αϋπνίας εδώ και αιώνες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μανιτάρια Reishi

Τα μανιτάρια Reishi μπορούν να καταναλωθούν σε διάφορες μορφές, όπως κάψουλες, σκόνες και τσάγια. Όταν επιλέγετε ένα συμπλήρωμα μανιταριού reishi, είναι απαραίτητο να αναζητήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που περιέχει ένα τυποποιημένο εκχύλισμα του μανιταριού. Αυτό διασφαλίζει ότι λαμβάνετε μια σταθερή ποσότητα βιοδραστικών ενώσεων που βρίσκονται στα μανιτάρια reishi.

Συμπέρασμα

Συμπερασματικά, τα μανιτάρια reishi είναι μια ισχυρή υπερτροφή με πολλά οφέλη για την υγεία. Μπορούν να υποστηρίξουν το ανοσοποιητικό σύστημα, να καταπολεμήσουν τον καρκίνο, να προάγουν την καρδιαγγειακή υγεία, να μειώσουν τη φλεγμονή και να βελτιώσουν την ψυχική υγεία. Τα μανιτάρια Reishi είναι ένα ευέλικτο συμπλήρωμα που μπορεί να καταναλωθεί σε διάφορες μορφές. Ενσωματώνοντας τα μανιτάρια reishi στην καθημερινή σας ρουτίνα, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πολλά οφέλη τους για την υγεία και να υποστηρίξετε τη συνολική ευεξία σας.


⇒το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN 

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά: 
Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139
Γανοθεραπεία – Ganotherapy
ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας Εδώ

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, τον θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε κατάλληλους συνεργάτες με γνώσεις στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε  πιστοποιημένο γανόδερμα  για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).

γανοδερμα τιμη, γανοδερμα καψουλες, γανοδερμα αγορα, γανοδερμα καταναλωση, γανοδερμα παρενεργειες, γανοδερμα ιδιοτητες, γανοδερμα καρκινος, γανοδερμα για ανοσοποιηση, γανοδερμα για αλλεργιες, γανοδερμα για ουρολοιμωξη, γανοδερμα για καρκινο, γανοδερμα για διαβητη, γανοδερμα και ακμη, χανιωτακης γανοδερμα, dxn ganoderma, dxn, γανοδερμα καρκινος, 

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα