Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή

Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Η Κορυφαία Δράση του Γανοδέρματος στην Ενίσχυση και την Καταπολέμηση Ασθενειών


Καθώς οι άνθρωποι συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο πόσο συμπαντικό είναι η καλή υγεία
, πολλοί στρέφονται σε φυσικές θεραπείες για να βελτιώσουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού τους συστήματος και να καταπολεμήσουν τις ασθένειες. Μία από τις πιο δημοφιλείς φυσικές θεραπείες είναι το μανιτάρι reishi ή γανόδερμα, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Τα τελευταία χρόνια, η επιστημονική έρευνα έχει επιβεβαιώσει τα πολλά οφέλη για την υγεία των ιδιοτήτων του reishi. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τους τρόπους με τους οποίους το γανόδερμα, μπορεί να ενισχύσει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και να καταπολεμήσει τις ασθένειες.

Τι είναι το Reishi ή γανόδερμα

Το γανόδερμα, γνωστό και ως Ganoderma lucidum, είναι ένα είδος μανιταριού που αναπτύσσεται στην Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για τη θεραπεία ποικίλων παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών του ανοσοποιητικού συστήματος, της κόπωσης και της αϋπνίας. Το Reishi είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες, που είναι σύνθετα σάκχαρα που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Περιέχει επίσης τριτερπένια, τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδεις και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή Καλό Μεσημέρι   

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946702139 ή Εδώ → Ganotherapy  

Ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος με τις ιδιότητες Reishi. Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι υπεύθυνο για την καταπολέμηση λοιμώξεων και ασθενειών. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι αδύναμο, είναι πιο δύσκολο για το σώμα να καταπολεμήσει την ασθένεια. Το Reishi έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος αυξάνοντας τη δραστηριότητα των φυσικών φονικών κυττάρων, τα οποία είναι ένας τύπος λευκών αιμοσφαιρίων που επιτίθενται σε ιούς και καρκινικά κύτταρα. Το Reishi διεγείρει επίσης την παραγωγή κυτοκινών, οι οποίες είναι μόρια σηματοδότησης που βοηθούν στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Εκτός από τις ιδιότητές του που τονώνουν το ανοσοποιητικό, το reishi έχει και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην προστασία του οργανισμού από βλάβες που προκαλούνται από ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι επιβλαβή μόρια που μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα και το DNA. Μειώνοντας το οξειδωτικό στρες, το reishi μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη χρόνιων ασθενειών όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και ο διαβήτης.

Καταπολέμηση της νόσου με ganoderma - reishi

Το γανόδερμα έχει αποδειχθεί ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, που σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της ανάπτυξης και της εξάπλωσης των καρκινικών κυττάρων. Αυτό το κάνει διεγείροντας το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί στα καρκινικά κύτταρα και αναστέλλοντας το σχηματισμό νέων αιμοφόρων αγγείων που χρειάζονται οι όγκοι για να αναπτυχθούν. Το Reishi έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατά του καρκίνου του μαστού, του προστάτη και του πνεύμονα.

Εκτός από τις αντικαρκινικές του ιδιότητες, το reishi έχει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η φλεγμονή είναι μια φυσική απάντηση σε τραυματισμό ή μόλυνση, αλλά η χρόνια φλεγμονή μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη πολλών χρόνιων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη και της νόσου του Αλτσχάιμερ. Μειώνοντας τη φλεγμονή, το reishi μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη και τη θεραπεία αυτών των ασθενειών.

Πώς να καταναλώσετε το γανόδερμα

Το ganoderma ή γανόδερμα διατίθεται σε διάφορες μορφές, όπως κάψουλες, βάμματα και τσάγια. Όταν επιλέγετε ένα συμπλήρωμα γανοδέρματος, είναι σημαντικό να αναζητάτε προϊόντα υψηλής ποιότητας από αξιόπιστες εταιρείες. Τα συμπληρώματα Reishi μπορεί να διαφέρουν σε ποιότητα και μερικά μπορεί να περιέχουν επιβλαβή πρόσθετα ή ρυπαντές.

Εάν είστε νέοι στη λήψη του reishi, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με μια χαμηλή δόση και να την αυξήσετε σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. Το συμπυκνωμένο φαρμακευτικό γανόδερμα Δεν μπορεί να αλληλεπιδράσει με φάρμακα.

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση 

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

Παρενέργειες του Reishi

Συνολικά, το γανόδερμα, θεωρείται ασφαλές για τους περισσότερους ανθρώπους όταν λαμβάνεται σε συνιστώμενες δόσεις. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν παρενέργειες, όπως στομαχικές διαταραχές, ξηροστομία ή ερεθισμό του δέρματος. Το Reishi μπορεί επίσης να μειώσει την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, επομένως θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή από άτομα με χαμηλή αρτηριακή πίεση ή διαβήτη. Καταναλώστε συμπυκνωμένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις τυχών παρενέργειες ή τοξικότητα που προκαλεί το απλό βιολογικό γανόδερμα που συνήθως περιέχει και το ξυλώδες κόμματι του μανιταριού, το οποίο είναι τοξικό για τον οργανισμό μας.

   ⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN

Τελικές σκέψεις

Το γανόδερμα είναι ένα ισχυρό φυσικό φάρμακο με πολλά οφέλη για την υγεία. Οι ιδιότητές του που τονώνουν το ανοσοποιητικό και καταπολεμούν τις ασθένειες το καθιστούν πολύτιμη προσθήκη σε κάθε φυσικό σχήμα υγείας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέγετε συμπληρώματα υψηλής ποιότητας από αξιόπιστες εταιρείες και να μιλήσετε με το γιατρό σας πριν πάρετε το reishi, ειδικά εάν έχετε μια προϋπάρχουσα ιατρική κατάσταση ή παίρνετε φάρμακα. Με τα πολλά οφέλη για την υγεία, το reishi είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσετε τη συνολική υγεία και ευεξία σας.

Εκτός από τη λήψη του reishi ως συμπλήρωμα, μπορείτε επίσης να το εντάξετε στη διατροφή σας μαγειρεύοντας με φρέσκα ή αποξηραμένα μανιτάρια reishi. Τα μανιτάρια Reishi έχουν ξυλώδη υφή και ελαφρώς πικρή γεύση, επομένως χρησιμοποιούνται συχνά σε σούπες, μαγειρευτά και ζωμούς.

Συνολικά, το reishi είναι ένας φυσικός και ασφαλής τρόπος για να υποστηρίξετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να προάγετε τη συνολική υγεία. Το γανόδερμα, είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την καταπολέμηση πολλών χρόνιων ασθενειών. Αν ψάχνετε για έναν φυσικό τρόπο για να βελτιώσετε την υγεία και την ευεξία σας, σκεφτείτε να προσθέσετε το reishi ή γανόδερμα στην καθημερινή σας ρουτίνα. Με τα πολλά οφέλη για την υγεία και τις ελάχιστες παρενέργειες, το ganoderma είναι μια πολύτιμη προσθήκη σε κάθε φυσικό σχήμα υγείας.

Συμπέρασμα

Οι ιδιότητες του Reishi έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική και η σύγχρονη επιστημονική έρευνα έχει επιβεβαιώσει τα πολλά οφέλη τους για την υγεία. Το γανόδερμα μπορεί να ενισχύσει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, να καταπολεμήσει τις ασθένειες και να προστατεύσει το σώμα από βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Ως φυσική θεραπεία, το reishi μπορεί να είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσετε τη συνολική υγεία και ευεξία σας. 

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά: 
Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139
Γανοθεραπεία – Ganotherapy
ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας Εδώ

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, τον θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε κατάλληλους συνεργάτες με γνώσεις στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε  πιστοποιημένο γανόδερμα  για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).

Γανόδερμα, Reishi, Lingzhi, Φαρμακευτικό μανιτάρι, Ανοσοποιητικό σύστημα, Αντιοξειδωτικό, Βήτα-γλυκάνες, Πολυσακχαρίτες, Τριτερπενοειδή, Adaptogen, ροσαρμογόνο βότανο,Παραδοσιακό φάρμακο, Θεραπεία του καρκίνου, Αντιφλεγμονώδες, Υγεία του ήπατος, Καρδιαγγειακή υγεία, Αναπνευστική υγεία, Διαβήτης, Νευροπροστασία, Αντι γήρανση, Υγεία του δέρματος, Συμπλήρωμα διατροφής, Φυτικό φάρμακο, Φυσικές θεραπείες, Οφέλη για την υγεία, Μυκήλιο, Γανόδερμα, Reishi, Lingzhi, Φαρμακευτικό μανιτάρι, Ανοσοποιητικό σύστημα, Αντιοξειδωτικό, Βήτα-γλυκάνες, Πολυσακχαρίτες, Τριτερπενοειδή, Προσαρμογόνα, Παραδοσιακή ιατρική, Θεραπεία καρκίνου, Αντιφλεγμονώδη, Υγεία του ήπατος, Καρδιαγγειακή υγεία, Αναπνευστική υγεία, Διαβήτης, Νευροπροστασία, Αντιγήρανση , Υγεία του δέρματος, Συμπλήρωμα διατροφής, Φυτικά φάρμακα, Φυσικές θεραπείες, Οφέλη για την υγεία, Μυκήλιο, Ganoderma lucidum, Ganoderma sinense, Ganoderma tsugae, Ganoderma applanatum, Καφές Ganoderma, Εκχύλισμα γανόδερμα, Ganoderma spores, Τα οφέλη του γανόδερμα, Δοσολογία Ganoderma, Καλλιέργεια γανόδερμα, Τσάι γανόδερμα, Κάψουλες Ganoderma, Συμπληρώματα Ganoderma, Γανόδερμα σε σκόνη, Παρενέργειες Ganoderma, Έρευνα για το γανόδερμα, Πολυσακχαρίτες Ganoderma, Γανόδερμα τριτερπενοειδή, Γανόδερμα και καρκίνος, Γανόδερμα και διαβήτης, Γανόδερμα και υγεία του ήπατος, Γανόδερμα και απώλεια βάρους, Γανόδερμα και υψηλή αρτηριακή πίεση, Γανόδερμα και αλλεργίες, Γανόδερμα και άγχος, Ganoderma lucidum, Ganoderma sinense, Ganoderma tsugae, Ganoderma applanatum, καφές Ganoderma, εκχύλισμα Ganoderma, σπόρια Ganoderma, οφέλη Ganoderma, δοσολογία Ganoderma, καλλιέργεια Ganoderma, τσάι Ganoderma, κάψουλες Ganoderma, συμπληρώματα Ganoderma σε σκόνη, Ganoderma, παρενέργειες Ganoderma, πολυσακχαρίτες, τριτερπενοειδή Ganoderma, Ganoderma και καρκίνος, Ganoderma και διαβήτης, Ganoderma και ηπατική υγεία, Ganoderma και απώλεια βάρους, Ganoderma και υψηλή αρτηριακή πίεση, Ganoderma και αλλεργίες, Ganoderma και άγχος.

Γανοθεραπεια - Ganotherapy

Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Αρθρα Γανοθεραπειας

Ganoderma-Lucidum.gr

Γανοδερμα - Ganotherapy

Χανιωτάκης Αντώνης "Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο"

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάσ...

γανοθεραπεια αρθρα